She's so lovely

Så, kom typ precis hem från Sofia. Var en trevlig kväll. Va typ skit seg i början. Sofia skyllde på att det va för att vi inte käka nåt, men jag tror att det va pga latten vi drack tidigare på dan. Vi va helt slut efter att vi varit speedade hela eftermiddan. Iaf, vi snackade en massa, mkt minnen och så. Kvällen slutade med att vi båda fick ont i handlederna efter att vi hoppat i hennes säng XD Så misslyckad va inte kvällen, det är den aldrig. Inte med oss.

Eng B kl 8 imorn och simmning på idrotten. Ska vara duktig och gå på lektionen och skämma ut mig själv i bikini -.-
Så, Peace, Love and ajöss

Dagens låt: Scouting for girls - She's so lovely
                                                        Elvis aint dead

Tack för tipsen inför imorn Catti :) Får se om jag lyckas ta till mig lite mod också ;)

keep on walking

Ja så har det hänt igen. Haninge kommer bara att få ett sämre och sämre rykte för varje dag som går. Halva Haninge C va idag avspärrat för dom misstänkte att det fanns en bomb någonstans. Och så får man veta att en värdetransport blev stulen, det var så bomben kom in i bilden. Exakta detaljer vet jag inte, men dom flesta har antagligen hört om det på radio redan. Haha, men roligast va ändå att ingen brydde sig.

Folk: Varför har ni spärrat av här?
Vakten: För vi misstänker att det finns en bomb.
Folk: Jaha, men när tänker ni öppna affärerna igen då? *irriterade*


Haha, ingen fick panik eller brydde sig om att dom i vilken sekund som helst kunde sprängas i småbitar. Folk kan vara helt knasiga ibland.

Dagen har varit ganska chill annars. Kom sent till skolan. Sket i svenskan och sen sket vi i resten av dagen också. Niklas va sjuk så vi hade nåra timmars håltimme tills den andra lektionen. Spenderade typ halva dan nere i matsalen med varierande människor. Sofia och jag hade druckit en kopp kaffe var och blev typ helt hyper. Så när jag satt och käkade så ville hon mata mig, vi kommenterade människors kläder som riktiga experter. Och ja, kollade lite extra hit och dit ;) Drog till Handen som tidigare nämnt med Kajsa och Sofia. Gick runt lite, drack latte och sen drog vi till Jordbros ny öppnade secondhand. Grymma grejer finns det faktiskt att hitta.

Ska ringa Sofia nu och se när jag ska gå över till henne.

a point of view

Om ni tycker att jag kan skriva riktiga långa smör texter så tycker jag att ni ska sluta läsa nu. För då är detta inget för er, för här ska det skrivas!

Jag tänker så mkt på det förflutna, jag vet. Och många är trötta på att höra om våra tider tillsammans, jag vet. Men jag måste ta upp det ännu en gång och säga vad jag känner. För jag tror inte alla vet om hur mkt jag saknar ALLA och jag ser tillbaka på våra tider med ett leende på läpparna. När jag tänker på våra tjafs och diskussioner så skrattar jag bara åt hur löjliga vi var, när jag tänker på alla gånger vi skratta tillsammans så tåras mina ögon och jag känner hur mkt jag trivdes med er. Det är ni som har fyllt mig med mest hat, smärta, gråt och gud vet vad. Men det är även ni som har fyllt mig med glädje, fina minnen, kärlek och gett mig det viktigaste i livet, livs långa vänskaper. Det finns mkt jag ångrar i mitt liv, men jag ångrar inte en sekund som jag spenderat med var och en av er 24. Det är synd att vi inte kan umgås som vi brukade. Innan alla missförstånd och dumma bråk. När vi var vi. Jag vet att jag inte kan begära mkt från er, men om ni bara nån gång ibland kan släppa allt som hänt och se på allt bra som vi gått igenom. Glömma sakerna som ni irriterar er på hos varandra och bara samsas för en liten stund. Så att vi nån gång inom en snar framtid kan umgås som vi gjorde innan vi skildes åt. Så att vi nån dag inom en snar framtid ännu en gång kan umgås som gamla kompisar. Jag kan iaf göra det för er, om ni vill.

Vi har tillsammans berört många och även varandra. Mig har ni iaf berört mest. Utan er skulle jag inte vara den jag är nu. Och då menar jag verkligen allihopa. Alla har en del av den jag är idag. Hoppas jag också har haft en sån del i era liv. Jag har skrivit om detta inlägg så många gånger att jag inte ens kan räkna dom på mina fingrar, när jag innerst inne ändå visste vad jag ville skriva. JAG ÄLSKAR ER ALLA, på mitt lilla vis ;)

2002-2006 9a Jordbromalmsskolan
Vi är inte längre 9a, vi är så mkt mer än så, det är bara att inse.

389990-17

Bilder säger mer än tusen ord, så jag borde egentligen inte babbla så mkt, det vet jag också om ;)

gomorron sverige

Glömmde bort att skriva om Sofias och min dag inne i stan igår, så jag tar en snabb genomgång nu istället. Va inte där så värst länge eftersom vi åkte ganska sent, men roligt hade vi. Träffade på en massa folk som vi aldrig trodde vi skulle träffa just där och just då. Kom inte så värst långt heller. Va minst en timme i varje affär så, ah. Nåra bra fynd gjorde vi nog också, inget som jag tar upp nu (tror inte nån är intresserad anyway so.) Sen så hade vi en diskussion om vårt missbruk av läkerol (hon) och choklad (jag). Ja vem som vann den disskusionen får vi nog aldrig reda på :P

Tränade med morsan sen också. Fick inte nån extrem träningsverk som jag trodde jag skulle få. Min handled däremot fick ta en massa stryk. Kan knappt röra den -> tar tusen år att skriva det här -> många kommer få lyssna på mitt klagande idag -> jag kommer vara glad, dom andra... INTE! Muaha

Ska dra och göra mig iordning så jag kommer iväg till skolan nån gång,
Peace, Love and ajöss


Jungfrun 23. augusti - 22. september
En bekantskap, som du annars trott hörde till det förgågna,
kan plötsligt få betydelse igen med förnyad förtjusning.

från mig till mig själv

Ännu en underbar och solig dag här i halvkalla sverige. Har studiedag idag, så Sofia och jag ska in till stan och vandra lite. Får se vart man slutar upp, man kan aldrig veta i förväg med oss. Träna ska jag göra ikväll också med morsan, det ska bli skönt att göra det efter att ha haft typ "ledigt", eller vad man ska säga, ett bra tag.

Fick ett sms från Kyrk-Anna idag om att UGH ska på bio på onsdag. Krockar med step passet, suck. Kan kanske göra nåra ändringar så jag kan träna på torsdag och gå på bio med mina kära vänner på onsdag. Just ja, that reminds me. Fick ett brev idag, från mig själv. Det är så att när vi var i Taizé så fick gruppen som jag va i skriva ett brev till oss själva. Sen skulle våra ledare skicka det efter några månader. Johanna ville också vara med och snyltade på vårt brevpapper (hennes grupp gjorde inte samma sak). Det brevet fick jag idag, men jag vågar inte öppna det, heh :P Kommer fan inte ihåg vad jag skrev ju, så ska vänta till på onsdag (om jag följer med på bion) och öppna det tillsammans med Johanna ^_^ Can't wait.

Oj, nu måste jag nog springa hem till Sofia för att hinna med till tåget.Jungfrun 23. augusti - 22. september
I dag står du dig bäst genom att vara den, som observerar.
Försök att inte blanda dig i för mycket. Det kan komma tids nog.

#"%%¤#&#"¤!"

shiit

I'm Sh!t (poop)

You are the most confusing swear word. Why are you a swear word in the first place? All you are is a natural body process that occurs when the intestinal region is ready to eliminate fecal matter from the body. Yet you cannot be said in public. Many forms of you are acceptable... but it is YOU that is bleeped out on TV. Take this time to reflect on your life.

Ja, gonatt på er då.
Hur ska jag kunna somna utan mina små varulvar inatt :(   I miss you already guys

it takes a fool to remain sane

Det är ett under att jag ens fick nån sömn inatt. Att sova med typ tio andra som verkar bli små varulvar under natten är inte lätt. Men roligt :) Igår kväll vart en liten succé till slut ändå. Var lite orolig i början, men sen så sket jag i allt och hade hur rooligt som helst. Tror nog inte jag har dansat så galet som igårkväll, haha. Min och jenny's show ägde dåra ;P Synd att vissa inte kunde komma och tack till dom som kom. Även folket som jag inte ens visste vem det var.

Vädret är underbart idag. Vill bara sticka ut med kamera och plåtaplåtaplåta. Blir nog antagligen inte av tror jag inte. Eller kanske, tror jag ska smitta ut med nån innan frukosten :)

Det är möjligt, att du inte kan få alla dina drömmar till att gå i uppfyllelse,
men bara därför får du inte sluta drömma.


In your face...på mig själv typ XD Ska inte hindra mig själv från att drömma bort då och då längre. Inte för att jag lyckats förhindra mig själv. Nä nu babblar jag på bara sådär utan mening igen. Aja ska dra och vara lite social mot dom andra, så see ya!


"light upp the dark"

Tänk vad snabbt den här veckan har gått. Har ju iförsig haft fullt upp i stort sett varje dag.
Hade en liten tjejkväll hos mig idag. Kajsa, Anela och Sofia kom över och vi tittade på I Am Legend och sedan spelade vi lite Guitar Hero III. Snackade och skrattade en massa gjorde vi såklart också. Dom viktigaste ingridienserna i vår vänskap ju, hihi ^_^

Gick upp kl sex imorse, suck. Fattar inte hur man kan gå upp så tidigt dagligen. Borde egentligen vara jätte trött just nu. Skolan gick ganska snabbt. Lektionerna va uppskjutna så jag slutade tidigt. Fick övertala Madde till att följa med mig på idrottslektionen. Hon kan vara riktigt envis när hon verkligen vill, men det kan äver jag muahaha. Åkte skridskor, trevligt sällskap. Träffade Kajsa och Anela på donken sen. Där satt vi i nån timme minst och chit-chatade lite :) Det var najs. Fick nån rejäl kick sen när vi vänta på bussen för vi kunde verkligen inte sluta skratta. Blev inte så mkt bättre på bussen heller när vi träffade på människor man känner, haha.

Är inte van att ha så mkt att göra hela tiden, men det har fått mig att tänka på annat större delen av dagen. Men när jag sitter såhär och bara tänker igenom allt som händer så kan jag inte låta bli att fundera. Fundera hur saker kunde ha varit. Och då menar jag inte bara det som hände sist, utan jag menar...tänk om man gjort annorlunda för ett år sedan. Hur skulle  ens liv se ut då. Finns vissa saker jag syftar på, ja. När det gäller set sista som hänt så har min nyfikenhet tagit över. Det är nog mest det som gör att jag tänker så mkt på det hela. Så nyfiken på vem det kan vara och om jag nånsin hade en chans eller om jag bara misstolka allt. Undra om jag nånsin kommer få veta det också...

i'm trying to let go

Imorse, efter att man vaknat utvilad och en aning gladare och piggare fick man en chock. Som många andra i världen fick tror jag. Iallafall riktiga movie-lovers, Heath Ledger är död. DÖD liksom. Kan inte riktigt förstå det. Det är verkligen synd att han är det. Han kommer att bli saknad, precis som alla andra blir när dem lämnar oss och denna värld. Så jag ger en tyst minut för alla som inte längre är med oss och för dem som måste gå igenom sorgen. Kom nu att tänka på att han även har en dotter. Kan inte tänka mig hur det kommer att bli för henne sen när hon blir äldre. Hon kommer få höra om honom och se honom på film, men kanske inte ens komma ihåg honom själv.

Dagen har annars varit ganska kort. Började tolv och slutade två, det va skönt. På fotolektionen så 'brainstormade' ( som madde säger) sofia, madde och jag nere vid cafét. Det gick bra och vi kom fram till en bra ide som vi ska sätta i verk redan nästa vecka. Ska bli intressant och se hur det blir :)

Följde med sofia och hämtade alex på fritids och sen så tog jag en promenad med anela och kajsa. Fick en del råd också om hur jag ska hantera situationen som jag just nu ser som lite jobbig. En stor sak är det ändå inte, jag överlever liksom ^^
Morsan följde med mig på Step-passet. Hon såg så söt och liten ut när hon kämpade med alla stegen. Det va riktigt kul att göra nåt annorlunda med henne idag.

Men nu ska jag nog ge upp denna dag och fokusera på morgondagen. Ska gå och sova och vakna med ett leende på läpparna.


abdulah, kondone?

Ja så va det ännu en gång söndag. Imorn så är det spelningen i skolan. Inte alls som det var planerat från början, men det kommer antagligen en lite större i slutet av terminen. Det blir typ inge folk alls den här gången, men men. allt händer och blir som det blir av en anledning.

Torsdag. Chill dag. Åkte till Kista med Sofia och va där i stort sett hela dan. Åkte förbi skolan en snabbis innan det bara. Sen drog man ivg till marinera träningen som va en PITA. Haha länge sen man använde det uttrycket, inte sant? :P

Fredag. Ja det va meningen att vi skulle på en tjejmiddag hos Sanna, men det blev inte av. Madde kunde inte och det verkade inte som om nån hade nån vidare lust egentligen. Så det blir en annan dag istället. Sov hos Sofia istället. Vi åkte till Coop för att köpa mat men slutade upp med det vanliga. Dricka, chips och godis -.- Vi hade en trevlig kväll iaf, as usual. Nu har det verkligen gått sex år med den människan.

Lördag. Nice nice dag. En tidig och lång dag. En abdulah dag ^^ Började med att jag fick plundra Sofias kylskåp själv denna gång. Det var för tidigt för henne för att gå upp :P Drog iväg till ledarutbildningen sen. Hade första hjälpen utbildning. Det var jätte roligt verkligen. Vi fick arrangera egna olyckor och sånt med smink och allt. Jätte roligt va det, för mkt att skriva om. Efter det så drog jag vidare till Tyresö där det var tjejkväll hos Andrea med resten av tjejerna från gruppen. Tack för en trevlig kväll tjejer :)      Kondone ? ;) haha

Och nu är det den internationella slapp dagen, Söndag. Brorsan fyller 14. Så grattis på honom ^^ Ska gå och göra nåt lite vettigare av dagen nu. Kankse öva lite inför imorn eller nåt. Hm, undra om jag inte tar och ringer nån också... men men det va allt för mig just nu.

bla, blaa

baptized in the river
I've seen a vision of my life and I wanna be delivered
in the city was a sinner
I've done a lot of things wrong but I swear I'm a believer

I confess I'm a sinner
I've seen a vision of my life and I wanna be delivered


we'll get by

Today was a good day. Kändes som om en tyngd lyftes bort från mina axlar. Allt gick så bra, det liksom bara rullade på oavsett om det var bra eller inte. Matte provet gick bättre än förväntat, Stefan dampade inte ur för att jag inte hade en bild att sätta upp och ah, fast jag inte gjorde saker som jag egentligen ville göra så gör det inte så mkt. Det kommer en morgondag. Imorn är det en ny dag och man kan få en ny chans :)

Sofia och jag spenderade eftermiddan hemma hos mig. Vi prövade varje plagg jag äger. Det var nice. Sen hade vi en diskussion med min farsa om killar ! Ja det var en intressant diskussion, hehe. Det fick mig att tänka på hur det är för mig nu. Vad jag egentligen tycker och känner när det gäller det området.

Nu så har vi känt varandra i sex år Sofia :D And I don't regret a moment of it!

Ska försöka sluta tänka så mkt om vad andra tycker och tänker. Jag ska stå på mig själv och take some action. Prövningstiden börjar imorn med kläderna som offer.


feelin good now

Det har varit en lugnare dag idag. Allt jag kände igår tonade ner sig, för jag vet att allt kommer att funka. Det är ingen ide att stressa upp sig som min kära fader brukar säga. Jag blir bara en total bitch när jag gör det >.<

Skolan var helt ok. Skulle ha fotat den där j*vla uppgiften, men det blev inte av riktigt. Får se hur det blir imorn helt enkelt. Sofia och jag hade vår promenera-runt-skolan-tusen-gånger-dag idag när vi försökte tänka ut vad vi skulle fota. Haha vilka adventures vi va med om idag då. Att försöka snacka "teckenspråk" med Lelle var nog bäst tror jag, eller iaf roligast :)

Nu ska det pluggas till matteprovet. Och så ska jag försöka slita morsan från Guitar Hero, hon har blivit som besatt O.o Hon är så söt när hon spelar :Di can't do this all on my one

Cp-måndag. Har varit en riktig långtråkig, händelselös dag. Inte ens ensemblen var speciellt rolig, eller lite rolig va det väl ändå :) Nu är det bestämt att vår spelning ska bli nästa måndag, men en väldigt liten.

Har suttit här i mer än 30 min nu och vet fortfarande inte hur jag ska skriva allt jag vill skriva. Få ut mig allt jag vill få ut mig utan att det ska verka som om jag tycker synd om mig själv, för det gör jag verkligen inte. Är bara helt utamattad, stressad och jag känner en enorm press när det gäller allt. Skolan, träningen, kyrkan, pengar, vänner, familjen och kärleken. Eller det kanske är jag som sätter all den press på mig själv. Ingenting slutar upp som jag vill bara. Här om dan stod det i mitt horoskop att jag lägger ner allt för mycket energi på att drömma om hur saker kan och kunde ha varit. Jag är en riktig daydreamer. Måste försöka sluta med det.
Jag behöver er mer än vanligt. Snälla var där för mig utan att döma mig. I just need to hear that everything is going to be alright.

Vi har den lyxen att ha ångest över ingenting, och utan att skämmas!

Unna dig lite glädje i livet

"Ibland får man faktiskt äta lite god mat också...inte bara banta, du ska käka minst två winnerbröd idag.."
Så löd mitt ena horoskop idag och så vart det. En underbart slapp dag med en massa mat. Spenderade eftermiddan hos Sofia, det var nice nice ^^

Fredag. Sarah fyller år nästa vecka nån gång. Förlåt, men jag kommer inte ihåg vilket datum, now I'm in big trubble. Men jag bjöd typ in mig själv till hennes lilla singstar/dansmatta kväll, hehe. Det var trevligt att lära känna hennes klasskamrater. Det var en trevlig kväll, tack Sarah och grattis i förskott!
Innan dess så spenderade Sofia och jag dagen med Danne och Viktor. Man kan nog inte ha tråkigt i deras sällskap. Ni kommer att bli saknade sen när ni slutar :(

Lördag. Kajsa, Sofia och jag åkte hem till Emmelie i VH på kvällen. Där käkade vi lite sallad och sen en massa choklad XD Tack och lov att jag inte hade ett nyårslöfte om godis. Vi snackade på om allt möjligt och tittade igenom gammla skolkataloger från Ribbyskolan. Ojoj, där såg man en hel del bekanta ansikten. Det var inte så många som hade förändrats så mkt heller för den delen :P Nu vet man vem man ska mobba imorn i skolan, muahaha.

Söndag. Som sagt så var dagens tema mat. Och så är det faktiskt min underbara Evelinas dag. Grattis på dig <3

Svält på gång här, hallååå!!!

Naaah, jag e hungrig och Sofia vill inte gå ner och äta -_- Det är pannkakor ju!

Nu så är det fredag och jag är fortfarande sjuk. Vad gör jag i skolan egentligen? Jag visste inte ens att det va pannkakor innan, så neeej det är inte därför jag är här.
Eva-Lena är nu på väg till London och ändå sitter vi kvar på hennes lektion, we are out of our minds, eller nåt.

Igår var det en halv trevlig dag. Va hemma för att jag var sjuk. Det var den icke trevliga delen av dan, men sen på eftermiddan kom Sofia och gjorde mig sällskap :) Det var den trevliga halvan. Vi satt och snackade, titta på Shool of rock och så slutade vi upp med att spela gitarr och försöka sjunga. Haha, fatta att vi ska sjunga på vår "konsert" sen. Alla kommer att vara hörselskadade efter det XD

Nä, nu ska jag fortsätta övertala Sofia att vi ska ner och äta. Min mage kommer att orsaka värsta jordbävningen annars så mkt som den kurrar och håller på.

See ya!

This is the new shiet

Så då var första dan i skolan över. Inte så jobbig som jag trodde, tog rast halva dan så ^^
Jag kom upp imorse också, men jag kände av det ganska rejält sen när jag väl kom hem och fick sitta ner ordentligt. Fick liksom en rejäl dos av extraenergi på slutet av skoladan. Så Kajsa och Emmelie med två 'm' fick en händelserik resa hem, det va roligt, jaaa xp

Va meningen att jag efter skolan skulle träffa Kajsa och ta en promenad. Vi skulle dra med Sofia ut också, men hon ville inte och Kajsa somnade så det vart inte av. Jag orkade inte sitta hemma och göra ingenting så jag ringde Johanna och hon kom över och höll mig sällskap ett tag. Med henne har man alltid roligt, haha. När jag skulle träffa henne så träffade jag också på Tintin, Johan och Keba. Känns som åratal sen jag såg dom sist.

Jag känner mig så optimistisk, hoppas det håller ett bra tag den här gången. Ska låta allt komma som det kommer och inte dra förhastade slutsatser. Det är bara det som gör att allt går fel. Hoppas att ni får ta del av min "optimistiskhet" snart. Och ni andra, förstör inte det här nu.

I'm dancing in the moonlight

Tror jag börjar bli lite smått förkyld, känns lite skrovligt i halsen -.- Har inte lust med det just nu. Inte nu när jag börjar känna mig bättre annars.
Va på mitt första träningpass för året. Ensamt va det att gå utan Sofia. Sofia, bli bättre snart så du kan följa med igen :( Men lika mycket kändes det i kroppen som det brukar göra. Får se om jag kan komma upp imorn. Om inte träningvärken stoppar mig så lär det bli sängen. Typiskt att jag va tvungen att vända på dygnet HELT. Men men, jag kommer nog upp til slut ändå. Kom nyss på att jag inte sett solljus på ett bra tag. Kommer inte ihåg senast, ehe.
Mycket mer än så har jag inte gjort idag. Plockade ner julgranen gjorde jag dåra.

Ska bli kul att träffa alla imorn, om dom är lika pepp att träffa mig vill säga ^_^  Det blir nog bra, bara man tar det med ett leende :) Känner mig så positiv!
Så vi syns imorn! xoxo

Lazy

Söndag. Bestämde mig för att göra nåt vettigare än att bara sova idag.
Det började bra.
- gick upp tidigt, eller tidigare än vanligt
- duschade mm
- städade rummet
- diskade
- käkade

Sen så tog det en annan vändning. Jag satte mig på soffan och somnade -.- Och eftersom jag trodde att antingen Sofia eller Kajsa skulle ringa mig så brydde jag mig inte så mkt om jag vilade en stund. Det slutade med att jag sov hela dan för Kajsa, Sofia och jag skulle inte träffas förän på kvällen. Men men, hade en trevlig timme hemma hos Sofia iaf.

Känner mig dåra fortfarande lite vilsen, men andra bullar ska det bli när skolan börjar igen och det blir ordning på mina dagar.
Anela åkte till Frankrike/Tyskland igår. Ha en trevlig vecka Anela, I'll miss you <3

Jag är trött, låt mig sova ut

Finns så mkt som jag vill skriva just nu, men ska inte skriva av mig här med tanke på att jag får klagomål om att mina inlägg blir överdrivet långa. Så a, jag ska försöka skriva lite nu.

Det är ett nytt år nu, ett nytt år med nya tag. Ut med det gamla och in med det nya right. Känns inte riktigt så.

Veckan har gått så snabbt, tiden har bara rusat iväg, vad är det som har hänt egentligen? Har bara noterat då jag  ätit och sovit  XD  Jag som ville hinna med så mkt under lovet och jag hann inte med NÅT! Snacka om att man får ångest.  Jag orkar inte med såna tankar just nu, men vet inte vad jag ska göra av dom. Vill vara med dom som får mig att må bra och som får mig att tänka på andra saker. Inte ens dom har jag hunnit träffa denna vecka. Det här suger, inte konstigt att jag bara sovit bort dagarna. Känner mig dessutom som en uråldrig tjurig kärring, helt borta hela tiden, klagar på allt, är irriterad jämt o a. Skulle kunna fortsätta hela natten tror jag. Och jag skulle vara hemma och vara tråkig ikväll med, men istället stack jag o brorsan till tyresö till en kerstin som fyllde år. Trodde jag skulle komma på bättre tankar, men det blev bara värre...

Jag ska gå och tycka synd om mig själv i min säng med min musik nu. Så, see ya!

RSS 2.0