sthlm stannarImorgon är det dags igen för "Sthlm stannar"! Det kommer bli grymt

I'm singing oh oh on a friday night

Historia A, framkallning av bilder från i sommras, ensemble B, staden med Fabian och Sofia, donken med underbara människor (+ Amna & Linnea som också är underbara)! Det är vad som hänt idag. Inte alls som jag planerat men det slutade upp riktigt bra ändå skulle jag vilja säga. <3
Lånade hem en av skolans Nikon kameror över helgen. Tänkte vara lite kreativ och fota staden imorn igen och lite annat smått och gott.

Gjorde en hemsk upptäckt idag. Det var sjukt många som kissade lite här och där, vart jag än vände blicken. Hur kan man vara så disgusting! Jag tycker det är riktigt äckligt när man gör så! Enligt en viss person så är det en underbar känsla som man bara inte kan gå miste om (och då gäller det killar). Denna personen var då tvungen att känna på den känslan just när vi var på väg hem -.-

Jag saknar verkligen att läsa har jag kommit på. Eller just den tiden man har för sig själv när man sitter ner och läser. Jag ska ta tag i det hela och börja läsa mer. More reading for the people!

I guess that's what i get for wishful thinking

Pengar problemet löste sig, skulle jag tro. Pratade med den ansvariga och hon ska föra över mellanskillnaden :)

Nu har jag börjat bli riktigt förkyld och jag orkar inte med någonting. Fast samtidigt vill jag bara göra allt!
Har shoppat loss en del nu de senaste två dagarna. Ett par byxor, ett par skor, en body, två tunikor/linnen och så fick jag en kjol av Sofia :) Det är farligt när jag har pengar. Svosch säger det bara!

Min handled har bara blivit värre, men sen blir det bättre...och sen går det neråt igen. Den har ett eget liv, festar säkert ihjäl sig därför gör det ont ;)
Till helgen var det planer, men det går riktigt segt att få ett svar från min sida jag vet . Och jag får egentligen skylla mig själv efter alla misstag jag gjort. Förlåt tjejer om jag blir tvungen att ställa in, jag var ju så pepp! Hoppas ni förstår.
Men det finns alltid back ups! Träning, släktträff hos Soheila (16 år igår!) eller myskväll hemma?

Kan det vara så att jag är lite bortskämd av mig, att jag är pappas lilla flicka. Eller det är jag iförsig, det sist nämnda. Jag borde kanske sluta tro att jag kommer få precis som jag alltid vill. För det kommer jag inte få. Varken från min familj, mina vänner eller andra som bara struntar i att komma.


Mästerkocken Fabiano lagade vår middag ikväll. Riktigt duktig var han, förrätt och varmrätt bjöds det på. Och fint dekorerat. Thumbs up for you brother!           
Förrätten                                                        Varmrätten
Kokt fisk, potatis, räkor och paprika          Köttgryta med champinjoner och ris

bara ren besvikelse

Våra efterläntade praktikpengar har kommit! Ja, för alla andra ja. De 816 kr blev för mig 576 kr! Vad gick fel?! Nu är Nadja ARG!

Mindre pengar än förväntat, sen till skolan, ont i halsen och allmänt trött på allt just nu. Jag längtar efter mina vänner som alltid gör allt bättre <3

jag ger mig, jag ger upp

Textkommunikation, MUM, MaC, historia, religion, svenska och engelska. Allt bara kommer på en och samma gång. Som Sofia sa, nu känns det som om taket rasar in med all skit på!

Har suttit hela veckan och försökt förstå mig på MaC. Men nu ger jag upp! Hur kan hon förvänta sig att jag ska få in allt i skallen på bara två veckor när alla andra har fått två månader. It's impossible!! Det förstår väl vilken vettig människa som helst. Och om det nu skulle vara någon som läser det här som har lyckats med det säger jag bara, roligt för dig då! Jag är inte du och jag klarar inte av det. Har brustit ut i gråt två gånger nu, två gånger för mycket. Så nu viftar jag med vita flaggan högt uppe och ska prata med min ibland puckade matte lärare imorgon och säga att såhär kan det inte vara. Sen ska jag till Stephan och gråta lite. Det lär behövas!

Grattis till min lillebror som igår fyllde 15 år! :)
Och även machoman som fyllde 17 igår! Ojoj vilka stora pojkar ;)

det är bara skit

Det är kallt, jag är trött, hungrig och övergiven. Madde du hade rätt, klart Sanna sket i skolan ;) Så nu sitter jag här helt själv och fryser snart till döds.

Våra underbara thailändska (?) städerskor går runt och pratar ching chang språk. Undra om de går runt och snackar skit om oss.
"Åh de här skitungarna, de går bara runt och smutsar ner. Vad tror de att de är? Muhaha en vacker dag så kommer de få städa efter mig när de misslyckas med sina liv!"
Det skulle kunna vara så, vem vet.

Någon ge mig lite sällskap. Tror fan jag åker hem snart, såhär kan det inte vara!

ny kamera

Jag fick ju en ny kamera av mina gulliga föräldrar. Men, den är så sjukt krånglig. Det är ju klart att jag inte orkar läsa manualen och den vill bara inte ta bra bilder. De blir överexponerade och brusiga. Varför kan inte alla kameror vara lika lätta att använda. Jag tycker om kameran och vill inte alls klaga för att verka otacksam, för det ska ni veta att jag inte alls är. Om man varit utan en kamera så länge som jag, speciellt när man älskar att fota mer än nåt annat så är man inte otacksam. Men den vill ju inte funka, fy farao!

Imorgon får jag nog allt ändå ta och slå mig ner i vår super sköna nya soffa med manualen och få skiten att fungera!

tråk på hög nivå

Här sitter man när assköna människor är i Flempan och firar Amnas 20 år. Jag vill också! Och Sofia du ska bara veta att ditt sällskap om nätterna saknas.

Hoppas ni har det trevligt utan mig. Jag finns med er i tanken, inte för att jag tror att ni tänker på mig dåra :)

Tänker tillbaka till sommaren som vart. Jag vill så gärna tillbaka till allt och alla från då. Då när man levde livet och allt var bra. Eller det mesta iaf. Jag vill ha sommar igen!

Det behövs en renovering här. Sanna vill du ta på dig det, eller Madde du kanske vill denna gång? Nån, vem som helst? Ännu känner jag mig inte redo för att ta på mig det hela.

lördag

Mhmm, jaa jag har varit grymt duktig till skillnad från vissa andra fröknar och vart i skolan dessa två helt onödiga dagar. Ni borde bli utan studiebidrag tycker jag, ha! Fick tillbaka mitt tio veckors gamla MaC prov. Fick hela 14/24 p, VG- till duktiga mig ^^

Fredag kväll. Hur lugn som helst med mina söta flickor Kajsa, Sofia och mini-Sofia. Såg på Barnhemmet, halvbyggde en soffa och spelade Mellan tummen och pekfingret (som mini-sofia total ägde oss på). Hur kan det vara möjligt att en 8-årig flicka är smartare än tre mycket smarta tjejer! Haha, we got our assed kicked big times!

Idag har jag varit extra duktig och pluggat matte. Har ju två månaders matte att ta igen. Senare kom Anela och Kajsa. Vi gick, åt choklad, kom hem och tittade på Wall-e. En så underbar film! Tänk om vi skulle få en till chans att börja om från början. Att åter få ett nytt försök att bygga upp vår värld och ta hand om den bättre. Skulle vi ta den då? Skulle mänskligheten ta den gyllene möjligheten att göra det. Såklart att vi inte skulle, vi är så sjukt bortskämda. Eller?

Ibland när du pratar så hör jag bara bla bla bla prrrtttfff


Varsågod, säg det bara :P

så ligger det till

Jag trodde verkligen att jag hade gjort världens tabbe. Eller det har jag men saker och ting börjar klarna nu. Det kommer ta sin lilla tid innan solens strålar skinner i mitt liv igen, men sakta men säkert kommer de komma.

Jag har min chans att göra allting rätt nu. Visst ingen är perfekt och jag kommer fortsätta göra mina små misstag (som i vissas ögon är gigantiska). Men jag ska börja göra saker rätt nu. Inga genvägar.
Beslut måste tas, vissa svårare än andra, och vissa mer självklara.
2009, jag borde inte ha välkommnat dig med med så öppna armar, nu får jag skylla mig själv.

Sanningen kommer alltid fram till slut, jag fick lära mig det den hårda vägen.

RSS 2.0