they're back!

Shuulluluulu!

Se jag lever efter en helg i ensamhet. Eller okej, jag var inte heelt ensam. Söta finaste Sofia höll mig sällskap och var min roomie när mina föräldrar och lillebror var i Belgien och roade sig. Vi hade kul här också såklart!
Bara för att mina föräldrar inte kunde vara här under Chiles nationaldag och laga god mat åt mig så tänkte jag f*n inte gå utan empanadas. Så jag planerade en våldgästning hos min mormor igår. Visst mina föräldrar hade redan kommit hem men det fanns ju inte en chans i  världen att dem skulle ställa sig och laga mat åt mig efter resan.
Muuuuummmms
Min och Sofias mys kväll ♥

hej

Min blogg är för tillfället väldigt tråkig! Och jag vill ha en ny design på hela skiten. Någon frivillig?

i'm more then just an option

Jag måste få ordning på mitt liv! Imorgon ska jag ringa till någon som kan fixa mitt liv! Beslut måste (ännu en gång) tas. Någon som är förvånad? Don't answer that.

Det var ju riktigt mysigt väder in my little town Jordbro idag. Solen sken och värmde precis som den ska! En promenad var bara ett måste när det är sånt riktigt mys väder. Tanken var ju att jag och Sofia skulle spendera dagen tillsammans men någon måste ha tryckt på hennes off-knapp för hon lyckades inte komma upp ur sängen alls idag verkar det som. Stackars flikka, helt utbränd! Så jag fick ta en tripp till Anela och tvinga ut henne istället. Alldeles för mycket pengar gick på godis och läsk för vår överallt-picknick. Vi satte oss på ett ställe, satt där i tio minuter och sen gick vi vidare. Så höll vi på i två timmar för miss Kräsen var inte nöjd med något! Haha, jag älskar dig ändå loca ;) En härlig kväll var det helt klart! Och nu ska vi bli vuxna och leva SATC-livet!


 

"Dom är inte som en vanlig hamburgare..... mer som en cheesburgare..det är den där osten man dras till!"mueve tu cuerpo

Alla borde prova på att vara stum för en dag. Okej det kanske är lite att ta i...en timme iallafall. Det är knasigt vad mycket man underskattar möjligheten att kunna prata. Att kunna uttrycka exakt vad man vill säga helt fritt.
Catti och jag försökte ha ett vettigt samtal på Skype men min mick ville inte sammarbeta så det blev mer hon som fick prata. Och jag fick skriva ner allt jag ville säga. Det var inte lätt, om man känner mig så kan man tänka sig hur svårt det var. Man känner sig så liten och hjälplös, haha. Och hon lätt bara helt crazy som satt och pratade för sig själv haha!

För den som har missat (stackars människa säger jag då) fyllde jag 19 i söndags :) Jag vara stor flikka nu, mm-m. Det var riktigt naaajs. Vi började med förfest hemma hos mig och efter det fortsatte jag och alla mina ca 30 små kycklingar till club 107,5. Ja, det enda man kan säga är att det blev en minnesvärd kväll helt klart! Tack alla söta ♥

 

p.s Inte en jävel gnällde om vart vi gick eller på någonting annat. Så ah, ännu en gång har jag oroat mig helt i onödan. Vi kan ju hoppas på att jag den här gången har lärt mig något (vilket jag tvivlar på haha)! Over and out


RSS 2.0