fortsättningen

Hihi, såg nu att jag bara har day one på min ändring av matvanor osv. För er som bryr sig så kommer en update;

Morgon promenad: check!
Lunchlåda varje dag: check!
Träna regelbundet: check!
Minskat på godiset: check!

Jag har faktiskt varit duktig och det känns jävligt skönt måste jag säga :D
Och tack till Sofia som följer med mig på vansinnespassen på gymmet och morgonpromenaderna. Utan dig hade jag lätt struntat i att ens gå upp ♥

jag skrattar idag

Åh vad lycklig jag blir när jag ser att solen kommit tillbaka! Nej, inte längre vill den gömma sig bakom några fula moln!

Jobb 14-18 idag. Två timmar ute med min pojk och två timmar under täcket och kolla på nickelodeon. Inte illa ;)
Stackarn hade varit hemma från skolan då han kännt sig lite hängig men envisades ändå med att gå ut.

Jag: Sebastian, vill du att jag ska ta med mig min kamera när vi går ut och leker?
Sebbe-mannen: Nej tack!

...senare...
Sebbe-mannen: Nadja Nadja Nadjaaaaa! Fota mig när jag åker rutschkana, fota mig när jag hoppar hage. Ååååh, kan man se bilden direkt! :D

Helt underbar, och en riktig posör var han också.salsa salsa salsa!!!

Min första terminhalva på Clubsalsa är nu slut. Det avslutades med mat och en massa salsa-dansande människor. Bortsett från att vi fick vänta på maten i en timme så var det hur skoj som helst. Vi fick nya kunskaper inom bachata och rueda. Oh my, RUEDA! Det är nåt som alla salsa älskare borde prova på. Det är GRYMT! Me don't like...me love! Söta Fio gjorde mig sällskap också :) Tack för en trevlig kväll!


han är en dum man, gå säg inte hej då!

Efter en hel dag av Portugal hit och Portugal dit behövde jag ladda batterierna lite. Så familjen och jag åkte in till staden och åt gott och gick sedan till Sergels salar för att få oss ett gott skratt. Farsan, helt klart att rekommendera! Haha, guuud vad vi skratta!


fuerza chile ♥

Har gått runt de senaste dagarna i ovisshet. Har inte vetat hur dem mår, om de är skadade, om de har ett hem kvar eller om de ens lever. Nu lever jag inte längre i ovisshet, vi har fått tag på de. Min farmor, mina farbröder och mina kära kusiner. Alla mår bra, THANK GOD! Har hört från de flesta vänner som är i Chile, dock finns det några jag ännu inte vet något om. Och tyvärr är det flera som inte finns med oss längre. Ikväll hölls det en minnesstund för alla som fallit offer för 8.8 jordbävningen. Plattan var full med chilenare och andra som visade sitt stöd. Det sjöngs folkvisor, nationalsången och det hölls tal.
RSS 2.0