they just walks by

Dagarna går och går och snart är det äntligen dags :D Bara F E M dagar kvar nu!

Sitter och väntar på att Kajsa ska bli klar och sen drar vi iväg till Handen. Eftersom jag fortfarande inte ringt min handledare så ska vi åka dit för att prata med henne istället. Och så ska jag försöka byta till Kajsas grupp. Wish me good luck.

Har fått brev nummer 2 från Pliktverket nu angående lumpen. Vet fortfarande inte om jag vill göra det eller inte, men ska antagligen göra lämplighetsundersökningen iaf. Vad kan det skada liksom, jag har ju ändå inga skyldigheter om jag gör det.
Kom på att det snart är dags för Danne att åka iväg till lumpen. Vet inte riktigt när han gör det, men önskar dig lycka till! :)

Fick en ganska så bra fråga från en viss person häromdan. Varför bloggar man egentligen? Och jag hade inget bra svar at all. Varför gör man det egentligen, varför sitter man och skriver om vad man gjort om dagarna. Makes no sense nu när jag tänker på det, såå jag ska sluta tänka på det för annars kommer det här bara verka så dumt. Men ah, du kan ju kanske skriva lite själv och försöka komma på vad det finns för nytta med det hela :P

Men ska skriva en kort resumé om vad helgen har haft att bjuda på.

När jag kom hem i lördags så va det inte en kotte hemma. Eller jo brorsan, men han gills inte. Jag pratar dåra om mina föräldrar som sticker iväg lite hur dom vill utan att säga till. Och så klagar dom på att jag sticker iväg hela tiden. Fy skäms på dom. Fick reda på att dom va på jobbet tillslut. Dom kom hem, vi gick, skjutsade farsan till Grönan och åkte sen vidare till Tines kalas. Hon har blivit så stor och jag har saknat mina små monster till kusiner så mkt. Träffade på Gabbie och hennes sambo som jag inte sett på ett braaa tag. Grattis till studenten! Och Ante va där också, ah han gamade på som vanligt hehe.
Efter ett tag drog vi vidare till Jakobsberg där mer god mat och tårta väntade hos Vivi som har fyllt 15! Grattis på dig. Och där träffade man också på folk som man inte träffat på ååår. Har saknat alla grymt mkt.

Igår så var det ju söndag. Vi åkte till den katolska kyrkan för första gången. Kände mig hur lost som helst, är ju så van vid andra saker. Där träffade man på många man kände och dom drog med oss till Fiskis. Det är ju Copa America nu, men vi kom sent så allt hade redan slutat. Träffade min tönt som jag inte träffat på länge. Ett år sen jag träffade honom för första gången nu. Wow, det är vårt 1-års jubileum! Haha.

Så a, det var vad jag hade att säga. Mina korta resumeer verkar bara bli längre och längre, haha. Men sak samma ^^
Just ja, SPANIEN VANN EM!

/N

dirtbridgekvinna skrämms

Igår blev Anela 18 år, G R A T T I S! :D
Saknar henne grymt mkt och tycker att hon fan borde ha varit hemma på sin födelsedag.

Så vad har jag varit med om för äventyr nu då, jo...typ INGENTING! Eller jo kanske lite ändå :P
Igår så följde jag med Kajsa in till stan för att köpa en present till Tommy (som också fyllt 18). Kajsa drog med mig på mer än så, mitt i det hela bestämde hon sig för att nästan svimma. Hon mådde jätte dåligt, såg inget och ville spy. Fick ringa efter väktare som enligt personalen kunde första  hjälpen. Säger bara att NK's väktare suger på första hjälpen, dom gjorde inte ett piss. Men snälla var dom ändå. Efter att Kajsa fått lugna ner sig, fått i sig en värktablett och vilat en stund mådde hon någorlunda bra igen. Så snälla kvinna skrämm inte upp mig sådär igen.

Kom hem packade och drog hem till Kajsa. Bytte om, tog bussen och hamnade hemma hos Tommy.
Det var trevligt, det var det men kanske en aning segt så vi drog hem efter ett tag. Nu när vi ändå var pepp på att gå på fest så hörde vi av oss till käraste Sanna som drog med oss till Svartbäcken på fest. Där var det en aning mer röj kan jag ju säga. Sanna och Hanna gick hem efter ett tag, tråk ju. Sen vid två tiden fick jag och Kajsa springa runt i Svartbäcken för att hitta den förbannade busshållplatsen. Så svårt var det kanske inte, men när lilla jag är ute på okänd mark i mörkret är allt svårt och läskigt.
Trevligt folk och skön stämmning var det. Synd bara att vi vart anklagna för att ha stulit en martini flaska. Det löste sig till slut ändå.

En lugn men rolig fredag med dom bästa helt enkelt!

(Ca. en vecka kvar till Spanien nu)

försök lev i nuet nadja

Kan man känna sig mer övergiven eller. Anela är nu på flyget till Bosnien, mina föräldrar är någonstans på biljakt och jag har ingen aning om vart mina andra kompisar är. Har inte ens någon aning om vad min brorsa gör.
Om jag minns rätt så trodde Anela att Turkiet skulle vinna ikväll, eller var det kanske Tyskland minns inte riktigt. Sak samma, Tyskland vann iaf med 3-2, eller.....

I tre dagar har mina föräldrar varit ute och letat efter en bil som kan ta oss till Spanien och hem från Spanien utan att svika oss. Detta har lett till att vi inte har sett dom, inte snackat med dom (och det behövs förberedda andra saker inför resan, inte bara bilen) och så har vi inte fått något att äta. Känner mig lite föräldralös för tillfället, jag saknar mina föräldrar :( Med lite tur så har dom hittat en bil idag.

Pratade en kortis med Sofia på msn idag. Hon var hur seg som helst, men nu vet man iaf att hon lever. Hon lovade också att hon skulle ringa, men icke det gjorde hon inte. But I can't blame her :) Fick ett samtal från Kajsa också, snacka om att jag blev glad att höra från henne. Och imorgon kommer hon hem :D
Känns inte som om sommaren vill komma riktigt. Tror jag och solen blev riktiga rivaler efter min "superfina" bränna tidigare. Längtar till Spaniens sol och värme där jag kommer att få en FIN bränna, hehe.
9 days left!

Jag vill verkligen hinna med så mkt innan jag åker. Känns som om tiden inte räcker till och att när jag kommer tillbaka så är sommaren över. Varför har jag stängt in mig i en värld där allt ska hända nu, direkt. Det är ju inte så att personer eller vissa chanser komma att försvinna för att jag inte tar tag i det nu, eller? Det hela börjar kännas lite scary :S

Madde och Sanna jag måste få träffa er pronto. Måste få vara med om något som brukar finnas i min vardag.

Ron Pope - A drop in the ocean

when you look me in the eyes

Nu börjar nedräkningen för oss. Om allt går som planerat så åker vi till Spanien om 11 dagar!

Verkar som om någon har tryckt på pausknappen i mitt liv. Ingenting händer och jag saknar mina dirtbridgekvinnor. Och så ska Anela åka till Bosnien imorn, great -.- Jag får väl försöka fördriva tiden med dirtbridgemännen helt enkelt.

Drog och tränade igår efter typ tusen år, så nu har jag världens träningsverk och får ont tom när jag skriver. Men lyckats vara duktig på något sätt ändå idag. Brorsan och jag har städat hela dan och jag har tvättat kläder och lagat mat, riktiga pluspoäng till oss tycker jag. Inte varje dag som vi är såhär duktiga kan jag ju säga.

Har kännt mig ganska så tömd på allt den senaste veckan. Eller jag vågar inte riktigt låta mig själv känna för mycket. Jag vill inte bli för attached med vissa för det slutar ju aldrig bra, det är mig vi snackar om här. Men nu så verkar det gå bra när det gäller en viss person, eller vad vet jag men jag tycker det iaf och jag är inte alls van vid det. Något måste vara fel, jag kan inte ha sån tur.
Man brukar säga att problemen inte finns om man själv inte skapar dom...och det stämmer ju såklart. Allt var bra tills jag kom på att något måste vara fel. Då kom jag på en massa fel. Som sagt jag kan inte ha sån tur, det är ju mig vi snackar om! En drama-queen som analyserar allt!

det är så lätt att stanna kvar, så svårt att gå

Nu så är vi två dirtbridge kvinnor mindre.

Åkte en tur till Haninge C med Kajsa idag. Fixade nytt bankomat kort åt henne och sen gick vi till donken och käka glass. Mys vad det. Träffade på en ganska så dryg människa också som inte är värd att nämnas mer :P

Känns bara mer och mer onödigt att gå på träningarna. Sakta men säkert så börjar jag ersättas. Jag vill inte bli ersatt, jag vill inte byta grupp helt. Jag vet var jag hör hemma och just nu så är jag inte där. Allt detta påverkar mitt humör mer än jag anade. Har varit en riktig pina idag. Tappat bort mig, sagt onödiga saker osv. Vetefan hur det här kommer att sluta, borde kanske prata med Rosio om det hela.

Nu borde jag gå och sova. Ska försöka komma iväg till VH imorn en snabbis och sen beger vi oss iväg till Cruz familjen där god mat och GuitarHero-krig väntar mellan mig och cruzito. Vem tror ni vinner cruzito eller nadish?

Ha en trevlig midsommar alla söta glada!
/N


Det här blir två inlägg i ett för jag såg idag att det ovanför aldrig blev publicerat.

Jag hann med allt igår utan stress. Va i VH mer än förväntat och hos cruz var det segare än förväntat. Eller iaf till en början. Flera gånger trodde folk att jag skulle decka på soffan, ehe. Sen kom en kortlek fram och då kunde vi inte lämna bordet. Med en kortlek kan man alltid ha roligt :D Mina föräldrar drog med sig två extra barn också, Becky & Erik. Så söta ^^,

GuitarHero kriget mellan mig och cruzito vart inte jämnt sådeså, mer vill jag inte säga.

Nu är det dags för frukost sen är det MidsommarLatino

guess who's back

Hejsan alla söta glada :D
Nu är jag hemma igen och det känns såå skönt. Fast det har varit tre helt underbara dagar uppe i Siljan.
Fem timmar tog det att komma dit och vi blev mottagna av helt underbara människor. Servicen var bra, utsikten var mer än bra och stugorna var mysiga ^^, I couldn't have asked for more, eller jo lite mer värme kanske. I tisdags så drog vi runt nio tiden iväg på en vandring, en vandring som var 3 mil! Kan ni fatta att vi gick 3 mil med packning på ryggen i ösregnet. Vi var ett tappert gäng tyckte vår guide Rolf. På kvällen samlades vi alla efter ett dopp i poolen runt lägerelden och åt hajkbananer, skrubelurer och sjöng. Ett mysigare gäng måste man allt leta efter.

Så nu sitter jag här och har värk i ben och rygg efter lägret och bara funderar.
Jo just ja, kom ju hem till Jordbro med en dirtbridge kvinna mindre. Sofia har nu åkt till Ryssland och vi ses inte förän i sugusti, sorg. Och Kajsa ska åka till Dalarna idag, eller har jag fel. Jag har nu sorg i mitt hjärta :(

you got me hooked

Shnas 18-årsfest vart riktigt lyckad. En massa trevligt folk som man inte träffat på länge, och andra som man aldrig träffat alls. "Fia" och Kazam var ju ändå skönast. Dom höll mig sällskap efter att Sofia, Anela och Kajsa gått. Shnas, det här får vi göra om. Hoppas vi får flera år tillsammans <3

Efter att ha fått bara 4 timmars sömn gick jag upp och smög mig sen ur Shnas lägenhet. Går man sen vilse till Handen C måste man fan vara trött . Idag var det gudtjänst + "kröning" av ledare. Har verkligen inte hittat det korrekta ordet för det så kröning får duga :P Grattis till oss som våren 08 blivit ledare !

Kom hem och såg att min säng blivit helt totalt vandaliserad av Rickard, Omar och Fabian. Allting ska visst hända i min säng ja. Men what happens in Nadjas säng stays in Nadjas säng, och där har vi nåra exempel ;)
Efter att ha sovit nåra timmar vaknade jag och kände mig helt sysselös. Jag kunde ha städat rummet, packat inför imorn gjort nånting men jag lyckades inte att få mig till att göra det. Runt fem tiden ringde jag iaf  Sofia och Anela och dem följde gärna ut på en promenad i vackra Jordbro. Vi gick runt och snackade om gårdagen och om sommaren. Anela kommer garanterat att komma hem med en ring på fingret, om hon kommer över huvud taget. Vi drog sen vidare hem till mig där vi spelade Guitar Hero och hade en mkt sexig konversation med en viss sexig Nicklas, haha. :')

Imorgon bär det då av till Silja. Hoppas på fint väder så jag kan passa på att få tillbaka min bränna nu när jag har solkräm att skydda mig med..
Oh my, kommer inte att träffa Sofia förän i augusti igen, och sen åker Anela bort och sen Kajsa. Jag åker iaf ungefär samtidigt som dom, men sen åker Shnas när vi kommer hem. Orka sånt, ska försöka passa på att vara med mina darlings som är kvar under tiden.


Känner mig riktigt extra känslig. Vet inte om det är för att min mens kan vara påväg eller om det är något annat. Det kanske är alla hormoner som kommer fram nu lagom till sommaren, inte okej kan jag säga. Har kännt för att gråta nåra tusen ggr nu i helgen och har fällt nåra tårar vissa gånger också. Ibland skulle man allt vilja vara kille, jag skulle vara en helt underbar kille! Jajamensan. Men nu är ju så inte fallet, så killar va snälla mot mig. Det gäller självklart för er tjejer också.

Ska packa vidare, men va inga främlingar. Ni får gärna ringa eller smsa mig ^^

you told me, come and take a look inside

sthlm international danceweek

Det värker i mina fötter och jag har glitter över hela ansiktet som vägrar försvinna. Anledningen: Latino Galan igår kväll.
Det var en grymt rolig kväll. Måste ha varit roligt att se våra ansikten för våra hakan var nere vid knäna hela tiden tror jag, haha. Så annorlunda att uppträda där. Efter att ha ockuperat Donkens toaletter och sedan Globens toaletter var vi tjejer äntligen klara med smink och hår. Tyvärr tog vi inga bilder själva, men kanske kommer det upp något på internet, kanske kanske. Uppträdandet gick bra och man såg många bekanta ansikten i publiken.
Efter alla uppträdanden var det dags för, PARTY! Fast det var 18-årsgräns fick vi minderåriga stanna kvar.
Kvällen fortsatte med Rueda de Casino, salsa dansande och sedan slutade vi alla upp i Reggaeton Loungen.

Tack för en jätte trevlig kväll!
Nu ska jag göra mig iordning för dansträning sen bär det av till Shnas, som fyllde 18 i torsdags. GRATTIS!

/N

jobbigt läge,

Det är något som är fel. Känns som om jag har hjärtklappning och jag känner hur det bränns i mina ådror. Hatar den känslan, det är en orolig känsla. Fast vad kan det vara som jag är orolig över, jag vill känna lugnet som jag kände i helgen. Ingen stress och ingen press. Kom och ta stressen ifrån mig någon. Och latten som jag drack tidigare idag gör inte saken bättre kan jag ju säga.

inte okej, inte okej alls

Brodern min har gnällt lite om att jag aldrig nämner honom i min blogg, så nu ska det bli ändring på det. Eller han borde inte klaga längre med tanke på att jag gick upp HALV ÅTTA på min första lediga dag för hans skull.

Det var skolavslutning i Kunskapsskolan i Nacka idag. Brorsan har blivit stor och gått utt åttan. Han hade visst åkt till skolan ledsen för han trodde att vi inte skulle komma, men vips så var vi där ändå. Jätte glad blev han :D Är inte helt säker på om han var glad över att se oss eller över att farsan kom med chevan till hans skola. Snacka om att styla galet.
Efter den fina ceremonin i Nacka kyrka med fina sånger och mindre fina sånger åkte vi till Farsta och tog en fika. Åt världens äckligaste blåbärspaj, och jag som tycker om alla pajer. Det smakade som om det var en massa mandelmassa i och jag hatar mandelmassa. Märkte nu hur oerhört intressant det där va :P
Mina 'snälla' föräldrar dumpade Fabbe och mig i Farsta station och vi fick åka tåg hem, vad är det för stil liksom. Och så öste regnet ner dessutom. Brorsan var ju hur hyper som helst medan jag bara ville sova hela vägen, men det fick jag inte minsann.

Nu är jag hemma och tror att jag ska strunta i inlines åkandet med Sofia, är dötrött verkligen. Får se om jag orkar göra nåt överhuvudtaget. Ska försöka få lite mer sömn nu.

/N

turn around

Every now and then I get a little bit breathless, and I dream of something wild
Every now and then I get a little bit helpless, and I'm lying like a child in your arms
Every now and then I get a little bit angry, and I know i've got to get out and cry
Every now and then I get a little bit terrified, but then I see the look in your eyes...
Turnaround, bright eyes Every now and then I fall apart


Varför ska det vara så svårt. Orkar inte vara så sårbar som jag är just nu. Vill bara backa tiden och göra vissa saker ogjorda. Eller nej, jag vill ha en viss person här. Jag vill ha någon som unbreakar my heart.
Det här är ännu ett dumt i-landsproblem.

Once upon a time I was falling in love
But now I'm only falling apart
There's nothing I can do
A total eclipse of the heart

orka vara duktig

Ser att Anela varit duktig och skapat en blogg och uppdaterar non-stop. Så nu är det krig, vem är duktigast på att uppdatera.
Och så har hon en snygg design OCH vet hur man lägger upp en youtube video. Saker som tog mig typ flera dagar att förstå mig på -.-
Orka vara duktig Anela


sommarlov

CONGRATS SWEDEN 2-O! Inte illa :)

Nu är det efterlängtade sommarlovet här som alla säger. Och det är det minsann verkligen!
Betygen är kanske inget att skryta med, men jag ska försöka göra bättre nästa år, för nästa år TAR VI STUDENTEN! :D
Jag gäspade, skrattade, överröstade och grät mig igenom årets skolavslutning.
Gäspade för att vissa låtar va såå tråkiga
Skrattade och överröstade folk när det var "allsång", ett riktigt fiasko enligt mig.
Grät när en musik etta och en lärare sjöng Turn Around. Jag var inte den enda som gjorde det heller.

Efter showen åkte Sofia och jag till Haninge C och gick en kort runda där. I Jordbro märkte vi att hon varit duktig och tappat bort sina nycklar, så jag var snäll och välkommna in henne till mitt hem. Där kollade vi på "How to find a husband", grymt bra program måste jag säga. Sen klippte jag hennes icke fagra hår som nu tack vare mig, mäster frisörskan Nadja, är fagert.
Hade en liten nära döden (som-i-tumba) upplevelse. Inte alla vet om den historien så här kommer en liten kort resume för att förstå dagens upplevelse.

När Sofia och jag praktiserade i Södertötns hantverksgymnasiet i Tumba för 3 år sedan, bestämde vi oss en dag för att åka inlines dit. Resan dit gick hur bra som helst, men desvärre inte resan hem. Vi hade, utan att veta om det, ställt oss på en ganska så brant backe som slutade med en kurva och sen en bilväg. Så vi åkte ner sakta till en början och sen hade vi en fart som var omöjlig att stoppa om man typ inte slängde sig i gräset. Fast det tänkte vi inte på då utan fortsatte åka utan att veta om faran som väntade oss. Slutade upp med att Sofia lyckades svänga ut på bilvägen och blev nästan påkörd, men jag slutade upp mitt på bilvägen och kvarts medvetslös. Lyckades fatta vad som hänt tidigt nog för att flytta mig från bilvägen innan en bil kom.
Och idag så hände ungefär samma sak. Vi åkte inlines mot VH, vi fick upp en massa fart av en backe som egentligen inte är en backe och den slutade med en bilväg. Plus, när vi åkte hem igen var vi tvugna att åka ner för den mest branta backen i Jordbro. Vi lever tack och lov fortfarande :P

Ja, hade våra redovisningar på ledarutbildningen idag. Alla hade självklart gjorde väärsta arbetet förutom jag. Men Torkel toppade allt, han hade en kalasbra PoverPoint presentation. Orka vara duktig liksom :)

En kalasbra dag har det varit iaf
/N


"likheter mellan brats och bebisar"

Satt hemma hos Kajsa idag efter skolan och tog det lugnt. Tittade igenom Klick och hittade någonting som jag måste dela med mig av. Enjoy!

"Likheter mellan brats och bebisar"

1. HÅRET, båda är väldigt kladiga på hjässan när de kommer ut 
2. BRÖST, får de inte bröst på kvällen så gråter dom sig till sömns
3. INNEHÅLL, båda talar osamanhängande och det kommer konstant skit ur dom

Hoppas ni tyckte om det lika mkt som jag, haha.
Imorgon är det skolavslutning :D

/N



livet är en fest

Det går bara längre och längre tid mellan varje blogg inlägg, men jag jobbar på det ska ni veta!
Det måste vara värmen som får mig att vara på ett icke blogg humör, men man ska inte klaga på vädret.

Så har haft i stort sett en hel vecka ledigt och imorgon är det skolavslutning, glädje!
I tisdgags, förra veckan, tog Sofia och jag ledigt från skolan och åkte till Rudan med Kajsa och Emmelie. Det va chill, låg i solen i typ 6 timmar! No good, no good at all. Jag har nu hela veckan fått kämpa med mina fula bränna istället -.-

I torsdags var det studentdags. Alla våra kära treor tog studenten och jag känner att saknaden är stor nu när jag sitter här i skolan :( Städade igenom skåpet och hittade en massa saker som påminner om dom. Come back dumma treor! Ska antagligen träffa Danne och Viktor nu i veckan ifs ^^

I fredags var det national dag och den spenderade jag med familjen och dansgruppen. Uppvinsning i Jakobsberg och efter det i medis kyrkan. Det är verkligen bokstavligt talat heaven att uppträda där. De har alltid en massa god mat att bjuda på. Fast det vart mest bakelser den här gången, mums!

Lördagen spenderade jag med samma trevliga människor. Vi åkte ut till Nicksta och badade. Solen stekte men vattnet var askallt. Inget man hade räknat med kan jag säga. Det var hur trevligt som helst och sen drog jag och ett gäng iväg till bussen lite tidigare än de andra. Måste bara säga att det inte alls är roligt att pendeltåget mot Nynäshamn är avstängt. Hur fan kan inte en enda människa veta hur man kommer till Nicksta med buss, inte ens busschafförerna eller sl.se visste! Vilket cp system.
När jag tillslut kom tillbaka till Jordbro åkte Sofia och jag hem till Kajsa där vi gjorde oss iordning inför Dannes tungelstafest. Musiken hördes ända till busshållplatsen där vi gick av. Vilket röj, trodde jag, men så var det inte alls. Vi kom fram och det fanns väl sisådär 20 pers där kanske och det räckte alldeles perfekt. Allt var hur bra som helst, människorna, stämmningen, vädret! Det var en "kväll-natt-morgon"-fest med jacuzzi badande och slutligen bastu med Bosse. Måste göras om big times :)

Och nu sitter jag här i skolan med Madde brevid mig som väntar på att jag ska bli klar. Jag kunde lika gärna ha legat kvar i sängen för vi har nämligen INGA LEKTIONER!!!! Nä nu slutar jag innan jag får ett raseri utbrott.

/N

---

Läste igenom miss Sofias blogg nyss. Haha, är det typiskt eller är det typiskt att vi ska skriva nästan likadant

"På eftermiddagen gick jag och Nadja till Kajsa
och stekte bakom hennes hus.
Solen hade nästan försvunnit vid den tiden...
"

låt mig njuta

Det har varit en lång helg med mkt sol som jag ännu inte har fått njuta av.

Torsdag och fredag spenderade jag med vänner och familj på tre olika studentmottagningar och ett genrep. Jag måste nog klassas som någon sorts superwoman nu för jag hann med sjukt mkt på de två dagarna.

I lördags var det uppvisning och det gick som det gick. Mer än 200 pers kom och jag glömde bort typ alla koreografierna, men det syntes nog inte. Allting vart riktigt lyckat tillslut. Efter en lång dag, kväll, natt och morgon kom vi äntligen hem, runt åtta på söndagsmorgonen ungefär. Nu när jag har tömt bagen på allt vi tog med oss i lördags har jag upptäckt att jag är en klänning, ett linne och en tub hårgele fattigare. Sorg. Det fattas säkert en massa annat också, suck. Förhoppningsvis har någon tagit med sig det hem och lämnar tillbaka allt sen.

Söndagen vart en riktig slapp dag med pizza till middag, mums. Och idag hoppas jag att vi var lediga från skolan, för jag stannade iaf hemma :P

Sofia och jag drog vid fem tiden hem till Kajsa där hon och Emmelie väntade på oss. Vi låg på Kajsas baksida och schtekte under solen som var kvar, alltså ingen sol alls. Imorn blir det en riktig schtekar dag på Rudan istället ^^ Det ska bli riktigt chill

Inföskaffade nya solglajjor också eftersom ett par försvann på bussen i tordags (Effes fel) och de andra vart förstörda av en full Timo (eller kan det kanske ha varit av en full Kajsa ^^)

/ N

RSS 2.0