there's another world inside of me, that you may never see

Mardrömmar, tankar, ångest, fruktan, sorg.
Det är vad som förföljer mig, en massa onda spöken. Jag tror jag blir galen.
Er hjälp är vad jag behöver, ert stöd ännu mer.
Feg som jag har blivit, vågar inte ens be om det personligen.
Jag brukade vara bra på det här, känslor, men vågar inte säga ett ord längre
rädd för att brista i gråt eller skylla ifrån mig. Vet att jag egentligen har mig själv att skylla på.
Jag har inte längre tid för nåt, varken för min familj, mina vänner och allra minst mig själv.
Vill bort från allt och alla, men vågar inte. Vad kommer jag då komma tillbaka till,
jag vill inte ens tänka tanken.

Jag börjar frukta alla oplanerade timmar, det är då allt kommer fram. Allt som borde göras, allt som blivit ogjort, alla jag har svikit eller kommer svika. Alla dumma tankar. När jag är med er så kommer inte det här fram.
Då kommer den berömda muren som vi alla har inom oss fram. Den som döljer allt detta.
Om jag tar avstånd, förlåt. Om jag är avvisande, förlåt. Kommer jag med dumma ursäkter, fölåt mig ännu mer.

Jag känner mig ensam. Med eller utan er.
Jag vet att ni finns där för mig om jag behöver er,
varför ska jag då känna mig så förbaskat ensam för?

Ville inte att det här skulle låta som en åh-jag-är-så-ensam-och-lessen-tyck-synd-om-mig-inlägg,
fast det egentligen blev så.

Varför ska jag alltid ursäkta mig för mina uttalanden?

platsen gör dig vacker

Det var så fint. Det stora kapellet, alla ljusen, alla människor, de fina orden som sas, sångerna och snön som föll. Det var svårt att hålla sig för gråt kan jag säga.
Ceremonin va i Heliga korsets kapell, i Skogskyrkogården. Kapellet var stort och vackert, med levande ljus tända runt om längs med väggarna. Kapellet var runt och kistan stod nästan mitt i, med öppet lock. Det var inte många som vågade gå fram till kistan. Min moster sa en bra sak när vi satt där och övervägde om vi skulle fram eller inte. Hon sa att hon föredrar att inte gå fram så hon kan minnas henne som hon va, glad och full med liv. Inte kall och livlös.

Ceremonin höll på i ca två timmar. Folk höll tal, andra sjöng och när alla verkligen började gråta var när en kvinna läste upp ett brev som Maria-Teresa skrivit strax innan hennes död, till sin familj.
När vi efter ceremonin skulle begrava henne så började snön falla, stilla och vackert. Det snöade hela vägen till hennes begravningsplats, och det va en bra bit att gå måste jag säga. Sen när dom hissat ner kistan och man fick ta farväl kom solen fram och lyste upp begravningsplatsen. Det var så vackert verkligen och jag är en sån människa som tar allt som tecken. Och jag tror verkligen att hon var där med oss och värmde oss med solen från den fruktansvärda kylan som kom typ, från ingenstans.
Efter att alt var klart fick man åka till Fisksätra för att hälsa på familjen och så, som en liten mottagning.

Gracias a la vida tillägnad till Maria-Teresa

motivation, where have you gone

Har tappat motivationen helt för att blogga. Så det här blir det mest kortfattade inlägget om min helg, kanske riktigt skönt för er vad vet jag.

Fredags: Ingen hummlegård med tjejerna, istället fest med tjejerna. Grattis Mailin och grattis Tova som också fyllde 18 år!

Lördag: Trodde jag skulle med på en signering med Sofia och Lena, sov bort hela förmiddan istället. Och så vart fest hos Rickard efter det, grattis på dig med! Lite mer detaljer om gårdagen kanske kommer sen.

Söndag:
Har haft svårt att sova = trött och deppig. Ska snart dra iväg till Torvalla för att se Emilio tävla.

Glad påsk på er!

barnarbete och lite crazy-dance förgyllar ens kväll

Vilken dag,
åkte en sväng till Odenplan för att få min fina nya bettskena som är...ORANGE ^^ Jätte fin är den, höhö.
Kom hem och kämpade lite med min älskare bubble troubble, kom ingen vart. Och sen bar det iväg till Söder med Kajsa och Sofia och till den saknade Kafé 44. Va ju ett tag sen som vi va där.
Ikväll spelade Erik med sitt band Sthlm Boogie och sen va det Andreas Moe med band. Dom va alla grymt bra, många grattulationer till er för en lyckad kväll.

Efter spelningen så drog vi vidare för att ta en fika nånstans.
- Absolut inte Donken!
Va ju vårat motto, men helt hopplös just då med tanke på att det va stängt i stort sett överallt förrutom Donken och Kafé 44. Varför vi inte stannade kvar där har vi fortfarande ingen bra förklaring till. Vi slutade iaf upp på Donken till slut, men no regreats där iaf ;)
Efter att vi fått vår fika och vi skämtat klart om allt och alla där så försökte vi slita Kajsa från sin plats. Hon hade ju haft turen att få platsen med perfekt utsikt på den söta donken-killen. Sofia och jag hade däremot inte den turen, vi hade utsikt på nåra hardrock-killar och nåra araber. Och dom njöt av det mer än oss kan jag ju säga.
Vi lyckades få iväg en besviken Kajsa  mot dörrarna  till slut när hon bestämde sig för  att hon ville ha en glass (dum ursäkt för att fortsätta få titta på donken-killen) men ångrade sig sen.
Vi drog iaf vidare till stationen där i stort sett allt möjligt hände och mer hände på stationen. Dans, sång, diskusioner, bilder, hånande...
Tack för en underbar kväll tjejer, måste göras om defenitivt!
Imorn ger vi oss ut på stan och röjer right. Hummlegården, here we come ;)

what to do what to do

Så sitter man här i skolan, helt själv, trött och frustrerad. Hatar blåljus! När jag tittade på schemat så visar det sig att alla ska vara på tingsrätten förutom vår grupp. Alltså finns det ingenting vettigt att göra i skolan. Helt onödigt.
Så antingen väntar jag tills jag har lunch och går hem efter det eller så går jag hem nu...

Sofia bestämde sig visst för att ta en sovmorgon idag också. Jag tror nog hennes telefon är övertrakasserat med missade samtal från Kajsa och mig.
Jag skulle ju ringa dig igår men glömde helt och hållet bort det, förlåt.

det här är till dig

Gud, vad jag är trött på min blogg! Vet inte alls hur jag vill att det ska se ut, har ju såå dålig fantasi. Har iaf gett Madde äran att få göra om den, om jag inte kommer på nåt själv snart.

Gårdagen var lång och intressant. Gick upp kl 6 för att åka in till Sthlms tingsrätt, kom fram tillslut efter lite krångel och tjaffs om vägen. Vi vart inte kvar där länge alls eftersom det var så tråkigt. En massa halvtimmes rättegångar om dom mest ointressanta sakerna ever! En tant som snattat på NK, en idiot som misshandlat en äldre man och en rattfyllerist som inte ens dök upp. Misshandel-rättegången gav oss iaf ett gott skratt, haha.
Åkte hem och sov ett tag efter det, sen drog man iväg till ensembeln. 
Gymmade på kvällen med morsan och trodde jag skulle dö av trötthet. Kom hem, tog en dusch, somnade och sov som en stock.

Jag trodde att jag va grymt försenad idag. Tog mig friheten att somna om och inte sätta på alarmet. Vaknade, gick och la mig på soffan där jag låg ett bra tag tills jag insåg att jag ändå måste till skolan. Hann ändå i tid till polisens föreläsning. Och nu så sitter jag här brevid Madde och försöker hitta någon vettig anledning till att stanna kvar.

När en viss person ändå kom och påminde mig om det så måste jag nämna det här. OLAV ÄR EN RIKTIG PAIN IN THE ASS IDAG! Och vissa andra också som har tagit sig friheten att råmobba mig idag för minsta lilla steg jag tar. 
(Notera att jag kan överdriva en smula bara för att ni ska tycka synd om mig, men bara en smula ^^)

get your shine on

Jag funderar starkt på att stämma eller döda alla på media för att dom inte stoppade mig. Fast dom själva visste vad jag gav mig in på så stoppade dom inte mig, dom vet hur svårt det är att komma ur det här. Det är något man verkligen inte kan leva utan, det blir ens liv, DIREKT. Den har en i sin makt sådär, swisch. DUBBLE TROUBBLE ÄR MIN ÄLSKARE!

- Knock, knock...! Knock, knock...! KNOCK, KNOCK!
- I'm not HOOOME! - .-
- I kill you anyway! XD


Har lyckats ta mig ur dess grep ett tag iaf. Dagen har varit en riktig limbo dag. Man bara liksom svävade igenom hela dan. Gjorde inget vettigt at all, satt bara vid datan eller vid telefonen för att hitta en fucking praktik plats. Sa till Sofia redan imorse att jag kände för att vara taskig idag, det förklarar dagens språk. Iaf, hittade inte nån praktikplats. Alla försökte spela snälla fast dom innerst inne inte menade det utan va bara glada för att dom slipper ta hand om två tjejer under två veckors tid. Deras förlust inte sant?
Efter varje tur in till personalrummet så blev jag bara argare och argare. Tror tom att Sofia och Tobbe satte sig ner och njöt av det jag hade att erbjuda där inne, eller har jag fel? :P Inte för att det var så mkt dåra.

Slutade upp hemma hos Sofia idag. Länge sen vi bara var hemma hos henne och chillade, det va chill ^^ Måste göras om snart. Funderar på att ta ledigt från allt under lovet för att ha mer tid åt att vara social, men har inte bestämt mig än så få inga förhoppningar än. Kajsa och Anela joinade oss också. Dom kom med chips som jag inte ätit på väldigt länge måste jag säga. Och det informerade min mage mig om också, it was not very nice.

Ska nog gå och sova nu innan min älskare tar mig i sin makt igen. Måste upp tidigt också, ska åka in till Uppsala med the church imorn. Har inte sån stor lust att gå upp 6 på en lördag, men har man lockat med Sandberg så kan man inte skita i att komma själv. Eller, höhö.

- Asså min man du vet. Han ser ut som en ryss.
- Öhh, är han inte ryss...?
- Hm, jooo.

Varje dag med dig är unik <3

än rinner det nerför

Nu har det hänt. Det som vi alla visste skulle hända, men inte så snart.
Vi fick alla ett sms från Isa imorse, jag fick det precis innan jag skulle hemifrån, där det stod att hennes mamma dött. Det skedde igår kväll (på Angies födelsedag) och både Isa och hennes pappa var vid hennes sida. Jag va först i total chock och sen bröt jag bara ihop och sjönk ner på golvet. Jag fattar det fortfarande inte, fattar inte att en människa som var så älskad kan bli tagen från oss.
Angie, det finns så mkt som jag vill säga till dig och dina syskon men jag vet inte hur jag ska säga det. Jag som alltid vart så bra på att prata, men just nu kan jag inte få ur mig nåt vettigt. Betyder verkligen ord så mycket för människor vid de svåraste tiderna?

Dagen har jag spenderat på Maria Regina vilohem med släkt och vänner till Maria Teresa. Det kom och gick folk hela tiden under dagen och som mest folk var det under mässan. Prästen som var där sa så fina saker, saker som man vet är sant men som man bara vägrar inse. Det som fick alla att känna sig så mycket bättre tror jag är att hon var förberedd på vad som väntade henne. Hon visste att hon skulle dö och hon hann förbereda både sig själv och sin familj. Allt som prästen sa har verkligen fastnat i mitt huvud. Att världen är en grym plats, men har man bara tillit gentemot Gud både under dom goda som dom svåra stunderna så överlever man, eller klarar sig iaf.

Jag känner mig så tom på känslor just nu men jag vet att det är nu som jag är som mest fylld av känslor. Jag har öppnat mig mer än vanligt för folk dom senaste dagarna och riskerar att bli djupt sårad. Jag kan inte säga att jag inte bryr mig och att jag klarar mig alldeles utmärkt, för jag vet inte längre om det är möjligt. Och utan er mina älskade skulle möjligt inte ens existera i min värld

Miguel, Maria-Isabelth & Maria-Angela jag finns där för er, idag, imorgon och om tio år. Glöm inte det.
R.I.P Maria-Teresa 1955-2008

ursäkta, ska dina byxor ha ett rivmärke på din ena skinka...?

Vilken helg. Känns som om jag har hunnit med en massa fast jag egentligen inte har det. Eller inte med allt som jag borde ha hunnit med.

Fredag var lite stressig till en början. Blåljus gick som sagt helt ok, hade roligt som bara den på eftermiddan.
Efter plugget åkte jag till träningen där det stressades som bara den för att få danserna klara. Stack iaf runt 19:30 för att hinna hem till Sofia där hon, Kajsa, Sanna och Hanna väntade på mig. I all hastighet bytte jag om, tog våra grejer och rusade till tåget mot Älvsjö där det var fest på G. Trevligt var det. Kvällen inleddes av ca 1 timmas Guitar Hero där jag vann över Andreas "BadBoy" tvillingen överlägset, full dessutom! *skryt,skryt* Han skämdes en hel del må jag säga hehe. Kvällen va iaf jättelyckad och alla var glada. Det är det viktiga, inga tårar den kvällen inte. En del lögnhalsar kanske, men det klarade vi av. Tillsammans klarar vi allt. Kom hem runt 7 tiden på lördagsmorgonen. Trötta, kalla och blöta kröp Sofia, Sanna och jag ner i Sofias säng.

Lördag var inte alls en trevlig dag. Det regnade, det va kallt och alla deppade. Det är så att jag har lite dåliga nyheter. Mina tre mycket goda vänner har en mamma som är döende i cancer. Och vi fick reda på att hon har blivit sämre. Jag finns där för er om ni behöver mig, det har jag sagt från dag ett! Trots det försökte alla vara på sitt bästa humör, men den dåliga energin hängde i luften. Uppvisningen gick iaf bättre än förväntat. Och förresten, grattis på den internationella kvinno dagen mina damer! Dagen va så seg att vi åkte hem så fort vi hade dansat klart. Tog en tur mot Driven där jag träffade på Magnus ståendes ute i köket. Han såg så duktig ut och en vinkning fick man också hehe. Åkte sen hem, tittade på melodifestivalen, skrattade lite åt Carolas och Andreas förlust och somnade efter det. Trötta va vi alla hemma.

Söndagen var fortfarande grå och kall, men glad va man. Åkte in till Handen C där jag fikade med Johanna och Paulo. Gud vad man har roligt med dem två. Vi skrattade åt allt och alla och snackade minnen. Efter mer än tre timmar på samma fik vart utkickade och vi vandrade vidare.
Kom hem runt sex tiden till en familjekväll med completos till middag och Mr, Woodcock och Blood and Chocolate som underhållning. Rekomenderar dom båda.

Imorgon är det en ny dag som jag inte alls ser fram emot. Ser bara fram emot att träffa mina kära vänner.

en rubrik är som en publik

Blandade känslor forsar igenom min kropp just nu, men mest är jag nog glad ändå ^^

Sitter i skolan med Sofia och Kajsa brevid mig och har precis fört över dagens bilder . Blåljus drog igång ordentligt idag. Först va jag i skolan kl 8 (tänka sig att jag va där SÅ tidigt) och hämta en kamera, drog vidare tillbaka till Jordbro där jag täffade Sofia sen Lena. I Jordbro C träffade vi på resten av vårt gäng. Vi delades in i två grupper och det som hände efter det är helt ointressant, intervjuer hit och dit bara.

Grupp 1: Sofia, Lena, Linnea och Tobbe.
Grupp2: Veronica, Rim och lilla jag.

Det vart ganska uppenbart vilken grupp som skulle ha "roligast". Jag tror nog jag skickade Sofia rakt till helvetet med mina blickar efter att hon delat in grupperna, ehe :P
Men skit samma, vi har ett jobb att få gjort och det kommer bli gjort. Jag fick joina Sofias grupp på slutet iaf. De satt på vårcentralen och tramsade sig, haha. Sköna människor det är alltså, kommer ha roliga två veckor med Jordbrobarnen.

Oj, nu får jag avsluta här. Ska ha samling om sisådär fem min.

P.S Måste ha med vad mitt val av rubrik har för budskap. Efter en diskussion med mina kompanjoner så kom vi iaf fram till att en rubrik är något som är ett måste att ha, men som bara finns där. Precis som en publik ^_^ That's all from us!

blåljus

Våra lärare kan verkligen komma med riktigt bra grejer ibland. Alla uppe på media har nu blivit indelade i olika grupper och ska tillsammans göra olika uppdrag under två veckors tid. Grupperna är indelade efter vart man bor, dvs efter sitt "distrikt." Jag bor i Jordbro och får vara med sex andra Jordbrobarn, Sofia, Lena och Rim samt andra som jag bara vet vem det är men inte känner.

Så på fredag ska vi spendera dagen här i Jordbro och göra nåt uppdrag. Det kommer att bli roligt, pinsamt och det kommer antagligen bli en väldigt konstig stämmning med vissa. Det sist nämnda ser jag självklart inte fram emot, det kommer bara att kännas så falskt.

I'm a living corpse

Varför ligger jag inte i säng än? Är trött men jag börjar ta tillbaka mina dåliga sitta-framför-datan-vanor, suck.

Skolan va ganska soft idag. MaB först ut. Trodde att lilla Madde hade övergett mig där en stund, men hon kom. Sen och stressad men hon kom ^^ Sen vart det film vid 12 tiden. Den hette nånting med "medan vi faller" eller nåt liknande. Den var på franska, svartvit och handlade om våldet i de franska förorterna. Brutal var den för det mesta, men helt ok att titta på ändå. Jag ger den tummen upp för att titta på i skolan.

Sofia blev visst inte frisk efter igår kväll, så hon kom inte till skolan. Får hoppas på att hon mår bättre imorn.
Värst vad folk blir sjuka då. Johanna spydde efter ledarutbildningen och Sofia mådde dåligt när jag kom hem till henne igår kväll och vart inte bättre idag inte. Jag vill iaf inte bli sjuk, så alla sjuklingar kan hålla sig borta tills dom känner sig bättre :P

Va i Handen C med mamma idag. Det var trevligt och jag orkade inte åka till träningen. Jag vill inte vara med i nån dum sketch (stavning?) och jag vill inte baka bröd, inte idag. Så jag spenderade eftermiddan med modern min istället. Några fina köp fick man också, ett linne, en tröja, en väska och lite smink.
Snackade en del med morsan. Jag tog modet till mig att säga en del av sanningen angående fredag kväll. Jag sa till henne att sprit antaaagligen *puppie eyes* kommer att vara inblandat, men mer än så behöver hon inte veta än tycker jag. Det enda hon hade att säga var att jag ABSOLUT inte fick dricka och inte ens smaka. Jag va bara tyst efter det. Ser fram emot att spendera fredagkväll med er tjejer!

"Dimman" 18 år idag, grattis!

In this river

Jag hatar att vara tjej för tillfället. Hatar att vara så utseendefixerad (tjejer är faktiskt värre än killar), hatar att man alltid ska passa sig för vad man gör och mest av allt, jag HATAR MENSVÄRK!

Plåtade Sofias lillasyster idag, hon kan vara så skön :D Olav kom och hjälpte oss en hel del också. Så ett stort tack till honom. 
Så jag mådde bra imorse, det gjorde jag. Och på förmiddan men sen så började jag få huvudvärk och trodde att det var för ljuset från lamporna. Sen fick jag ont i magen så kan man tänka sig, jag har mensvärk. Lilla jag som aldrig får det, jag är den som dampar ut på allt och alla istället. Jag HATAR  det här.

Fick titta på Bowling for Coloumbine på engelskan. Den filmen är så jäklans bra, rekomenderas starkt.
Och nu sitter jag i fotosalen med Stefan, Leo och lilla Åsa ^^ Ska nog snart sticka och käka nåt, hoppas jag :P Sen drar vi iväg till kyrkan.

Till allas lättnad så sköts MaB provet upp till nästa onsdag istället! Som Madde sa, det känns som en stor börda lyfts från mina axlar. For the moment

I got run over by truth one day

Metrologerna har för en gångs skull helt rätt. Snön har kommit, eller det snöade typ i 10 min men ändå :P Något som är lite värre än att snön har kommit är att igelkottarna har vaknat från sin skönhetssömn. No good, no good at all. Utan mat så dör dom. Så jag tycker att alla kan lyda mitt råd och ställa ut ett fat med äggulor eller hundmat, eller kan det vara kattmat man skulle ge, hmm. Iaf gör det så kanske fler igelkottar överlever :)

Så helgen, ja helgen har varit lite intressant. Allas humör här hemma har gått upp och ner hela tiden, men nu så är allt bra igen, I hope. Annars så har inget hänt, bara suttit hemma och brottat ner brorsan ett x antal ggr.

Skolan börjar imorn. Ser inte fram emot det alls. Jag vill bara vara kvar hemma och isolera mig från omvärlden. Eftersom det inte är nåt allternativ så får jag väl isolera mig från omvärlden med hjälp av plugg och träning. Får se hur det går...

RSS 2.0