torsdag

Bara en massa jobb, jobb, jobb och plugg, plugg, plugg. Har jobbat måndag, tisdag och onsdag hos snällaste Sebastian. Och ja, man blir ganska slutkörd fast han är sådär super snäll.


Skolan går bra. Nu har jag både matteboken och kemiboken men fattar nada på kemin. Ska försöka plugga ikapp lite nu under helgen. Ska verkligen försöka på riktigt. HAH! Vem försöker jag lura liksom, jag fyller 18 på lördag och jag ska sitta och plugga? Yeah right! Men sen så ska jag verkligen plugga haha.

Det är en massa snack om svininfluensan. Jag har verkligen ansträngt mig för att inte oroa mig. "Alla förstorar bara upp det hela, de får panik för ingenting. Precis som de fick när galna kosjukan och fågelinfluensan skulle ta kål på oss." Nu när jag har läst alla artiklar och pratat med folk så börjar jag undra om jag kanske inte borde vara så lugn längre. Det här verkar verkligen vara allvarligt...på riktigt! O.o

Imorgon funderar jag på att klippa mig. Uppklippt och lugg, vad sägs? Eller ah ingen har så mycket att säga till om saken i försig :P Grabbsen Julio och Anton har lovat mig fika på MOMO'S för att fira min födelsedag lite i förtid. Det kommer bli super!

Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg.
    
Arlene Blum

moody monday

Jag ser att jag typ har noll besökare på min blogg. Det är väl en smäll man får ta när man inte lägger ner mer tid här.

Hoppas alla hunnit njuta av den underbara solen i helgen. Det har jag gjort iallafall. Hade uppvisning i Skansen både lördag och söndag så spenderade dagarna där och njöt. Solskenet och värmen håller sig än idag och förhoppningsvis gör det det resten av veckan också.

Jag lovade er bilder så här kommer det lite bilder från helgen.                                           Huaylarsh

Marinera Norteña  Marinera Norteña  En egyptisk dans som utfördes underbart bra! Sjukt coolt var det.
                          Marinera Norteña                 Dans från Egypten

högskolan

Nu har ett nytt kapitel i mitt liv börjat. Jag börjar bli vuxen på riktigt.

Jag har;
· nytt jobb
· börjat på högskolan
· redan hunnit byta skola
· snart fyllt 18 (min födelsedag närmar sig)
· börjat ta mer ansvar
· snart vant mig vid det fattiga stundetlivet

Att åka till Södertälje var inte min grej. Plus så tyckte jag inte om folket där. Till en början verkade alla lika vilsna som jag och lika desperata att hitta någon att vara med snabbt. Det är nu bevisat att tjejerna är lika dryga och omogna på högskolan som på högstadiet. Så var det i Södertälje iallafall. Lyckas man inte hitta ett gäng att hänga med efter de 10 första minuterna youre screwed! Jag slutade upp hos ett gäng killar som till sist började prata bilar och då önskade jag mig bara bort därifrån. Och ja, allt detta kom jag fram till efter en och en halv dag på KTH i Södertälje.

Haninge känns mycket bättre. Kan bero på att det ligger på hemmaplan och för att jag hade turen att hamna i samma klass som en kompis. Men INNAN jag insett det hade jag redan tagit kontakt med ett x antal andra människor. Mycket trevliga människor dessutom. Tummen upp för KTH i Haninge!

Alla ändringar som jag babblat om är påväg att komma till verk. Jag måste bara vänja mig vid det nya livet och allt ansvar. Detta är första gången jag sitter vid datorn sen jag började skolan...typ.


En del har tusen skäl till varför de inte kan göra vad de vill göra,
när allt de behöver är ett enda skäl till varför de kan.

out of order

Jag har varit blogginaktiv. Försökte blogga när jag var i spanien men det var inte så lätt. Inte när man har en 4-årig kusin som rycker i en när man försöker blogga från en mobil.

Jag ska bli mer aktiv. Förändringar ska ske. Förhoppningsvis en ny design, fler blogginlägg, fler bilder och andra ämnen. Till exempel hur fruktansvärt det kommer gå på min första dag i skolan. Min första dag på högskolan, ensam utsatt och...och ynklig. Mer om hur det kommer gå får ni läsa om på måndag, samma tid samma kanal.

Nu ska jag organisera lite grejer. Ska se vad som måste inhandlas och bilder ska föras över.

RSS 2.0