tävling. spanien. panik.

Om 5 timmar ska jag upp och sedan åka till Arlanda. Nu är tiden kommen. Tävling i Madrid nu på lördag. Min kära tränare meddelade mig även 5 dagar innan tävlingen att Fabian och jag ska dansa själva. Bra att man får reda på att man själv ska tävla i tid! Men det kommer att gå bra. I can feel it. Annars så är det iaf bra erfarenheter. Måste fortsätta tänka positivt. Positivt, positivt, positivt!

I veckan har jag varit fullt upptagen med att vara med konfirmanderna och efter det åka till träningen. Har inte haft någon tid alls för mig själv eller för andra. Jag i stort sett går i sömnen nu hela tiden. Men idag lyckades jag ta mig tid till att sova lite i väntan på Madeleine och sedan åt vi middag på Donken. När jag kommer hem ska jag banne mig ta mig mer tid till alla andra vänner jag längtar att få träffa.

p.s. Jag kommer faktiskt sakna mina konfirmander och ledarna liiiite, scchhh ingen får veta ;) d.s.

Nu ska jag sova!

gotland '09

Dålig uppdatering. I knooow, men vad ska jag göra. Har ju fullt upp! Men nu kommer uppdatering om Gotland. Blogg.se vill inte sammarbeta med mig för tillfället så jag kan inte ladda upp bilder. Kanske kommer upp några lite senare.

Det har varit helt...upplevelse fulla nio dagar. Skratt, gråt, ånger, skrik, raseriutbrott, vänskap, gemenskap och mycket mycket mat! Dagarna har varit underbara på sitt egna vis. Minns ni att jag i början inte alls ville åka. Att jag mycket hellre ville stanna hemma med familj och vänner. Jag är glad att jag inte stannade hemma. Visst, de första dagarna ville jag bara sno bilnycklarna av Timmy och köra hem så gott jag kunnat, men det gjorde jag inte. Konf. gruppen var hemsk. De första dagarna, oj oj! Finns inget värre. De lyssnade inte, slutade inta prata och gjorde hur de ville. VILLE SKÄRA HALSEN AV DE ALLIHOP! Ok, så farligt kanske det inte var (har ju tendensen att överdriva en gnutta) men man orkade helt enkelt inte med dom. Sen när de fick höra ryktena om att vi tänkte ta vårt pick och pack och dra började de lugna ner sig. Visade sig att vi var deras allt där (a) haha. Efter det blev de underbara små djävuls-änglar. Och vi fick en hel del fina stunder med ungarna :) Nu så saknar man bara dem hela tiden.

GOTLAND '09

gotland

Om några timmar ska jag och min broder Fabia åka till Gotland. Vi blir borta i 8 dagar. Och jag är inte alls pepp på att åka. Inte alls. Stannar hellre hemma. Känner sån oro och ångest men vet inte riktigt varför. Får hoppas på att det går över till imorn.

Att komma tillbaka till Stockholm sen och veta att Sofia åkt iväg till Ryssland i 2 veckor och att Ephraim åkt till Peru resten av sommaren är inte heller så lockande. Jag vill ha mina vänner med mig hela tiden. Kommer sakna er en massa.

Nu ska jag sova och försöka drömma goda drömmar :)

fy fan vad vi är bra

Har inte haft tid alls för datorn eller bloggandet. Vad har hänt sen sist då....hmm....jo, VI HAR TAGIT STUDENTEN! :D
Helt otroligt att det hänt, att det är över. Har inte riktigt hunnit återhämta mig än.

Utspring. Flak. Kisspaus. Flak. Kramar. Glädjeskrik. Minimottagning. Sprit. Fest. Sprit. Tal. Tårar. Mat. Tårta. Dans. Presenter. Mys. Skitstövlar. Glädje.

Allt i ett, precis som man ska minnas sin student. Tack aööa

det närmar sig

I fredags var det skiva! Det var jätte roligt och ah...det va bäst helt enkelt. Jag hade det roligt iallafall :D

Nu är det bara tisdaaag, eeen....onsdag, tvååå...torsdag, treeee dagar kvar! Och sen är det fredag och då smäller det som det aldrig gjort förut. Ah, jag vill bara andas ut och försöka inse att tryggheten snart är slut. Over and out. Finito. The end. Det har inte smällt in riktigt än.

RSS 2.0