det är sent

Har suttit och skrivit mitt PM och finslipat på mitt tal. Ni får önska mig lycka till, jag kommer stå och prata om människor som förändrar världen. Mhmm, jätte intressant...NOT! Eller inte just nu iallafall.
En hel dag med muntliga redovisningar.

-------------------------------------------

Anar bloggtorka banne mig!

ny familjemedlem

Igår onsdag fick vi en ny familjemedlem. En vit nymfparakit som är så underbar! :D Vi kan inte köpa en hund och katter finns det gott om här i Jordbro, så det fick bli en fågel. Ännu har vi inte kommit fram till ett namn men det kommer.

Vid matbordet idag satt vi och pratade om namn. Vi sa en massa möjliga olika konstiga namn men kom inte fram till något. Pappa kom med förslaget att vi kanske kan ta något baklänges och se om det blev fint. De kämpade på med att komma på hur man sa olika saker baklänges medan jag bara sa de rakt ut. De har upptäckt en ny sak om mig, jag är en naturbegåvning på att säga saker baklänges. Eller nej, jag är GRYM på det! Haha. Tänk att man aldrig lärt känna en människa fullständigt.

Solen sken helt underbart idag. Drog fram alla vårkläder med Sofia och njöt av solen. Hade tänkt inviga vårjackan imorn, men nej det nöjet kan jag inte alls få. Det kommer mycket möjligt bli snö imorgon...igen.

studenten!

Nu har vi fått våra studentmössor! Det är studenthysterik uppe på media. Toaletterna är ockuperade av alla treor överallt :P Snart är det dags och det är sjukt läskigt!

lurad

Vart har det fina vårvädret tagit vägen? Det skulle ju faktiskt vara lika fint och skönt som igår. Så ja jag råkade ut för en Madde. Såg solen, tog på mig balerinaskor, kjol och allt för tunna leggins och frös ihjäl. Nu sitter jag och darrar, vilket jag gjort hela dagen, och bara längtar hem till min varma säng. Adjöss skolan, nu ska jag hem!

inget kan förstöra min dag

Trodde jag -.-

Solen skiner ju idag gott folk! Inget kan ju förstöra denna dag eller mitt humör. Tills jag kollade på helgens väderprognos! Det kommer ju snöa! Igen, och så ska det vara +4. Förstår ni vilket äckelväder det kommer att vara. Så det är bara att njuta av solen idag för sen skiner den inge mer.


Nog om det, jag ska iallafall ut och njuta av solen idag. Kanske klä mig varmt och sitta ute en stund. Om Madde vill följa med mig vill säga. Hon är ju lite grinig för att det är kallt och hon ko med ballerina skor. Ah, vem kan förstå sig på henne.

guldstjärna till mig

Nu, efter ett halv år, har jag tagit tag i det enda som min morfar någonsin bett mig. Att scanna in gamla bilder på familjen. Är jag inte duktig när jag väl sätter mig ner och gör saker!



Min kära mormor och morfar

see the idiot walk

- Att göra en Hives-skiva som inte skulle vara bra är som att vara förälder och ens barn börjar knarka, säger Pelle Almqvist.

The Hives är äntligen tillbaka! :D Men inte kommer de till Sthlm inte. Inte ännu iaf, det är väl bara att hoppas på det bästa!

varning: vansinnigt beroendeframkallande

Veckorna rullar förbi allt för snabbt. Skönt med helg snart, men det närmar sig till så mycket annat också. Jag är lite smått panik slagen.

Slutade tidigt idag. Två timmar spenderade vi i skolan idag och sen kom jag hem. Ja, meningen var att jag skulle plugga. Vilket jag gör, men det går lite segt. Har tittat på Twilight, som jag inte hann se klart igår, för att bli kvitt med min lindriga besatthet. Det har funkat än så länge. Ja, jag har hamnat i Twilight hysterin! Hemskt kanske, men nu så är det såhär det ligger till, hehe. I'm obsessed! Om jag ännu inte har gjort det så passar jag nu på att rekommendera både böckerna och filmen till er. Klart att alla inte kommer bli lika stormförtjusta som jag och gå runt och längta efter att få läsa lite mer av böckerna. För det är bara jag som har den tendensen att bli besatt av påhittade karaktärer och sen bli helt förtvivlad när boken tar slut. Men ändå, läs böckerna och se filmen. Det är värt en chans!

    



Nu ska jag koka lite thé, sätta mig här igen och göra klart det jag måste! göra och sen gå och träna.


inte så mycket bättre

Har precis gjort historia provet. Det är bra att blajja, inte sant? Då går det alltid bra.

Vår kära engelska lärare däremot borde bli inlåst. Han är knäpp! En person säger att han har håltimme, får en uppgift, går hem och får ingen skit. Vi frågar om vi också får göra så. Men nej, SÅ GÖR VI INTE! Personen går ju fy fan i vår klass. Han har håltimme, då har vi också det. Men nej så gör vi inte! Vi har inte ens håltimme!!!!!

this sucks!

Jag borde ha pluggat! Jag vill ha sommar! Jag vill ha kärlek! Jag vill ha jobb! Jag vill ha en säker framtid! Jag borde inte vara uppe just nu!
Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill, jag vill! Och jag borde en massa -.-

utmaning

Jag har blivit utmanad av Madde

1. Gå in i din bildmapp.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Bjud in sex nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.



Den här bilden är på min kära Maddelusk. Tagen hösten 08 då det var härligt underbart väder. Man kunde gå i bara tröja och inte frysa ihjäl! Tänk er att det har varit så varmt! Lite komiskt att det var av Madde jag blev utmanad av och det var en bild på henne som dök upp :)


Jag utmanar: Silvia, Kajsa, Fio, Malin, Carlos och Fabian





rastlös

Ja, jag känner mig rastlös som fan. Eller jag vet inte riktigt. Det känns mer som om det är något som fattas men jag kan ju inte komma på vad! Fy farao vad frustrerande! Jag vill spola fram två månader och fortsätta därifrån.

Har nu läst ut Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Oh my, det är verkligen en bok att rekomendera! Man blir förälskad från första början. Hm, undra vad killar tycker om boken. vet ju bara vad tjejer tycker. Ska nog tvinga på min bror boken och se vad han tycker, hihi. På baksidan av boken står det en mycket intressant sak som borde synas tusen ggr mer än vad den redan gör. Varning! Kan vara beroende framkallande! Mhm,det borde jag ha blivit varnad för innan. Aja, ni som inte har läst den, LÄS DEN!

guess whos back

Gissa vem som kommer hem idag! :D
Sofia kommer hem idag!!

grejen med asiater

Inget illa menat, men vart kommer alla dessa asiater ifrån. De bara kommer från...ingenstans. Det är som att leva i en skräckfilm som bara fortsätter och fortsätter! Sofia och jag hade häromdan en mycket intressant diskussion om just asiater. Varför ser de ut som de gör?

Sofia: Jag vet! När asiatbarn föds så kommer en elak elak man och draaar deras ögon åt sidorna. Därför ser deras ögon ut som de gör!
Förnuftiga jag: Jo menvisst. En man går runt och gör så med aaallaaa barnen! Låter ju jätte logiskt! Det har säkert något med naturen att göra. De har typ anpassat sig efter något.

Timmar senare...

Varför har asiater sneda ögon?
Kineser, japaner och andra mongoliska folkslag har ett hudveck, som delvis täcker ögonlocket och innersta ögonvrån. Hudvecket, som gör att ögonen ser sneda ut, är ett fettlager som troligen härrör från tiden då de mongoliska folkens förfäder bodde i iskalla arktiska områden. Fettet är ett isolerande lager, som skyddade ögonen mot kylan. Samtidigt gör vecket ögonen smalare och skyddar till viss del mot de bländande reflexerna från snö och is.

OKEJDÅ! du hade lite rätt -_-
men jag KUNDE ha haft rätt, ja?


-_-'

sportlov

Ja nu är sportlovet över. Men det har varit en härlig vecka!

Måndag - Tisdag

Supertrevliga dagar hos Vivi. Mys ute i snön, mys framför tv:n, mys med mormor och massor med mat. Min bror kom som vanligt undan med ett par iskalla händer efter vår dag ute i snön, medan både Vivi och jag var blöta överallt! Orättvisst! Men vi hade sjukt kul. Och så spelade vi spel, ett geni i familjen kanske den hette. Gissa vem som vann! Haha.

Onsdag

Åka skidor i Romme med kyrkan. Bråk med både mamma och pappa om att vi inte packat dagen innan. Ni kan ju gissa er till vilken stress det var hemma hos oss fem på morgonen. Efter en massa strul kom vi iallafall iväg till Handen där en massa sovande tonåringar väntade på bussen. Alla som jag ville skulle åka med åkte inte, men vi hade roligt vi också. En massa nya konfirmander som ah...är speciella på sitt vis :) Urmysiga är de alla iallafall. Ramlade inte någon gång i backen, Fabian ramlade tusen gånger, fick en liftkompis på ankarliften och Johanna är lika blåst som alltid! Kunde inte vara bättre.

   

Torsdag

Dansträning kl 11. Trött som bara den kämpade jag mig igenom träningen. Min älskade carita de angel var där och gjorde allting värt det! Gud vad jag saknat den människan. Efteråt träffade jag Sofia inne i stan och begav oss på jakt efter nya skor till henne...igen. Hon hittade ett par tillslut som var riktigt gorgeous.

Lördag

Fredagen är inte ens värd att nämna. Bara skit hela dagen. På lördagen åkte Fabian och jag in till stan där vi träffade Vivi och Vero. Vi begav oss till Kungsträdgården där vi tillbringade hela dagen på isen. Underbart! Jag älskar att åka skridskor och Kungsträdgården är bästa stället att åka på. Eller ah, har inte varit på så många andra utomhus isbanor, heh.



Och nu sitter jag här söndag kväll och har ångest inför skolan imorgon. Sofia åkte till Ryssland idag och kommer inte tillbaka förän på onsdag. Så det är bäst för Madde och Sanna att komma till skolan annars blir det smisk på rumpan!

Fick Kajsas "träd" idag också som jag ah, hade problem att hitta ett nytt hem åt i mitt rum. Men nu har jag lyckats hitta ett, den får bo i mitt badrum.


RSS 2.0