god jul!

Precis som förra året och året innan dess, och året innan dess var vi och sista minuten shoppade. Vi köpta ALLA våra julklappar idag! Har blivit som en tradition i vår familj och en kul en, believe it or not. :) Och jag är tok kär i New Yorker, eller alla i min familj. Så ni kan gissa på att stora delar av våra klappar köptes där.

Jag har även köpt mig själv en julklapp eftersom jag varit så snäll och duktig (har rättare sagt köpt fler julklappar till mig själv men den här är mer älskad än de andra) :)


talangjakt 2009 östra real

Jag visste inte att en skola kunde vara så ambitiös och lägga ner så mycket tid och pengar på en talangjakt. När man kom upp från Karlaplan t-bana kunde man känna basen, så fort man rundat hörnet vid Järnia-butiken hörde man musiken. Det var som ett gigantiskt utomhus disco, allt det bara för att ha kul när man stod i kön. Skolan hade hyrt in dj Samvice, hyrt awesome ljud- och ljusanläggning och man bara stod där som förtrollad. Det var...grymt!

I juryn satt en exelev, en lärare, Tobbe-trollkarl, Paradise Hotel- Katja, Carl-Robert Holmer-Kårell (Eva och Adam-Adam) och dj Samvice. Och bidragen var riktigt bra, självklart finns det alltid någon stakare som inte klarar av all press och nervositeten men mina pojkar klarade sig fin-fint :) And they loved it! Alla gillade det så mycket att Rickard kammade hem första priset på 5000 kr!Dunka-dunka könFiorellaCarl-Robert Holmer-Kårell
Nuevo Peru boysenDj Samvice och jag

nikon d5000, baby

       Nu är min sweetheart äntlingen hos mamma :D happy happy happy!

 


RSS 2.0