#%¤&¤#&%"#%(/&)/&

Jag tänkte skriva av mig...men jag är för arg för att skriva. Jävla fucking fitt system! Varför kan vi inte vara pengar-friade varelser!

Nu ska jag ta en powernap och sen ska det pluggas pluggas pluggas

15-åring misshandlas ingen ingriper

15-åring misshandlas ingen ingriper


15-åring misshandlas ingen ingriper


Såg detta klipp på msn.se. Är chockad över hur folk bara kan stå och kolla på när någon annan misshandlas så brutalt. I klippet säger en mamma att det var rätt åt henne för att hon har mobbat andra under en lång period. Mobbare eller ej, ingen borde tillåtas misshandla en annan människa på det sättet. Och jag tror knappast att säkerhetsvakterna och andra vittnen visste om att 15-åringen var en mobbare. Borde hon skylla sig själv?

day one

Wow, vad jag har varit duktig på min första dag ^^ (fast det är man ifs oftast på sin första dag)
Jag gick upp tidigare för att gå min morgonpromenad innan frukost. Åt knäckemackor med thé och så hade jag med mig lunchlåda. Nu är det slut med att äta ute varje dag! Till mellis hade jag med mig coktailtomater och knäckebröd som jag suttit och knaprat på. pluspoäng till mig - javisst!

Sitter på jobbet och fördriver tiden. Slutar förhppningsvis tidigare idag. Det är vad de har lovat mig iallafall. Så senare blir det kanske bio med Kajsa om jag hinner :)

Nu ropar Sebastian, vi ska kolla på en av hans tusen Scooby Doo filmer. Jag som alltid trott att det bara har funnits en -.-

100216

Usch vilken lång dag. Åkte ut till Viksjö imorse hem till min danslärare. Där bjöds det på lunch, en massa chit-chat och så letade vi efter en design till min klänning som ska beställas hem. Jag har en ide på hur den ungefär ska se ut :) 
Fin va? :)


           

Sen blev det jobb och sist...SALSA! Jag åkte från jobbet stressad, med huvudvärk och magont. Men när jag kom fram så försvann allt! Det är så underbart roligt! :) Idag fick vi lära oss enchufla, exhibela, abrasala, dile-que-no, dile-que-si och en av mina favoriter som jag inte alls kommer ihåg namnet på. Det här va helt klart välinvesterade pengar.

Var och kollade på en dator igår med mamma. Kollade kredituppgifter, fick avslag. Så på torsdag ska jag iväg med mamma och mormor, så förhoppningsvis kommer jag hem med en dator då om mormor kan skriva den på sitt namn :) Hoppas hoppas...

Det är dags för en refreshing ny start. Och det har jag säkert sagt tusen ggr innan också, men nu ska jag verkligen fixa det här. Har fått en massa inspiration från andra som har lyckats. Så varför ska inte jag kunna? Men denna gång ska jag ha realistiska mål. Dags för bättre kost, viktnedgång, bättre hy och hela köret. Och inte till nästa vecka. Nej! Mitt mål ska bli till tävlingen i maj. Tävling eller ej, i maj ska jag ha klarat det! Så jag ber er...snälla hjälp mig. Kom med tips och råd (jag är allt för lat för att kolla upp en massa info på nätet, det lägger sig ändå inte på minnet). Ser ni att jag äter något jag inte borde, säg till mig. Slit ifrån mig det om ni måste :P Jag ska ha klarat det här till i maj!

Fettisdagen idag, någon som smakat på semla med vanilj istället för mandelmassa? Åh, ska kanske äta en sån innan jag börjar lova annat hihi


you are my angel, send from above

Happy Valentine's Day! ♥

Det är kärlekens dag idag. Det är idag alla kära och lyckliga ska spendera dagen tillsammans och vara gulliga medan vi singlar ska sitta hemma, äta en massa choklad och tycka synd om oss själva...hmm eller så tycks en hel del tänka.

Jag skattar mig lycklig. Jag har en familj som älskar mig, vänner som alltid ställer upp och en fågel som håller mig sällskap :) Idag är en dag då vi ska uppskatta det istället för hur mycket sex man får. Eller ah, ni fattar :P Ta det inte fel heller. Jag önskar alla som har hittat sin kärlek all lycka.

Det blev en mys frukost med familjen med en massa gott (denna frukost utmärkte sig ifs inte så mycket från våra andra helg-frukostar, muaah alltid lika mycket mat ^^). Pappa hade köpt blommor till mamma, bror och jag gav mamma och pappa bio kortet och så försökte vi skrapa fram en stor vinst på en triss. OCH så fick jag öpnna mitt brev från den hemlige avsändaren. Usch vad jag grät!

Catherine Rocio Jimenez,
min kärlek för dig går inte att uttrycka i ord. Det är få vänner jag verkligen har kunnat kalla för min bästa vän och du är en av dem. Det är även få som verkligen har klarat av att stå ut med mig no matter what. Jag är stolt att kalla dig för min vän, fast du är så mycket mer än det. Glöm aldrig den enda du verkligen kan lita på här hemma i Stockholm ♥

 If Tomorrow you feel lonely it's ok
Te prometo princesita volvere
Please stop the crying se me va el avion
When you miss me pon nuestra cancion ♥

                                       
Jag är inte rik i pengar, men jag är mångmiljonär i kärlek!

Om jag kunde skulle jag tillägna en dag för var och en, finna de perfekta orden taget från hjärtat och gått till alla mina underbara vänner som ställer upp för mig. Men jag vet att jag inte behöver bevisa min kärlek för er. För jag hoppas att jag visar den tillräckligt mycket varje dag. Något rätt måste jag göra om jag har er i mitt liv.

En anning klyschigt va? Men det är så jag känner, so you will just have to deal with it my dear ones ;)


brev

När jag kom hem gav mamma mig ett brunt brev som kommit till mig. Jag tar det och börjar öppna när hon tar det ifrån mig och säger "Du kan inte öppna den ju!! Kolla igen och se vad det står. Du kommer förstöra överraskningen annars". Jag vred och vände på det där kuvertet tills jag hitta anledningen. Öppnas den 14/2. Så här dags på dygnet fungerar inte huvuddatorn i Nadja-kontoret. Jag såg varken det lilla meddelandet och jag förstod heller inte att det är nu på söndag jag kan öppna det. Trodde det var någon gång i maj. Som sagt det har varit en lång dag!

Mamma har gissat vem det är, pappa har gissat vem det är och de har skrivit ner det på en lapp och lagt det i ett kuvert tillsammans med mitt brev. De tror de vet och tycker jag är dum som inte fattat.I wonder who it could be from...


till cattie!

Nu sitter jag i skolan och har precis läst kommentaren jag fick av Catherine Jimenez, bosatt i Västerås för tillfället att JAG inte hann ringa henne igår men jag hann blogga. Oye hijita, jag ringde faktiskt dig igår typ tusen ggr men det va upptaget every facking time!!! Si que no vengas con cositas ;) Mhmmm vad säger du nu va. Me very sad! Grät mig till sömns igår tom buhuhuhuh. Kom tillbaka till Sthlm, då slipper vi allt det här ♥

I'm Gandalf, and you should not pass!

Efterlängtad tjejkväll!
Ostbricka, truth-or-dare, ost, dricka, skratt, ännu mer ost...Precis som det ska vara ;) Amna och Sanna fick Hitler-musche, Sofia fick ta fram sina skills från 4:an, 5:an, 6:an eller va det kanske tom 8:an? :P Madde fick skutta runt tills det va hennes tur igen och jag fick äta en massa "smaskigheter" och prata OAVBRUTET i 3 minuter. Ha, peace of cake!Den enda super kassa mobilbilden jag har på två söta flickor ♥


what a crewl world we live in

Varför ska man gå igenom hemska saker i livet? Jag vet att det är en del av livet, att man blir starkare av det. Men vad vinner personen som får stå ut med hemskheterna. Igår eftermiddag blev en man påkörd av t-banan och dog - när han skulle ta upp sin mobil. Eller han som befann sig i en hiss som rasa (tack o lov överlevde mannen). Tänk att den personen i ena studen finns där och i nästa är han/hon borta. Vad är det egentligen som bestämmer vem som får överleva en olycka och vilka som inte får det?

Låt oss hålla en tyst minut för alla som råkar ut för detta. För de som får leva med att förlora någon och för de som lämnat oss.

Shit vad världen kan vara hemsk!


i found heaven on earth

Sjuk är jag icke längre, but sick of this wether? YES MA'M! När ska vintern ta slut. Bara all snö och is är borta är jag glad. Då kan jag iallafall använda ALLA mina skor och inte 10 % av dem. Någon som är snäll och kidnappar mig till ett varmt land?

Har haft ganska så fullt upp de senaste...veckorna? Skolan har börjat, tågförseningar har gjort min vardag bittert, Bror min har fyllt 16, det har gåtts på fika inne i stan, det har lunchats i Handen, det har varit "eat cock for mental health" smygtitt på moderna museet med fina flickor...ja fullt upp.

Har fått ett underbart besked från CSN (som annars kan gå och ta sig). Jag får studiemedel denna termin med! Halleluljah for that! Hur ska jag annars klara mig...vad är två månader av snö och is utan en massa mat och shoppande? Usch, hemsk tanke. Så, jag fick pengarna förra veckan någon gång. Himmelskt. Hitills har jag hunnit med en tripp till IKEA och idag en dag på stan.

IKEA;
- spegel, 4 sats
- klocka
- stekpanna
- två korv med bröd och delicato bollar *muuuums*

DAGENS;
- 2 klänningar, bh, HM
- solglasögon, indiska
- ett par lång- och ett par kortbyxor, en klänning, ginatricot
- kavaj, myrornas
- big mama chicken BBQ smörgås, bolero

Imorgon kanske jag tom bjuder på lite bilder på dessa skönheter. Isn't that awsome!


RSS 2.0