blod, svett och tårar?

Jag vet inte om det längre är värt det här. Allt slit, all blod, svett och tårar! Hehe, ne nu överdriver jag kanske, men allt svett iallafall.  Idag va då Kajsas och min första dag som parkarbetare. Vilket slit säger jag bara. Och så ska vi jobba i den här värmen också.

Sov över hos miss Kajsa för att hennes fader skulle skjutsa oss till VH, men det blev ändring på det. Det blev ändring på allt, och fel blev det också.

- Kajsa va för trött igår kväll och hade ställt klockan på 4:30, när vi skulle upp 5:30
- Vi somnade om och hon vakna med halsont och jag vägrade gå upp
- Lyckades gå upp och bli en aning pigg, tittar ut och ser att regnet öser ner
- Kortbyxorna som jag tagit med byts ut till mjukis byxor och vi går till bussen.
- Bussen är sen och Kajsa får panik, offcourse :P
- Vi kommer fram och det snackas redan om mitt byte från Handen till VH

Allt börjar gå bättre efter det förutom att det slutade regna och solen tittade fram big times. Inte ett moln på himmlen. Det kommer iaf att bli 2 och en halv roliga veckor tillsammans, isn't that so Kajsa? Tillsammans med nåra "bekanta". Haha!

Te quiero ver otra ves,
Te necesito ver otra ves
juro verte otra ves

guess who's back

Så var man tillbaka till tråkiga Sverige. Ne, jag skämtar bara, men jag vill tillbaka till Spanien sååå mkt.
Tre dagar i Sverige och jag har fortfarande inte vant mig vid det. Tack så mkt för mina kära kompisar som försöker ta ner mig tillbaka till jorden igen, till verkligheten.

Finns ganska mkt att berätta....kaaaanske, men inget jag vill ta här. Men kan ju säga att det vart mkt sol, badande, roligt umgänge och mkt mer. Jag har ett liv där, efter bara tre veckor liksom. Snacka om att det va jobbigt att åka därifrån och jag ska tillbaka.
Saknar mina kusiner, Magdiel speciellt. Och jag saknar mina nya vänner, David speciellt.  JAG VILL TILLBAKA!

Så, nu tror jag att jag har klagat klart och kan återgå till mitt liv här i Sverige, eller iaf försöka. Men jag kan inte förneka att jag saknat alla här, men ändååååååå.

Imorgon börjar Kajsa och jag jobba och Anela kommer hem, right?

Tre dagar i en bil får en att filosofera om livet big times. Och när jag börjar med det så kan det aldrig gå bra.
Vad filosoferade jag mest om då? Jo, varför jag är SÅ dum i huvudet ibland. Visst folk gör misstag, men varför måste just jag göra så många. Men men, Catti jag kom kanske inte så omprogramerad som bestämt, men iaf lite. Jag har lärt mig en hel del under min vistelse i Spanien. Och det har även min fader ser det ut som, hahah.

Spanien 2008 gav mig minnen för livet.
Los quiero con mi alma y con mi corazon y nunca los olvidare.

direkt from spain

Nu sitter man här i Spanien med mina kära kusiner brevid mig.
Det ar 38 grader ute och det ar nästan sa varmt att man svimmar. Saknar alla i Sverige och har fatt höra att det regnar en hel del där :P Här har det bara varit  sol sol sol! :D

sa vad har vi haft för oss da. Jo, vi har badat, brännt oss i solen (mina kusiner med), ätit en massa maaaaat sa nu är vi bruna och runda. Har fatt träffa min kusins kompisar ocksa. Hur trevliga som helst. Hmmm, vad mer kan man säga da. Inte sa mkt mer förutom att jag har hur roligt som helst och vill helst inte aka hem igen, men jag saknar alla mina darlings allt för mkt.

Ikväll bär det av till fest. Kajsa, jag fick min fest till slut :D Ska ut och klubba lite, helt otroligt, här är det i stort sett ingen aldersgräns alls. I´m looooving it!

Saknar er alla och vi ses snart.
Chaaooooo!!

nu bär det av

Klockan är 1:40 och det är mindre än 2 timmar kvar tills vi sitter i bilen påväg från Dirtbridge.
Kajsa ligger just nu i min säng och typ...sover? :P Och Taner diskuterar nåt med min brorsa. Känns så skönt att dom är här innan vi åker, kommer sakna alla såååå hemskt mkt känner jag nu.

Fixade det sista imorse och sen drog vi för att inhandla såna onödiga saker som man ändå behöver till resan. Hamnade sen i Rålis med Nuevo Peru där vi firade Omar. Grattis!
Andra födelsedagsbarn:
Simon 16 år
Agneta, gammal!

Vem försöker jag lura egentligen. Här sitter jag och försöker skriva ett trevligt sista inlägg innan jag åker, men jag är för uppspelt för det. Kan ju inte ens pricka rätt tangenter. kjhsafjbljdbvsö, se bara :P

Innan jag börjar avrunda här så ska jag bara säga att jag älskar min broder Fabian. Är ganska så säker på att jag haft ett inlägg om honom innan, men nu så hör man hur han klagar om att han aaaaldrig nämns. Ofta att han aldrig nämns liksom.

Så, nu ska jag gå och väcka Kajsa och så ska jag fixa lite music till min mp3. Wish us good luck och ha tre trevliga veckor utan oss syskonen Villarreal! Kommer sakna ALLA!

Jag säger inte farväl, bara vi ses!

Nu är kl 1:50 och vi är tio minuter närmre resan. Intressant eller hur?

neeeeeeeeeeeeeeeej

Now it's official, det var dags och vi kände alla på oss att tiden snart var inne. Det va ehm...eeen..tvååå..tre (?) fantastiska och avskyvärda år tillsammans med min tegelsten. Tiden var inne för min mobil att dö, men den kunde inte dö när jag INTE väntade på att få ett sms. Den liksom bara la av. Jag har slängt den, tappat den och gjort nästan allt möjligt med den, men den här gången pallade den inte trycket. En smäll i golvet, det va allt som krävdes denna gång.Så nu har jag inga nummer kvar, såå det är bara att langa. Eller ah, jag har ju ingen mobil heller så det kanske kan vänta tills jag kommit hem från Spanien. En bra välkommspresent kanske, hehe.

Skickar antagligen ut ett mejl till alla där ni får skriva upp nummret ^^

Har nästan packat klart nu. Om 24 timmar för att vara ganska exakt kommer vi sitta i bilen påväg härifrån. Känns så overkligt att det är så snart, att tiden har gått så snabbt. Har en bra nyhet till mina kära vänner all ower town, vi kommer till Rålis imorn :D Så det blir ett ordentligt hej då.

Taner, Lelle och Kajsa kom förbi för att säga hej då redan idag. Taner va på väg att rädda mig från helvetet med sin gamla mobil, men den hade inga batterier -.-
Kajsa har blivit rånad på sin morsas cykel också. Kajsa jag sörjer med dig, vi kan sörja tillsammans.

Nä nu ska jag ta och sova, har en lång dag framför mig imorn.
/N

memories never dies

3 DAYS LEFT!

Såg att Silvia laddat upp en video när vi dansar på Midsommar Latino. Med tanke på att jag tjatar så mkt om dansen så kanske ni vill se lite ^^ Enjoy! (lycka till med att se vem jag är)

Nuevo Peru - Festejo

Har suttit och gått igenom vilka smycken jag ska ha med mig till Spanien. En sån där skit sak, jag vet. Och det låter riktigt snobbigt, I knooow. När jag satt här och gick igenom alla smyckena så kunde jag inte låta bli att drömma bort. Har aldrig längtat så mkt till en plats som nu. Insåg också att alla mina smycken har något minne att bjuda på.
Jag saknar mina dirtbridgekvinnor grymt mkt.

Haha på tal om dirtbridge, när Kajsa och jag satt på hennes baksida och hade det mysigt med en varsin kopp varm o'boy fick jag veta varför vi heter Dirtbridge. Dirt- Jord, bridge-bro. Är det bara jag som varit über seg och inte tänkt så?
Jag hade iaf en jätte mysig kväll med Kajsa. Gick en promenad på ställen där vi annars inte brukar gå, mys <3

Nu ska jag sova. Ska förhoppningsvis träffa Shnas imorn och sen dra till Rudan med Kajsa och seeen vara med min favorit blondie, *trumvirvel*, Johanna! Busy, busy, busy! Hah, vem är det nu som är busy ;)

/N

such a shame

Värst vad solen kan ta på ens krafter big times.
Åkte till Rudan med brorsan där vi träffade på Kajsa och co. Sola, badade, åkte hem.

Nu är det bara 4 dagar kvar till Spanien :D Längtar så in i helvete!

Så igår skulle jag och Kajsa vara duktiga och gå till min handledare som sagt, men det vart ju inte av. Vi kom fram, övrevägde det hela och struntade i det :P Ska ta och ringa henne imorn istället. Vi drog in till Handen C istället där jag köpte min efterlängtade bikini från H&M och Kajsa impulsköpte en kofta. Det är en riktig ice woman kofta, jätte söt ^^

Träffade på Hanna som vi inte sett på evigheter. Diskuterade busstrejken, det är ju lite sjukt att dom strejkar så vilt som dom gör. Tur iaf att ersättnings bussarna mot Nynäs inte är inställda, tänk hur det skulle bli då. KAOS säger jag! Hoppas dom som bor på gröna linjen har samma tur.

Kajsa hängde med hem till mig där vi kollade på nåra riktigt...ehm...rolga klipp på youtube, haha. Det var mys.
Nu har planerandet inför resan startat ordentligt. Gjort listor om vad som måste köpas, packas ner, hämtas. allt.

Känner en så stor lättnad när en del saker är uppklarade. Kom att tänka på en frid jag kände den dagen när vi var på Nicksta och badade, den känslan har jag just nu. Men jag vill att den ska hålla i sig, hålla i sig tillräckligt länge. Iaf tills jag kommer utanför Sverige.

/N

RSS 2.0