time may change me

Julen är över! :D Och mycket nytt roligt har man fått. Fina kläder valda från min alldeles egna stylist och broder Fabian och *trumvirvel*  en ny KAMERA! Får se hur länge den här varar ;)

Hoppas alla har haft en riktigt trevlig jul och jag önskar alla ett gott nytt år.

Många ändringar för oss just nu och det känns riktigt bra. Jag har börjat lära mig att acceptera saker och det har gått riktigt bra. 2009 välkommnar jag med öppna armar om det fortsätter såhär.

julkänsla no no

Bloggandet har gått jätte dåligt. Nån mer som kanske märkt det :P

3 dagar kvar till jul och jag känner ingen julkänsla at all. Att veta att inte ens en tredjedel av min kära släkt ska komma gör det inte bättre exakt. Jag vill bara att allt ska vara överstökat.

Madde fyllde 18 i fredags. Hon är nu en stor flicka :D Det bjöds på middag och en maaaassa muffins, hehe. Sofia och jag drog hem till mig sen där en massa godis, chips läsk och skitsnack väntade ;) Lite planerande inför framtiden också.

Så mycket som jag skulle ha hunnit med den här helgen också. Träffa shnas och anela. Shnas kan vänta men Anela sitter ju i en bil halvvägs till Bosnien nu. Jag kommer fan sitta och vänta på hennen utanför hennes port sen när hon kommer hem.

önskelistor på g

Shulululu tomteturk!
eeeh..Jag vil ha en nu mubil och lite
kläder från sakond handen.
Shue!

Ja nu har min kära broder varit fyndig igen. Mina föräldrar har faktiskt bett oss att skriva önskelistor i år. Surprise surprise! Men vill ni veta nåt som är ännu mer surprise, jag vet inte vad jag vill ha! Mhmmm, det är något seriöst fel med mig. Jag vill alltid ha nåt...i stort sett. (och snälla ta mig inte för en bortskämd unge, jag är bara en hjälplös drömmare)

Sex veckor har nu gått och imorgon är det sista dagen på praktiken. Måste vara ärlig, jag kommer nog sakna det lite grann ändå.

Nu är det bestämt, julen ska firas hos Rene och nyår med el cubano.


it's wicked

Det har gått fem veckor nu. Och jag kommer seriöst...aaaahh jag vet inte vad jag kommer göra.
De första två veckorna var roliga, de två andra var helt okej. Men nu har det gått för långt. Jag orkar inte med ensamheten och att inte träffa andra och inte ha tid för andra. Är det bara jag som känner såhär eller? Är det bara jag som tycker att sju veckors praktik är lite för mycket?

Men missförstå mig inte, klart det ändå har varit roligt. Jag tror bara att jag inte står ut att vara själv hela tiden. Att sitta ensam i ett rum i tystnad är nog inte riktigt min grej (Sofia saknar dig och bäst att vi kommer vara på kontoret tillsammans). Då jobbar jag hellre hemma eller från skolan. Men att däremot åka runt och träffa folk och åka på olika uppdrag är nog lite mer för mig. 

Nadja som kostymnisse är ingen bra framtid. 

RSS 2.0