ny bebis!

Nu har jag en ny bebis vid namn Packard Bell :)

jag har inte gått upp i rök

Man skulle kunna tro att jag inte lever längre. Det är nästan så att jag inte vill leva längre nu när det har snöat/regnat nonstop i två dagar. Jag vill slita ögonen ur mig för att slippa se hur de gigantiska snöflingorna ostört faller till marken. USCH! Men nej jag är inte död, min dator däremot är. Så nu kommer jag vara extremt dåligt uppdaterad om allt. Det stör min livsbalans!

Skolan har gått bra, jobbet går bra och jag mår bra. Så en uppdatering till er om mig :P

Det är helt sjukt vilken tidsoptemist jag är. Klockan är redan 17:30 och jag måste hinna skriva ut ett kompendium, åka in till stan och köpa strumpbyxor och sen åka hem för att fixa mig inför ikväll. INSANE INSANE INSAAAANEE!!

Dagens goda gärning:
Jag sitter vid datorn och kollar runt lite på nätet. En man som sitter brevid mig ber mig snällt om hjälp. Han studerar svenska här på SU och behöver hjälp med några uppgifter. HA, trodde jag. Det var snarare ett helt häfte med uppgifter. Snäll som jag är hjälper jag honom med allt, jag är en väldigt lärare btw! Allting fick jag dessutom förklara på engelska. Visst är jag snäll. Mmm, jätte snäll tycker jag.

Nu tycker jag att någon kan vara snäll mot mig. Har någon förmågan att vrida tillbaka klockan? Nu är jag super sen pga min super snällhet. Suck!


det har varit helt insane!

Ja insane är helt klart rätt ord. Nu när jag har två jobb och skola att oroa mig över så är insane det enda som kommer ur min mun. Spenderar nog inte en enda vaken stund hemma. Om det inte är det ena så är det det andra. Har hunnit med födelsedagsfiranden, högskoleprov, tentor, träning och jobb. Suck!

Ett tips till alla er som fortfarande har ett litet barn inom er som vill komma ut, besök Junibacken! Var där med min deltids son förra veckan och det var ju hur kul som helst. Så synd att jag aldrig fick åka dit som barn, men det var inte mindre kul nu.

Hihi, våren är här :D

no te asustes que no muerden

Tre helsköna dagar med stora feta släkten! Eller okej, typ en tredjedel av den :P Mat, skratt, alkohol...och mer mat. I helgen har jag fått bevittna min mamma bli full, min pappa vara nykter (!), min mormor och hennes syster berätta om deras dirty framtidsplaner och gud vet vad mer! Det har varit en härlig helg! Nu har jag också ätit så det räcker för mig att gå i ide ett tag, iallafall tills regnrusket är över och våren är här på riktigt.Btw, jag har min släkt att skylla på för min sjuka humor.
McNadja

Anställningsbevisen är påskrivna, kläderna utkviterade och arbetstider fixade. Jag har grymt coola skor också ^^ Vi kommer att äga donken!
RSS 2.0