midsommar

Ute är det 30+, jag har världens finaste solbränna, sitter med en sangria i handen och spanar in alla hunkar på stranden. Hahaha, that would be something! ;)

Nä sååå underbart har jag det inte men jag har det jäkligt skönt. Sitter hemma och det är 20+ (vilket för mig är 30+ i Sverige) och bara chillar i min finfina turkosa kjol som min bror hatar. But me love ^^ 

                                   Hoppas alla får en fin midsommar

Varje vinter så har vi som tradition här hemma att få strömavbrott. Våra kära hyresvärdar vill inte byta ut vårt 100 år gamla elskåp till ett nytt som faktiskt fungerar och inte ger upp när man tvättar kläder och sitter vid datorn samtidigt. Men det är på vintern inte på sommaren. Idag hör jag när mamma vaknar och är helt hysterisk för hon tror att vi har försovit oss. Klockan har slocknat så den väckte oss inte. Kläderna är inte tvättade, kläderna är inte strukna och det är bara allmänt kaos. Just idag av alla dagar ska vi få strömavbrott! Jag tackar gud för att vi har så underbara grannar och vänner som hjälper oss i dessa kristider. Jag ska personligen gå till hyresgästföreningen och kräva ett nytt elskåp.blä, usch, fy

Det här sög ju! Jag har blivit sämst på att blogga. Usch på mig! To my defense, jag har faktiskt jätte mycket jobb OCH jag har inget photoshop. Blir så otaggad när jag inte kan redigera bilderna som jag vill lägga upp. OCH JAG MÅSTE FIXA EN NY HEADER!

Imorgon kommer min deltidsson, han ska få lära känna Jordbro.

mormor vs farmor

Barnbarnen gillar mormor bäst. Hon vinner deras hjärtan genom att fika och spela spel. Det visar en ny undersökning.
Mormor har bäst koll på barnbarnens intressen och kompisar. Det visar en undersökning från barn-tv-kanalen Nickelodeon, skriver tidningen Metro. 1000 barn har svarat på frågor om relationen till sina mor- och farföräldrar.
I studien framkommer att morföräldrar är givmildare än farföräldrar. Mormor och morfar köper fler saker till sina barnbarn. I snitt spenderar de mellan 1000 och 2500 kronor per barnbarn. Kontakten sker på sociala medier. Var tionde mor- och farförälder håller kontakten med barnbarnen via Facebook.


Ja, det verkar som om mormödrarna har vunnit barnens hjärtan. Och det har jag inget att invända om. Me love my granny ♥ Älskar iförsig både min farmor och mormor, men min mormor är favoriten då hon inte kostar mig 10 000 varje gång jag ska hälsa på, hihi.Jag och min Nana på min student.
(Jag måste bli bättre på att uppdatera min bilder I know)


now i know there's nothing we can't reach

Usch usch usch!!!!1ett
Jag har sån ångest! Visst, jag gillar att vara spontan, att göra saker som jag inte alls har planerat. Men det här är f*n inte kul. Allt det här har bara skapat problem och jag orkar iiiinte. Får nog säga nej till tävlingen i Spanien i år. Biljetterna är skyhöga och jag har inte lyckats ändra mina pass på jobbet. Man kan ju inte göra och vara överallt jämt.


Annars då, hur går det för lilla mig? Yees, very well actually. Eller ja man kan ju inte klaga ;) Jobbar på för fullt. Hahah, jag kommer nog att ruinera McDonken en vacker dag. Glömmer ta betalt, ger ut fel mat...det blir lite wild and crazy när jag ska stå i DT:n. Ja, idag var ju kanske inte den bästa dagen. Vart lite smått panikslagen, men saker händer ju av en anledning. Det här är svårt för mig att erkänna, men...men jag kan inte vara proffs på allt jag gör. *hugg i hjärtat* Allt kaos fick ett bra slut till sist, allt löste sig och jag kände mig väldigt välkommen bland mina kära arbetskamrater. Ingen hacka på mig, alla försökte uppmuntra mig på deras lilla sjuka sätt. Jag blev lite rörd där en stund ;P Annars har jag faktiskt fått mycket bra kommentarer. Är de nöjda så är jag nöjd ^^
Söta Sofia har börjat jobba med mig nu också :D Vi kommer äga stället tillsammans! Kommer bli så sjukt kul, kommer kännas så bra att ha henne där också :) Me like me like <3

Min fru är tillbaka i stan!!! :D Vi har ju självklart inte hunnit ses sen hon har kommit, men vi kanske kan klämma in det någonstans. Det fixar sig right? ;)

Imorgon ska jag träffa min deltidsson, älskade pojke!


det skadar inte att vara hjälpsam

Semesteransökan
Skriva ner muntliga redovisningen

Plugga inför tentan
Betalat allt som ska betalas

ID-kort dags!
Körkortspapper

Se hur sakerna löser sig! Nu borde jag iförsig lägga till några sista små små saker som måste lämnas in, men äsch dom är ju så små.

Nu är det officiellt sommar! Det är juni, 20+ ute och mina mardrömmar om att jag ska vakna upp och se att det snöat flera decimeter snö har slutat. Jag vaknade med tårar i ögonen varje morgon på riktigt.

Det är helt insane hur ohjälpsamma människor kan vara. Ser man någon som kämpar med att hålla upp en dörr och försöker böka in en massa saker så hjälper man självklart personen. Näe, så verkar det bara ha varit i de gamla goda dagarna. Jag skulle in med min cykel i Golfhallen, och de dörrarna är djävulska, helt omöjliga. Och där stod en kvinna och såg hur jag kämpa och kämpa och vad gjorde hon? Absolut ingenting, eller jo hon ignorerade mig. Hon tänkte säkert "kollar jag inte på henne och gör mig så liten som möjligt måste jag tillslut bli osynlig, ja då ser hon mig säkert inte". Inte en chans att hon kommer undan så lätt, tänkte jag då. Så jag bad henne om hjälp. Och vad gjorde hon då, jo hon suckade. Hon verkligen SUCKADE och verkade så bitter för att just HON fick hjälpa mig att hålla upp en dörr!! Det är ju så himmla ansträngande verkligen! Vad händer med världen egentligen?

RSS 2.0