on love, in sadness

Det är svårt och jag orkar inte längre. Jag orkar inte längre med alla lögner, allt tjaffs, all otur. Bort, jag vill att allt ska bort!

Skolkade bort största delen av skoldan fast jag inte borde. Men jag, eller vi behövde det. Satt och snackade med Sanna och Sofia i flera timmar om allt och ingenting. Skvaller om festen i fredags, skvaller om skolan och skvaller om våra liv. Det känndes riktigt bra!

För tillfället verkar det som om det varken blir valborgsfirande eller tjejmiddag för min del. Mina pappa är dum som lägger sig i, mamma är bara gullig och jag är dum som ljuger jag vet. Min brorsa kanske har rätt, jag kanske borde mogna till nån gång och sluta fortsätta som jag gör. JAG ÄR EN OMOGEN BARNUNGE! 
Ge min modet någon, ge mig modet att säga sanningen om allt till alla.

Efter samtalet med Stefan har jag funderat ordentligt. Jag kanske borde gå till kuratorn after all, kan vara skönt att snacka med någon som inte känner en bara för att.
Samtalet med mina darlings fick mig också att fundera. Jag kanske borde sluta vara så feg och börja ta fler risker. För vad har man att förlora egentligen, inget man inte hade innan iaf.
Ni är stora inspirationskällor för mig, vet ni det? Du med Madde, såklart. Jag avundas er så himmlans mkt, ni har så många sidor som jag själv skulle vilja ha. You complete me, puss på er!

lets make this night last forever

Utmattad, arg och irriterad men ändå så glad! Det måste vara vädret.

Helgen som gått har verkligen bjudit på många överaskningar. Vissa bättre än andra.
Fredagen vart lite sådär halvlyckad.
Första halvan va den misslyckade dåra.

- Missade bussfan på minuten, kom sent till engelskan, som var intsälld *suck*. Kunde ha fått sova en timme extra!
- Alla var allmänt jobbiga och irriterande + jag vart helt själv i skolan. Alla hade visst bestämt sig för att skolka.
- Långt samtal med Stefan. En timme, tusen tårar och nåra goda råd senare va det dags för lunch med Åsa. (Det var iförsig en bra del av dagen, bättre lärare får man leta efter)
- Dansträningen vart överdrivet lång, morsan kom 1timme sent för att hämta mig, Moises åkte in på akuten och jag kan inte åka till "Johanna".
- Kom hem sur och...ah hämndlysten.

Lyckade delen
- Min hämnd vart ljuv, drog på Sannas fest (utan lov), jag är grym på backup planer
- Anela var en ängel som lät mig ringa hemifrån henne vid 23 tiden.
- Träffade Madde & Donny på tågstationen, stort plus!
- Sannas fest vart mer än lyckad
- Trevlig timlång promenad med mysigt folk ^^

Resten av helgen är bara en enda smörja. Sov mesta delen av den.
Valborg nästa då :D

...

Ursäkta röran, jag bygger om!

Som ni kan se så gör jag ett patetiskt försök att göra om min blogg lite. Äckligt kaosigt ser det ut just nu, men ge mig tid. Jag är ju trots allt en nybörjare som är seg på att lära sig :P

with the sun shining in my eyes

- Varför ler du?
- Jag vet inte, men jag kan inte sluta, hihi. *leeer*


Så har det kännts
dom senaste dagarna och det känns jävligt bra :D Solen skiner, alla är glada och alla mår bra. Alla fylls av det,som,solen,har,som,jag,inte,kommer,ihåg,namnet,på-ämnet. Våren bara måste vara här nu! Ingen mer kyla tack så hemskt mycket.

Helgen har varit riktigt
skön med fint väder och fint sällskap. Tillbringade fredagskvällen hemma hos Kajsa med Sofia och Anela, trevligt som vanligt. Det visade sig vara väldigt tråkigt att pröva Kajsas kläder, så det ska jag inte försöka mig på igen (inget passade).
Morgonsolen lockade ut mig i lördags. Jag bytte om till arbetskläder och började röja riktigt ordentligt ute. All glass splitter och trasiga stolar försvann. Nu kan man sitta ute och bara njuta, nu är våren kommen. Kvällen tillbringade jag hos Therese där det bjöds på middag med kära vänner. Sen drog Johanna och jag hem till moi där vi satt under stjärnhimmlen med varsinn kopp te, varma filtar och massa levande ljus.
Söndagen bjöd på soligt väder men kyliga vindar, vilket resulterade i för lite kläder och en lätt förkylning. Familjen, Anela och jag drog till stan för att äta en massa glass överallt. Långa promenader på Gamla Stan med familjen Villarreal Araya är oslagbart! Klipp håret och skaffa ett jobb!

Va hemma från skolan idag
, va lite sådär småkraslig efter gårdagen. Det va visst inte så många som hade orkat gå varken till skolan eller till jobbet idag visade det sig ;) Att sitta och steka ute i solen med musik och en bra bok är alltid lika skönt och uppfriskande. Det vart inte så mycket sittande, utan mer springande ut och in för att komma bort från alla förbannade getingar dåra! Kommer ha en extrem geting-fobi i år :S Anela kom och gjorde mig sällskap senare och sen drog vi vidare för att träffa Sofia. Det var en trevlig eftermiddag med dessa töser ^^

Sofia, vi måste ha en heldag på din balkong snart :D

Grattis Tobbe, 17 år nu! :)
människor ni måste börja uppdatera era bloggar!

pain

jävla cp-internet. Nu har jag varit utan internet i snart en vecka. Inget jag la märke till först, men nu känner jag att det är dags att få tillbaka det.
Hur som haver, veckan har varit någorlunda lugn. Plugget har börjat igen och ah, det va inget som jag egentligen saknade så mkt som jag trodde, bara folket. Och det märks att alla saknat oss också hehe ^^
Finns egentligen inte så mkt att berätta, för tillfället. Förrutom att jag tror jag dör snart. Smärtan i min handled gjorde att det blev en sömnlös natt och nu känner jag att lukten av Reparilen börjar gå mig åt huvet (säger man så, hmm?)

Nä nu måste jag dra, ska möta upp Anela vid busshållplatsen.

worst case senario

Frustration, det är ett bra ord att beskriva dagen med. Allt började bra, precis som alla dagar. Efter lunch däremot gick allt åt ett håll som..ah, det finns inte ens i min värld. Sak samma, allt gick iaf fel och jag blev bara mer och mer frustrerad för varje sekund som gick. Inte ett ord kom fram rätt. Satt kvar på Maria Novas kontor till fem och stressade till träningen. Det gjorde inte saken bättre. Förlåt Sofia för att allt i princip gick ut över dig om inte över datorn, you're the best!

Måste bara uppmärksamma alla som glömt, det är min namns dag idag. Så grattis på mig och tack till alla som kommit ihåg ^^

Jiseees folk, ni måste börja uppdatera era bloggar lite oftare, vad ska jag annars göra om dagarna. Och det här ska alla ta till sig

Dagens nostalgi låt: Lilleman - Tonårstankar


tröttzor humor big times

Haha, det här är riktig nädji humor såhär in på småtimmarna.
Hoppas ni kan njuta av det lika mkt somlilla Al nädji gjorde

(p.s det ena har jag tjyvat av maddelusk XD)

Lämna Tito ifredMaddelusk grej - dom bjuder jag på, bara för att

kvällstrubbel

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger?
Allt är försent, försent för vin, försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.


Jag har ångest, prestationsångest, all sorts ångest!
Vet att jag kan och vill mkt mer. Vart har all motivation tagit vägen?
Konstigast är att jag har samtidigt aldrig kännt mig såhär lugn.
If it's meant to happen it will.

somliga dar, tar jag in vad jag hör

Våren är kommen, for real now!

Så, ännu en låång dag has past us by.
Sofia och jag drog in till stan för att se vart det är vi ska praktisera nästa vecka. Madde varnade oss att Maria Nova's kontor såg ut som James Bond kontor, och alldeles riktigt gjorde det de. Man skulle kunna tro att det planeras en massa hemliga uppdrag inom deras väggar ^^. Warda mötte upp oss och visade oss kontoret och bjöd på kaffe. Jätte trevlig var hon, pratglad och skrattade mkt precis som det ska vara. Efter att vi pratat om oss själva och kommit med en massa ideér så fick vi gå. Måste bara säga, kontoret ligger i Humlegården!

Dagen fortsatte med att vi åkte in till Sergel för att hämta våra biljetter till förhandsvisningen av filmen 21, som vi ska se imorn. Sedan drog vi iväg och fynda i våra top fem butiker:

1. H&M (divided)
2. H&M ("flashiga")
3. Indiska (Högtorget)
4. Indiska (Drottninggatan)
5. Weekday

Fabian och Fio gjorde oss en snabb visit sen drog dom hem och vi följde deras exempel strax efter.
Ledarutbildningen idag var chill. Träffade Johanna och alla andra efter typ tusen år. Det var Taizé-mässa som gällde och vi fick leda den med fina texter och älskade sånger. Ser ut som om Johanna och jag kommer att få vår resa dit i år med. Antingen drar vi med en annan församling eller själva. Anna har iaf gått med på att hjälpa oss med förberedelserna ^^

Jo, gissa vart filmen ska visas imorn. I biografen Parken som ligger vid *trummvirvel* Humlegården! 
Vad är det med oss och Humlegården? XD

roger pontare och billiga underkläder

Jag känner att jag blivit urdålig på att blogga. Eller det har jag alltid varit, men nu är jag sämre, ehe :P

Skolan har börjat igen. Efter att ha haft en ganska fullspäckad helg med Tungelsta-fest, sleepover hos Albin, snöattacker, snökrig i underkläder för andra, uppvisning, Effes 18-års fest och soff-skrubbande så var jag inte riktigt utvilad. Sofia var inte i något bättre skick hon heller.
Gårdagen började med att vi kom till skolan och fick vår uppgift, som vi ska göra under dom kommande två veckorna eftersom vi inte fått nån APU-plats, av Lars-Ove. Utan nån motivation alls slutade vi upp på gärntorget och sedan i matsalen. Där satt vi med Kajsa i nån timme och pratade om helgens events och skröt om våra blåmärken och skrubbsår, haha. Vi åkte sedan vidare hem till Sofia där vi såg på Supersugen och sen åkte jag tillbaka till skolan där 2 ½ timmar musik väntade.

Sofia ringde mig igårkväll och sa att vi fått svar av en kvinna som vill ha oss som praktikanter. Pinsamt, jag kommer inte ens ihåg hennes namn :/ Imorgon ska vi åka till kontoret där hon jobbar iaf, som ligger i Hummlegården btw ^^ What a coincidence. Så vi slipper göra den där superjobbiga uppgiften!
Tack ännu en gång Madde för att du fixade allt åt oss <3

Måste säga att jag kommer sakna er flickor under dessa två veckor. Hur ska det gå till, två veckor utan Sanna och Madde? Vi får ta och ses snart!

Kajsa, rubriken är tillägnad till dig, om du inte fatta det XD

Hoppas ni har råkat ut för riktigt saftiga april-skämt idag! Om jag måste lida så ska ni också det...


RSS 2.0