lär mig hur man pluggar någon

Hur hade jag tänkt att det här skulle fungera. Det här är det största problemet med mig i högskolan. Jag vet inte hur man pluggar längre. Har två KontrollSkrivningar imorgon och jag har bara skjutit fram pluggandet varje gång. Så nu sitter jag här nergrävd i böcker och har inte ens tagit mig igenom hälften. INTE OKEJ! Jag funderar seriöst på att strunta i att gå och sova om jag ska hinna med allt. Wish me good luck. Now, back to work.


40 utställare, 10 ton choklad, 100% njutning …

Snart så, snart är det dags för årets höjdpunkt! Chokladmässan! :DSlipp höstdeppen - frossa i choklad!
10 oktober i Nordiska museét


Shaggy & Scooby

Har jobbat fyra dagar i streck. Hade varit så mycket enklare om jag flyttat hem till familjen. Igår var det första gången jag åkte och hämta Sebastian på föskolan, var vettskrämd! "Tänk om han springer ifrån mig! Tänk om han blir kvar på T-banan! TÄNK OM JAG INTE HITTAR HONOM PÅ SKOLAN!"
Ja som vanligt oroa jag mig helt i onödan. Jag hittade honom bland alla miljoner barn på skolan och han lyssnade och var jätte duktig...igår. Today it was a hole other story. Så fort vi satt oss på bussen från Ropsten skulle han börja gnälla och tjata om att han ville av i Lidingö C. När han förstått att jag inte gick att övertala satte han sig på golvet och börja tjura. Sen när vi gick av såg jag att han var helt svart i ansiktet efter att ha pillat på nåt under busstolen. Och så ville han inte gå över bilvägen så jag fick bära över honom. Det var inte okej! Nu har jag ont i ryggen och är sjukt trött. Men jag tycker ändå om honom. I just can't resist the feeling.(Det här var när han var riktigt gullig på T-banan och ville ta en bild på oss :] )"Nadja, jag är vid mammas och pappas dörr jag lovar jag lovar. Kom hit snälla snälla, det är sant det är sant"
(Gullunge, det är hans favvoreplik när vi leker blindbock)


jo men hej på dig med hösten!

Mysiga tröjor, fina färger, tjocka halsdukar och fina solnedgångar. Låter inte det som en perfekt början på hösten? Det tycker jag med, men så lätt kan det inte alls vara. För på dagen är det fint och varmt och på kvällen är det kallt. Vilket betyder att man antingen får svettas som en gris på dagen eller frysa och hacka tänder på kvällen. Inte alls okej. Jag vill ha det där perfekta men när man går på högskolan kan man inte alls få det så. För vi har inga jävla skåp att ha våra mysiga varma tröjor i!

Ska nog ta och leta fram min super mysiga tjocktröja som jag typ aldrig använt, kanske dags för det nu
semester

Jag tar semester från bloggen. DEt är bara en massa plugg och jobb, inget intressant. Plus så har jag zero med tid att sätta mig ner och skriva. Kanske, kanske om jag börjar plugga i skolan så kan jag sätta mig vid skolans datorer och uppdatera lite. Men just nu finns inget mer att säga.

Adios

jag, äntligen äntligen 18 år!

Hm så vad har hänt sen sist...? JO JAG HAR BLIVIT 18 ÅR! Äntligen!

En torsdag, för 6 582 dagar sedan kl 13.02 blev Nadja Vanessa Villarreal Araya född, det vill säga jag :)
Nu en vecka efter min 18 årsdag sitter jag här och tänker tillbaka och minns allt jag varit med om. Allt som har gjort mig till den jag är idag. Och jag tror seriöst inte att jag skulle vilja ta tillbaka någonting (eller någon enstaka händelse kanske).

Min 18-årsdag

Förra lördagen var min födelsedag. Och som de flesta vet hade jag inte planerat att göra något ALLS! Mina föräldrar hade andra planer. Efter att ha grävt upp en tidskapsel med Sofia gick jag hem för att fixa mig till en uppvisning. Jag fixade håret och jag fixade mitt smink (för er som inte vet innefattar detta backslick och hej-jag-ser-ut-som-en-hora-smink). Lyssnade inte på mina föräldrar alls och såg en aning sliten och lost ut. Sunkig och förvirrad kom vi fram till La Cucaracha och inte alls till min uppvisning. Där hade mina föräldrar bokat ett bord, bjudit dit vänner och släkt, köpt in god mat och bara överraskade mig totalt. Det blev en lyckad kväll och jag vill tacka alla som såg till att göra det till en av de bästa kvällarna ever! Dans, god mat och gratis sprit gör livet till en fest ;)

Och imorgon blir det fest med alla som var där och alla som inte kunde komma. Vi kommer att ha det grymt kul! Och det kommer att bli ännu en kväll att minnas!


RSS 2.0