så var det dags för det typiska svenska sommarvädret

...ja det har regnat nonstop nu. Just den här helgen då det är Rålambshovsfestivalen. Inte bara jag, utan flera hundra hade sett fram emot att få dansa salsa och lyssna på skön musik långt in på småtimmarna. Men när det regnar som det har gjort orkar man inte. Eller det gjorde iallafall inte vi. Vi dansade de danserna vi skulle dansa, åt allt vi ville äta och stack. Nu har jag bytt ut de blöta kläderna till mina mysiga mjukisar och en vintertröja. Tänk er, SÅ kallt blev det. Har den känslan i kroppen som man får när man har varit ute en hel dag i snön och lekt och sen kommer hem och byter till varma kläder och kryper ner i soffan. Och det är precis vad som står på mitt schema ikväll! Ska göra mig en kopp thé och sen sätta mig i soffan med min fina familj ♥

Min dator fungerar inte riktigt som det ska, så det blir inga bilder än från helgens aktiviteter (som om det någonsin brukar komma upp bilder haha). Men det kommer I promiiissee ;)


no more worries, rest your head and go to sleep

Det är ju nästan omöjlig att jobba i den här värmen! Men nej, jag ska inte klaga. Oavsett hur outhärdligt det än är så ska jag inte klaga. Nej, nej, nej.

Jag har imorgon varit hemma i en vecka. Känns som resan till Pineda var såå länge sen. Har hunnit med så oerhört mycket. Nadja vara duktig ^^ Jobbat har det iförsig inte blivit så mycket av. Det går som sagt inte ihop med det här vädret, tyvärr. Men när jag väl kommit dit vill jag inte gå. Eller ah, jag stannar jätte gärna för att prata med folk men inte för att jobba. Timmarna skulle inte klaras av om inte mina kära medarbetare vore så underbara. Utan dom inget McDonken Tyresö ♥

Blä på mina hormoner. Det känns som om jag precis kommit in i pubertiteten all over again. Jag får små utbrott, är glad ena stunden förvirrad och förbannad i andra. Inte okej! Det är nu sånt här ska mer eller mindre vara över juh..

pineda de mar -10

Jag har haft en uuunderbar semester med min underbara familj. Vi behövde en vecka för oss själva, bara vi the family. Vi pratade om allt möjligt, gick igenom det mesta, grät och skratta tillsammans...Jag och min bror hade helt oförglömliga kvällar tillsammans. För mig var dom det iallafall ^^ Love ya ♥

Och nu är vi tillbaka här i extremt varma Sverige! Har faktiskt saknat det lite, mina vänner och jobbet. Kan ni tänka er att jag saknat jobbet, hah!
Tiden går så snabbt. Nu är det snart augusti och sommaren är slut. Tiden går snabbt men ändå så långsamt, eller jag  kanske  hinner med mkt. Det är ju lite skillnad. För oj vad jag hunnit med saker från det att jag kom hem i fredags. Födelsedagsfest, träning, jobb, släktträff, kvällspromenader. Sommaren är allt underbar :)








how could this be done by such a smiling sweet heart

Joey och Candy är ju bara riktiga små sweet hearts! Dom ringer mig från peace&love när The Kooks spelar. Bland allt brus och sorl så kunde jag höra deras underbara noter och Luke's ljuva stämma. Åh, så underbart! Det kändes nästan som att vara där...bara nästan.



NI ÄR UNDERBARA TJEJER ♥


   


barcelona

Imorgon så beger vi oss av till Spanien. En vecka ska vi sola, bada, äta och ha det bäst! Och nu är jag komplett, har köpt en ny kamera som kan följa med mig till stranden, kläder kläder och mer kläder och så har jag fina naglar ^^ Mormor ska vara här tiden som vi är borta och ta hand om vår pollito.

Men jag är grymt traumatiserad från sista flygresan. Jag VÄGRAR lämna ifrån mig min resväska till någon. Jag låter inte bagagemonstret äta upp dom igen. Usch på allt det där. Den här gången ska det gå bra, jag ska nog se till att det blir bra...

Ångesten börjar spöka igen. Orkar inte, speciellt inte nu när allt blivit så lugnt igen. Jag har blivit lugnt. Så semestern kommer alldeles lagom, förhoppningsvis slutar jag tänka på allt nonsens.

RSS 2.0