mäniskor rammlar hårt

Det är söndag, det är soligt, Eurovision är slut och det är morsdag!
Grattis till alla mammor ute i världen.

Jag har köpt hostmedicin nu så jag hoppas på att jag mår bättre snart. Borde nog gå till skolan imorn oavsett vad. Alla får stå ut med mitt hostande bara, vad ska man göra liksom, så ni skulle bara våga klaga!
Och på lördag så är det uppvisning så då måste jag vara frisk. Verkar inte som någon av de jag bjudit ska komma, men vad ska man göra. Det är ändå bara en fest.

Efter att ha kännt mig som en vilsen valp hela veckan så har jag öppnat ögonen. Jag har börjat förstå hur allting fungerar i mitt liv och att jag bara kommer få acceptera hur det är. Orkar inte lägga ner någon energi på någonting om jag inte ser någon förändring. Det som vill skita sig får skita sig. Ska ta tag i det som går bra istället för jag orkar inte ha ångest över sånt som jag inte kan rå för längre. Så saker som Eva-Lenas uppgifter kan bara slänga sig i väggen >_<

Och ja nu så är visst dirtbridge bloggen nerlagd också.

i've been awake for a while now

Sommarvädret är tillbaka :D

Fick ett brev igår angående sommarjobbet. Ska få jobba i Handen området och just nu ser jag inte alls fram emot det som jag gjorde när jag sökte till jobbet -.-

De senaste dagarna har varit som en enda dimma. Har inte gått till skolan på hela veckan, men ändå har jag tagit mig till dansträningarna. Big misstake! Men jag älskar att dansa så vad ska jag göra + det är det enda som verkar gå bra i livet just nu. Och på lördag är det the big day. Har nog inte varit så mycket stress inför en fest som det har varit nu. Jag har inte alls hängt med, tiden har bara sprungit förbi mig. För tillfället känns det fortfarande som om det är april och sommarlovet är bara något man drömmer om.

Om jag inte får något så att jag mår bättre snart vet jag inte vad jag gör. Jag kan inte sova, hostar 24/7, min rygg värker av allt hostande/ ingen träning på en vecka (dansen räknas inte) och jag har ångest över allt. Vad ska jag ta mig till!

sjuuk

Nu har jag varit sjuk hela veckan och jag står verkligen inte ut längre. Åkte till träningen igår, fast jag är sjuk och det visade sig vara ett stort misstag. Trodde jag kunde behöva lite frisk luft men jag bara satt där och gjorde ingenting och mådde sämre och sämre för varje minut. Så att gå till skolan idag var bara att glömma.

Nu ska jag fortsätta och titta på mina såpor som man så lätt fastnar vid när man är sjuk


big changes

Som ni ser (hoppas jag) så har det blivit en del ändringar i bloggen. Jag har varit duktig och fixat photoshop och lekt hela dan. Så nu är jag ganska så nöjd efter flera timmar av nybörjarslit.

Helgen har gått för fort. Hängde inte alls med måste jag säga. Känns som om jag bara hann med träningen och att fixa en rejäl förkylning. Så idag har jag suttit hemma och varit sjuk, tyck synd om mig! Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk. Jag tycker om att stanna hemma från skolan och verka sjuk, men inte att verkligen vara sjuk.
Shiet, jag använder verkligen ordet sjuk för många gånger.

När jag sitter hemma en hel dag, själv, händer det lite grejer med mig.

- av nån anledning måste jag upp "tidigt", weird
-
jag inser att det måste städas i rummet, gör jag det kanske. Neej!
- tiden går väldigt sakta och jag fastnar i såpor som "Våra bästa år"
- jag filosoferar om livet lite väl mycket

Allt detta leder sedan till att:

- jag blir en översocial liten pina mot min familj och alla som vågar sig ta kontakt med mig
- jag gnäller om att INGEN städar hemma
- tappar helt tidsperspektivet, vilket ledder till sömnproblem senare.
- jag blir hyper i allt!

När jag satt och filosoferade kom jag fram till en massa andra saker också, men nu har jag självklart glömt allt.


nervositeten kryper sakta fram

Har suttit i skolan helt ensam nu i någon timme, inte roligt.
Var ingen ide att åka hem när jag ändå behövde vara tillbaka
till skolan efter en timme. Det är nämligen spelningen idag.
Ensemble A+B ska ha spelning, jag känner hur nerverna kryper fram.
Och så är jag hungrig också, usch!

Wish me good luck!

you can turn off the sun, but i'm still gonna shine

Jag har riktigt stor bloggtorka for the moment.

Den här veckan har varit seg, den är snart slut ja men det händer ju fan ingenting.
Igår så började Sofia, Madde och jag vår low carb diet. Har gått ganska så bra men känner suget hela tiden. Ni som vill kan ju följa det hela och se hur det går på vår blogg, wish us good luck.

Kan inte riktigt förstå det här med friluftsliv och oturen med vädret. Varje år när man ska bege sig ut i skogen med klassen och göra alla dessa små aktiviteter ska man behöva komma hem med små "köldskador". Inte kan det vara varmt och soligt utan regn och kyla är vad som hör ihop med friluftsliv.
Friluftsdagen idag var annars rolig. För en gångs skull hade Kenta rätt. Det började riktigt bra för oss mediahoror (som vi hette) i början, nollor varje gång vilket var bra. Sen började alla 6:or och 10:or komma, vad gick fel egentligen? Vi hade bra strategier och bra sammarbete, vart fasiken gick det fel? Sak samma, en trevlig dag med mediehororna Sanna, Madde, Malin, Carro och Rim!

Imorgon blir det en smärtfull dag för mig och min stackars moder. Ska följa med henne när hon gör sitt mammografi test (säger man så?). Så det blir nog ett snäpp värre för henne än för mig, men jag kommer inte tåla att se henne ha ont :S
Gud vad hemskt faktiskt, usch!

it's so contagious

Nu är våren, solen, vårkänslorna, pollen och vårproblemen här big times.

Helgen var ju inte lite varm heller, solen was hothothot. Under veckan kommer det ju ifs kanske bli en aning kallare, men det klarar vi för sen kommer värmen fo sho.
Träffade greken Lelle och vikingen Micke i fredags. Efter en trevlig stund av chokladätande och mkt övervägande så drog jag och greken till Kajsa medan gamen till viking drog hem för att käka. Det slutade upp med att vi hade en painfull cykeltur hem, händelserikt händelserikt.

Resten av helgen har jag haft fullt upp med hantering av uppvisningar, sånguppträdanden och jobbiga ungar a.k.a min broder och rickard. Har nog inte sett så många snorpapper, haha.
Uppvisningarna har gått prima bra och dagarna har verkligen varit underbart...vackra!
Solen har varit underbar, människorna har varit underbara, allt är underbart.
Och vet ni vad jag hittade. Håll hårt i hatten nu, nämligen... Marabouparken. Eller jag såg skylten men det måste definitivt undersökas snarast. Eller vad säger ni? Vet inte alls vad det kan innebära.

Jag har fest abstinens, bara så att ni vet. Och då menar jag inte att det behöver vara supar fest (men det är inget fel på det) utan det kan vara en riktigt skön dans fest. Längtar så till den 31:a, då ska vi alla shaka loss right?

Feliz dia de la madre, madres! <3

välkommna till dans, musik och god mat!

Nuevo Peru kulturförening:

31 maj firar Nuevo Peru 19 år!
Det ska firas med en stor fest med dans uppvisning, god mat och bra musik.

Biljetterna säljs av moi och kostar 100 kr styck, det är värt det!
(Inte nog med att ni kommer att få se mig dansa, så kommer ni få en trevlig kväll också)
Festen hålls den 31 maj i Årsta Folketshus och börjar ca 17:00.

Det kommer att finnas trevligt folk, god mat och bra musik, hur kan man missa något sånt så be there!
389990-26

the wall is back

Gott folk, spärren är framme!
Ingen ide att jag försöker skriva något, allt ifrån vettigt lär det blir isånafall.

Kom på att jag faktiskt hade en annan blogg innan den här. Har läst igenom allt om och om igen och försökt se någon skillnad...äh, ni får läsa själva om ni har lust. Ska sluta babbla på om nonsens

RSS 2.0