övernattning

Sitter hemma hos min prima linda Vivi. Här ska jag och Fabian övernatta :)
Idag har vi ätit, åkt påse med en massa ungar och skämt ut oss själva, ätit mer, träffat mormor och haft snökrig. Hade myskväll med blåbär- och äppelpaj, the och film. Såg Fredag den 13 som inte alls var så bra som förväntat. Inte alls läskig, kom med en bra skräckfilm. Förslag någon?


rubrik

Igår fick jag snapp och rensade hela min garderob. Borde göras oftare kanske då jag hittade en klänning jag såg en gång förra året och sen försvann den och en grå sjal från gina. Visste inte ens att jag köpt den :P

Jag är trött och vill hem till mamma. Jag saknar mina föräldrar så grymt mycket och vill vara med de hela tiden. Är det något fel på mig kanske?
Och är det mobbat att bjuda sina föräldrar på sin studentmiddag? Av alla jag frågat så är det bara jag som ska det. I need some help...as usual!

nu är det slut på tramset

Jag har precis kommit från min matte lektion. Ett matte prov är nu avklarat och jag fick inte panik! Kan ni tänka er. Igår kväll var jag inte panikslagen och jag var inte nära till gråten en enda gång. Och det tack vare min kära lärare Nicklas. Utan honom hade jag tagit självmord. Nej men han var jätte snäll och satt till kl 17 med mig igår här i skolan och hade förberett uppgifter och lösningar. Såna söta lärare borde alla ha, jag har en hel del men jag tänker inte dela med mig ^^

Provet var ju inte som en dans på rosor precis men ett G räknar jag med! Och mer än så begär jag inte av mig själv för tillfället :)
Jag satt även och hade ett samtal med Stephan igår. Samtal som jag ibland behöver för att klara av skolan. Vi kom fram till varför jag är så omotiverad och varför allting skiter sig i skolan just nu (för den som är intresserad). Vi ska ju fyfan ta studenten snart, det är det som är problemet. Tre år har gått så sjukt fort och det har inte alls varit som jag trott, det har bara varit bättre! Men jag tror inte jag är beredd på att ta studenten än, jag har separationsångest. För vad ska jag göra sen liksom, plugga i sthlm, uppsala eller sundsvall? Kommer jag klara av att lämna sthlm och tryggheten här om jag bestämmer mig för att plugga långt härifrån? Ge mig svar någon!!

Jag har flera gånger fått höra att vi chilenare har tendensen att skjuta upp saker hela tiden. Det är alltid mañana mañana för oss, och jag har fått ta konsekvenserna gång efter gång efter gång. Nu till lovet ska jag ta tag i EN SAK och inte göra mig själv besviken på något sätt.


tillstånd förvirrad

Dagen har varit någorlunda okej. Skolan bara flög förbi, slapp svenskan och hade besök av olika högskolor. Inte för att det gjort mig klokare på något sätt. Jag är bara mer förvirrad än innan! Snälla kan ingen bara komma och ta tag i mitt liv åt mig.

Jag tror jag vet vad jag vill plugga men det finns inte där jag vill att det ska finnas. Eftersom jag är en riktig familjemänniska och inte kan lämna mina älskade här vill jag inte plugga i ett far far away town. Man ska kunna pendla så ja, jag har inte jätte många högskolor att välja på. Eller så är det för många, men imorn ska jag prata med Stephan och så ska jag boka en tid hos studievägledaren och hoppas på att bli klokare. Om det inte funkar så får jag göra som jag gjorde när jag skulle välja gymnasieutbildning och skola. Jag tog det närmsta och det roligaste och se, det har funkat riktigt bra för mig.

För de som ännu inte fått höra om hur början av min sommar kommer se ut så kommer det en miniplanering här.
  • 5 juni, ta studenten
  • festa gärnet (eller ha roligt på annat vis)
  • 10 juni, åka till Gotland med konfirmander
  • 18 juni, komma hem
Och nu har jag även fått veta att jag kommer få åka till Italien i maj. En hel vecka i Assisi med ett super gäng, även detta ska göras med konfirmander. Ja jag är en super kyrktönt, and I'm proud of it! Så lite resande kommer jag få vara med om :)

Snart är det lov och jag är trött på vintern. Ännu tröttare är jag på mitt cp tangentbord!

kolla kolla

Det är måndag. Ny vecka, ny dag, suck.

Har suttit och redigerat bilder hela dagen idag så jag tycker ni kan kolla in vår blogg nu - nålad!
Vi som är så duktiga har även tagit en massa bilder på webcamen. Maddelusk och facebook har en hel bunt av de, haha duktiga töser är vi!

Helgen har kännts så underbart långt! Ätit massvis med kärleksmums och tjockat mig *mums* Så nu blir det hårdträning igen...inte. Var faktiskt duktig igår och tränade hela 75 minuter spinning med mamma. Kan ni tänka er 75 minuter! Mhmm, vi va fett duktiga :)

det löser sig va

Jag vill bara skrika. Skrika så högt och bara slita lungorna ur mig! Jag försöker verkligen, jag anstränger mig så hårt så jag tror snart alla kommer se det. Jag vill att allt ska vara bra. Att det ska fungera. Vill vara positiv och glad.

Tänk på fåglarna. De kan bara ta sitt pick och pack, sprida ut sina vingar och flyga långt härifrån. Jag vill vara en fågel, jag vill sprida ut mina vingar och flyga långt långt bort. Långt bort från hela den här smeten jag är mitt i just nu. Smeten som jag så desperat vill ur från men ändå vara kvar i för framtiden skrämmer mig mer än vad den någonsin gjort. Hur ska jag klara mig ur det här...

Fuck this!

krångel

En hel artikel vart skriven av mig idag när jag hade håltimme. Jag kan när jag vill, nu ger jag mig själv lite beröm! Projektarbetet har dragit igång ordentligt nu. Plåtningarna rullar på och ja, det mesta går bra. Jag ser att bloggen strular och uppdaterar imorgon när jag är i skolan (om jag kommer dit).

RSS 2.0