today is my day

...och alla andra glada födelsedagsbarnen :D

Så ja idag fyller jag 17 år och är ett år närmare krogen, körkort och döden. Ja, alltid lika positiv right :P
Men jag har haft en helt wonderful day tack vare mina kompisar och ett x antal meddelanden på facebook, haha.

Sofia va ju duktig och försov sig heeelt idag. Och jag missade bussen på sekunden. Såg hur den retades och hur den sedan bara rullade ifrån mig, sorgligt. Religion lektionen var riktigt najs. Kommer nog få ut något av det tror jag, skön lärare har man också. Sen var skoldagen slut. Lunchade med Kajsa och drog sen vidare in till stan med Sofia.

Skulle träffa upp Fabian inne i stan också, men han kunde inte ta emot mina mess. Så jag försökte få tag på honom, men kunde varken ringa eller messa och hade ingen aning om vart han va. Och han trodde jag dissa honom eller nåt. Vad i helsike ska jag göra nu, tänkte jag då! Och helt plötlisgt får jag ett samtal från min kusin Lucho, trodde jag, men det va Fabian på andra änden. Snacka om vilken tur man kan ha. Lucho hade stött på Fabian på centralen just när det behövdes. Tackar så mycket säger jag då! :D

Sofia tog tåget hem och Fabian och jag fortsatte till träningen där vi fastnade resten av kvällen. Mina danskompisar är så gulliga. Alla grattar mig lite halvhjärtat och min danstränare ville inte ens säga grattis, men mitt i det hela så kommer dom in med en tårta och sjunger. Jag liksom kände hur tårarna trängde fram, ett riktigt buhu moment haha.

Förlåt Fabian...och Sofia, för att det inte vart någon chill kväll som planerat :( Jag ville jätte gärna, men nu blev det som det blev.
Och allihop, nu har jag en ny mobiel. En helt ny egen mobil. Gracias familia mia :D

låt det smälta in

"Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."
- citat av Albert Einstein

bara en massa nonsens

Jag har tagit mig till datan flera gånger, det syns på msn :P Jag har loggat in och allt, men när jag väl ska börja skriva så går det inte. What's wrong with me? Jag vill ju skriva, men det kommer bara inte fram. Måste ju ha något att visa upp på min nya fina blogg. Tack än en gång sötaste Sanna :D

Så imorgon är det den stora dagen som jag väntat på i 365 dagar. Jag pratar då om min födelsedag :D
Imorgon så ska det småfiras med en shopping runda i stan med bästaste Sofia, bakning med brorsan och sen en chill kväll alla tre. Träningen kan slänga sig i väggen :P

Har legat hemma och varit sjuk i stort sett hela veckan, inte roligt! Men igår orkade jag inte längre och tog mig till skolan. Roligt för mig kanske som fick träffa alla, men inte lika roligt för alla andra som fick torteras av mina hostattacker, haha. Hoppas på att kunna ta några tester snart för att se vad som är fel på mig. 3 veckors hostande är inte okej.

Just ja, big news. Idag fick vi reda på att studentskivan i stort sett är ordnad. Madde och jag har joinat Farry och en till tjej när det gäller förberedelser. Fast Farry har ju ordnat i stort sett allt, plats, datum, priser, limousiner, tillåtelser...allt! Så den 29 maj gäller det  :D

Macho man, starta en blogg. Det kan ju bli roligt, right ;D

äntligen

Man kan nog se förändringarna ganska tydligt. Och det va nog på tiden att jag fick lite mer profesionell hjälp, eller vad säger ni ;)
Vill tacka sötaste Sanna för den nya designen. Me like big times :D

det regnar ju blött

Är egentligen för trött för det här tror jag. Klockan är läggdags:bigtimes!

Dagens outfit: Röda shorts, linne, skärp och sandaler.
(Det finns en anledning till allt)

Lektionerna har nu börjat och den första va med von Schmalis. Har glömt hur långsamt lektionerna egentligen går.
Pannkakor till lunch efter det. Jag va stark nog att säga nej efter sisådär nåra sex pannkakor, starkt av mig ju! Det är nu man ska säga, bra där Nadja! Jag menar hur ofta får man egentligen höra "nä, nu orkar jag inte mer" från mig och att jag verkligen lämnar ifrån mig besticken och lämnar ifrån mig tallriken efter? Inte ofta kan jag säga.

Tågade iväg till tåget med Sofia efter lunch. Tog tåget in till staden där en heldag med Vivi väntade. Träffade på Nina-Fina som var där med klassen och dom nya ettorna. Så fick man hälsa på nån Viktor som såg lite sisådär vettskrämd ut :P
När Vivi äntligen kom, efter ca 30 min! väntan så gick vi raka vägen till Max, käkade och drog sen vidare.
Vår dag såg ungefär ut såhär sen:

- gå vilse på väg till slussen
- T-banan till Rådmansgatan
- komma fram, Donken-piss, vända tillbaka
- T-banan till Fridhemmsplan
- komma hela vägen till Rålis och sen vända tillbaka pga regn
- vänta på bussen, gå därifrån och sen springa tillbaka
- T-banan till Hötorget med Vero
- kort shopping runda och sist fika på Bolero


Nu kommer anledningen till varför jag skrev upp dagens outfit, vilket jag i normala fall aldrig gör.
Jag hade haft tur med vädret i stort sett hela dan. Rålis regnet var ju bara lite duggregn, men på väg till fiket så kom det på riktigt. Det var som att ta en dusch för en vecka. Genomblöt blev jag och fötterna vart ju offer direkt. Det var bara en såndär onödig grej som jag var tvungen att ta med. Så med turen som jag har haft den senaste tiden så lär jag antagligen bli sjukare än vad jag redan är.

Nu börjar allt snurra, jag behöver sömn. Puss och adjö

det är aldrig kört

Sista året, det är nu det gäller...på riktigt.

Första dagen på terminen började ju bra. Segare än en apa var man på morgonen och fick stressa sig igenom halva morgonen. Och inte nog med att jag va sådär halvt grinig och nojig om att vi missat bussen så ska jag ramla också. Inte var det en liten smäll heller. Flaxande med armar och ben och en rejäl rådnad blev det. Skrapade upp gamla sår på vänster ben och så stukade jag foten ganska så rejält.

"Det är så det går när man går med klackar"
"Men jag hade inte ens klackar på mig ju!"

Det är sånt här bara jag kan lyckas med. Så hur det blir med dans träning och uppvisning får vi se. Just ja, Cattis fest, roligt att gå runt med plåster på knäna -.-

Efter den korta skoldan så åkte vi hem och jag tog en promenad med Lelle. Han tyckte vi borde hålla kontakten lite bättre, så snäll man kan vara då ^^ Så vi fortsatte eftermiddan med att planera vår framtida band. Vi har nu ganska så stora planer som involverar Sofia och mixande med både musikstilar och språk. Kan man vara mer pepp eller?

Dagen rullade på och folk kom och gick. En trevlig första dag var det iaf :)
Imorgon börjar man 11:10 och slutar en timme senare. En tur till staden med bästaste Vivi ska man hinna med sen

reunion

Lite update efter senaste.

Har spenderat hela dan med Sofia. Vi gick upp runt tolv, käkade, fixade oss, hämta Alex och drog hem till mig. Fick en rejäl utskällning av morsan när jag skulle ha varit hemma när jag gått upp och kom istället efter tre.
Så vad gjorde vi sen...jo, vi drack kaffe och jag svulla lite :P
Fick the samtal sen av ingen mindre än *trumvirvel* SANNA! Hon och Madde va då påväg hem till mig. Kajsa kom också förbi en snabbis innan hon skulle vidare till staden.
Kvällen bjöd på trevliga pratstunder, kladdkaka och en massa mys! Tjejer jag har saknat er så mycket <3

Och nu sitter jag här själv och överväger att gå och lägga mig. Måste vara utvilad imorgon för imorn bär det iväg till Göteborg. Och vet ni vad mer som händer imorgon? Jo, det ska lilla jag berätta. Lilla CattiHoe ska bli en stor flicka, imorgon blir hon 18! Grattis Catherine Jimenez, lööve ya

It's our song, you know ;)

kalla nätter i dirtbridge

Nu är 2 ½ veckors slit över, finally! Men kan inte säga att det inte varit en upplevelse. Vi hade verkligen våra moments ibland ;)
En liten unge raggade galet på mig när vi arbetade i Ribby. Haha fett synd att en unge på 7 bast ska ragga på mig. Haha, men han va söt ^^,

Sista dagen var ju egentligen heeelt onödig, men Stefan och My var så nojiga så vi fick slita i två timmar -.- Sen vart det ett lamt vatten krig och tårta. Alla var så känslokalla sen när man skulle säga hej då. Alla bara gick som om vi skulle ses dagen efter igen. Kajsa och jag hade iaf ett liiitet buhu moment där, med kramar och riktiga avsked med våra handledare.

Nu har jag äntligen fått min heldag med Sofia. Efter att ha varit inne i stan hela dan igår med the cuosins och tagit det lugnt åkte jag hem och träffa Sofia. Vi drog hem till mig där jag förgäves försökte få tag på David. Det är ju så att vi bestämt att jag skulle ringa onsdag kväll klockan nio så jag kunde prata med mina kusiner och min faster, men tror ni han svarar eller?! Nej, det gör han icke! Han har mage nog att inte svara, snacka om att jag höll på och dampa loss på honom. Och jag har ännu inte fått tag på honom så han har nu helgen på sig att komma på en riktigt bra ursäkt till mig.

Sur och irriterad lunka vi sedan vidare hem till Sofia  iaf. Oj, vilken kväll. Jag höll ju självklart på att somna när jag vaknat halv sex på morgonen samma dag. Efter lite energy-öl och en prilla var jag uppe på högvarv och ville på fest. Ringde runt till folk utan svar och vi bestämde oss istället för att prova hela Sofias garderob. Timmar efteråt så har vi prövat igenom allt, hittat en outfit vi gillar och gick hela vägen till Rudan sisådär kl 4 på fredag morgon. Vi gungade fågelgunga, tog tåget hem och sprang sen hem. Klockan va nu ungefär 6 på morgonen och jag hade varit uppe i 24 timmar. Vi kom hem, somnade och jag vaknade med deras hemtelefon brevid mig. Vi va värsta sneeky och jag hade visst svarat på deras telefonsamtal i sömnen. Sånt kan bara såna som vi lyckas med, isn't it so?
Måste helt klart göras om!

i can't find the words to explain

Känner att bloggandet har gått ganska segt nu under sommaren.
Kan det vara så att jag är så tråkig och inte kan skriva om något annat än skolan kanske? Eller att jag inte kan hitta något intressant att skriva om? Who knows, who knows...

Har fått skrivkramp, orden vill inte komma fram.
Vad är det jag vill få sagt egentligen.

Sofia, vi måste ha en myskväll vi två snart. Har saknat dig en massa <3

brainstorma på en cykel

Det bara regnar, regnar och regnar. Inget uppehåll alls ju.
Det var vad vi fick jobba i idag, en massa regn. Inte roligt kan jag ju säga! Men alla var så sega så Stefano lätt oss slippa en hel del. Så det vart mest en massa chokladdrickande och en massa tittande i skolkataloger, mys.
Imorgon ska det förhoppningsvis bli lite bättre väder så vi slipper bli lika blöta.

Sofia har äntligen kommit hem nu :D Har saknat henne så himmla mkt! Kajsa, Anela och jag stack hem till henne igår kväll och bara snackade igenom heeeela sommaren. Det vart en massa flum och flams ^^

När Kajsa och jag var i Haninge C igår eftermiddag ville jag bara ställa mig mitt i centrum och gråta. Jag vart så deprimerad av allt. Har ju inte varit där på ett bra tag och nu så fick man en massa flashbacks. Det plus att alla vinterkläder har kommit fram. För mig är det fortfarande sommar, fast det är kallt och det regnar, men det är banne mig fortfarande sommar. Jag vill inte ha vinter, vill inte vill inte vill inte!!! Ska fan ta och flytta till ett land där det är någorlunda varmt året om. Ett land som kan erbjuda mig  lite mer än bara en ful bondebränna och en lätt förkylning. 
Med det här kan ni ju anta att jag fortfarande vill tillbaka till Spanien (och att det är jobbigt på jobbet, ehe.) Vill tillbaka till allt och alla, speciellt nu när jag precis lagt på efter ett kort (men betydelsefullt) samtal med David. Har ju försökt få tag på min kära kusin i några dagar också utan framgång och vad kan det bero på. Jo, hon har tappat bort familjens enda mobiltelefon, suck. Kan ni se likheten eller. Båda lika klantiga, men söta ^^

Haha, var och spinnade idag efter sisådär nåra tusen år. Och när jag satt där i mina djupaste funderingar så kom jag ihåg sist jag satt där och vad jag tänkte på. Då tänkte jag ju på hur roligt jag skulle ha det i Spanien och under sommarlovet överhuvudtaget. Och nu har Spanien varit och sommarlovet är snart över och vad har jag hunnit med? Känns som ingenting, hur är det möjligt. Så idag satt jag där ännu en gång och fortsatte drömma om Spanien och...ja, skolastarten kanske...?

sleeping beauty

Anela har kommit hem, ja!
Lelle har träffat henne, ja!
Kajsa har träffat henne, ja!
En okänd människa har träffat henna, ja!
Hela världen förutom jag har träffat henne, JA!
Det är fan inte rättvisst Anela. Inte okej, inte okej alls!


Snacka om att helgen har gått fort. Trodde jag skulle kunna vila ut lite, men har inte lyckats riktigt. Firade pappa i fredags. Va riktigt chill, förutom att jag sov när folk kom och jag somnade innan alla hann gå, ehe. Nåra sov som sagt över, men det tog jag inte del av när jag somnat innan.

Vad har man vait med om för andra trötta äventyr då? Hmm, skulle ha träffat miss Svårfångad igår (spela inte dum, du vet vem jag menar, Ja Anela jag menar dig), men det sket sig. Fick åka hem till Kajsa själv istället. En mysig hemma kväll med pizza, film och halvsovande människor fick det bli. Mamma fick komma och hämta mig sen för jag orkade verkligen inte gå hem, hehe.

Idag har det varit regn, regn och ännu mer regn. Kvällen bjöd på nåra riktigt scary-ga blixtar också. Blixtrade mitt framför näsan på mig ju, inte roligt. Har träffat min favvo Blondie Johanna idag. Vad jag har saknat den människan, får inte gå så lång tid till nästa gång hörru. Och så drog vi iväg till kyrkan där jag träffade hela latino gänget.

Med tanke på att det har varit riktigt SKIT väder den här helgen så har jag varit på ett riktigt SKIT humör. Deppat över allt och varit en riktig pita. Men det beror bara på vädret gott folk. Och för att jag inte haft så värst mkt att underhålla mig med.
Men jag har haft mina moments. Snackat med alla jag velat prata med. Pratat med utlandet (snor din grej nu Anela ), pratat med "inlandet" pratat med alla :D Så glad är jag nog ändå liiite. Och imorn blir det antagligen slavarbete ute i regnet, suck -.-

i can see the light

Jag har börjat komma tillbaka till mina rutiner nu och det känns bra.
Ännu bättre känns det nu när Anela har kommit hem och Sofia kommer hem på måndag :D
Snart är Dirtbridge kvinnorna tillsammans igen, finally!

En veckas slit har gått nu och vi har haft våra moments, eller vad säger du Kajsa ;)
Stefano får oss att slita som hundar, den jäveln. Haha.
Nej vår handledare är den bästa. Och nu när alla börjar slappna av med varandra så blir det bara bättre.
Pizza på stranden, bråk om framsättet och mycket mer får man se varje dag med Stefanos gäng.

Nä, nu ska jag fan se till att mina kära vänner som ligger och sover i vardagsrummet går upp. har suttit själv allt för länge nu

RSS 2.0