man har inte misslyckats förrän man slutat försöka

Det är höstlov för de flesta nästa vecka. Men inte för lilla mig, fast har haft ett minihöstlov nu istället.
Har varit och besökt min mormor och mostrarna i Viksjö. Och så har jag tränat som en tok med Sofia. Tummen upp för oss! JA! Så har jag haft tjejkväll med mina fina töser, mys till max.

Finaste finaste Madde har fixat ett (obetalt) fotojobb åt mig :) Ska fotografera Elin Forsell som ska starta upp en hemsida med information om bla hennes pilatespass på Medis. Jag ska alltså fotografera när hon håller i sina pass så hon får snygga bilder till sin nya hemsida. Jag har ju velat kicka igång min foto "karriär" so this is it. Inget betalt men får reklam. Och vet ni vad! Jag ska köpa en kamera nu nästa vecka, så fort Stefan blivit friskare så han kan träffa mig :) Då ska det fotas för fullt. Har redan två intresserade.

Nu måste jag bara starta upp en till blogg eller liknande som Elin Forsell sedan kan länka till så jag kan få min reklam. Måste fixa bilder då, jag gjorde inte ens sånt här på gymnasiet...

spontant

Roligt att se hur en dag kan bli.

Planerat:
Gå upp
Skola

Vad det blev:
Gå upp
Kom till skolan
Impulsdejt med Shnas:)

Livet kan vara allt härligt ibland :)

(bilder kommer sen)


  shnas   

Fikamys plus mongo bilder med knas och shorti <3

ett inlägg om choklad

Mörk choklad, ljus choklad, chili choklad, lakrits choklad. Choklad från Ecuador, Uruguay, Peru, Belgien. Choklad med alla olika smaker från alla möjliga länder, det är vad jag plus några till fick pröva på idag. It was like heaven!

Chokladfestivalen i Nordiska museét 10/10. Kajsa, Fredrik, Ida + pojkvän, Julio och jag.
Kajsa & co försvann, Julio och jag satte oss vid baren och tog något att dricka för att stilla våra magar. Servitörerna var hur trevliga som helst, vi pratade om choklad, sprit och livet. Efter en stund ser jag Havik med JP och då slår det mig att jag glömt hennes födelsedag. Så nu kommer ett sent grattis till dig, GRATTIS JENNIFER my one and only HAVIK :D Flera timmar och flera chokladkakor senare joinar vi de och åker till Burger King där vi fick krama ett lejon och höra hur knasigt rolig Julios mamma är. Jag hade det super med er!

Nu blir det natti natti och imorgon så blir det....DAM Dam dam, fysik och matte -.-


se jag kan också

Jag gav mig fan på att lyckas med det jag vill och se, jag har gjort en ny header på egen hand och bytt bakgrund :) hope you like!


1 steg fram, 2 steg bak

1 steg fram - jag lyckades ta mig till gymmet 3 ggr!
2 steg bak - allt jag trodde jag förstod på fysiken is like gone


Ja min attityds förändring, det gick framåt, men sen insåg jag att det inte gick så bra. Har inte pluggat lika mycket fysik som jag skulle ha behövt. Ett råd till er som vill plugga på högskolan. Välj något ni verkligen vill göra!

Det enda som fått mig på lite bättre humör är en viss person jag träffa igår kväll. Jag trodde att jag var den största misslyckaren som inte alls gör det jag vill göra eller har pluggat till. Personen x som var såå bra på allt har inte alls dröm jobbet vi alla trodde x skulle ha och x jobbar i sin gamla skola i kafeterian. Haha, jag fick mig ett gott skratt. Tänk om ett gott skratt kunde lösa mina problem...


Okt. 5, 2009 : breakdown

Det är såhär på småtimmarna som paniken kommer. För mig är det farligt att sitta uppe såhär sent själv. Jag börjar tänka, och när jag tänker tänker jag allt för mycket och det går bara över styr.

"Gör jag det jag vill verkligen? Eller nöjer jag mig bara? Nöjer jag mig med skolan, jobbet och livet rent allmänt..."

Ändringar, jag tror jag behöver ändringar i mitt liv (igen jag vet). Behöver en annan inställning till saker och ting. Måste vara mer bestämd. När jag vill nåt ska jag fan ta och se till att få det!


Men mest av allt vill jag ha sommaren och dess underbara tider tillbaka...


jag är stolt

Okej kontrollskrivningarna jag hade för typ tusen år sen gick inte alls bra. Underkänt på båda två, ehm ja. Jag ska göra bättre nästa gång...?

Så nu sitter jag och betalar mitt pris. Sitter i skolan en lördag, observera med stora bokstäver, en LÖRDAG! Det är helt insane men är ganska så stolt över mig själv att jag tagit mig hit under ett stormoväder. Och believe it or not, jag är inte ensam här. Finns en hel del folk som sitter och pluggar.

RSS 2.0