det är okej att vara egocentrisk ibland

Jag skulle nog kunna springa ett helt marathonlopp just nu. Jag är grymt speedad och behöver göra mig av med all energi. Vad ska jag hitta på?

Har haft helvetes passen hela veckan. 17-22, 16-21, 16-22...man hinner knappt göra något innan för att man sovit bort halva dan efter att ha suttit uppe halva natten för att man kommit hem halv tolv efter jobbet. Det är som en ond cirkel man inte kommer ur.

Och nu denna natt har jag försökt komma fram till lite vettiga beslut angående min födelsedag. Till min hjälp har jag haft min underbare kusin Moises. Söker man på kontrollfreak så kommer nog en bild på mig upp, iallafall när det gäller fester. Speciellt mina fester. Usch, vilken förbannelse!

Kommer alla ha kul? Kommer alla komma överens? Kommer alla ens vilja komma när jag sagt vart vi ska gå? Hur ska jag se till att det blir bra???

Så nu har jag blivit tillsagd några gånger, flera tusentals gånger rättare sagt, att nu får jag skärpa mig. Det är jag som fyller år, det är jag som ska ha kul, det är jag som ska bestämma vart vi ska gå. Det är mig man ska underhålla och komma överens med. Så nu tänker jag (försöka iallafall) strunta i vad alla andra tycker. Imorgon skickar jag iväg ett av mina kända mass sms och säger vart vi ska och att vi ska ha grymt kul no matter what! Jag vet att mina vänner kommer att inse vad som är viktigt egentligen och acceptera mina beslut. För mina vänner är bäst! ♥


photoshoot

Konfirmationen är slut, semestern är slut, sommaren är slut (usch vad det gör ont i hjärtat).

Har haft fullt, fullt, fuuuullt, upp! Kyrka, dansa, kyrka, dans, dans, kyrka...det är vad som har stått på mitt schema den senaste veckan. Men nu är det värsta över. Eller kanske inte, nu är det jobb och skola som gäller -.-

Igår var jag och fota söta Julia Castlin. Mycket fina bilder fick jag, det måste helt klart göras om :)
I'll be with you, always

Vi har inte timlånga telefonsamtal, vi ses inte varje vecka, knappt en gång i månaden. Men bara så att du vet, jag kommer ALLTID att finnas här när du behöver mig. Jag kommer aldrig förändras för dig. Oavsett hur ofta vi hör av oss, vår vänskap kommer alltid att vara densamma! ♥


you give me butterflies

Början på slutet. Första dagen på hemmaveckan med konfirmanderna har nu varit. Fin fina ungdomar. Som jag redan nämnt tidigare :P

Måste tacka mina kära ledarkollegor för en trevlig eftermiddag med mycket skratt och sol. Efter vår heldag i kyrkan åkte vi förbi ICA, köpte kakor och åkte sen vidare till Mr Sandberg på fika. Eller ah, en bra ursäkt för att få umgås lite mer ;) Så passade vi på att kolla igenom alla 2875 bilderna från lägret. Jag skojar inte när jag säger att det var 2875 bilder...MINST! Det var en upplevelse hahaha. Hur kommer det att gå för oss efter att allt detta tar slut.

 

 


 

Imorgon åker min kära Wifie iväg och lämnar mig. Det är inte okej! Jag har precis kommit hem och sen så ska hon iväg. And that's not all! Sen när hon kommer hem så åker hon vidare till hennes andra hem i Västerås. Det är ABSOLUT INTE OKEJ!!!

 

 


don't stop believing, hold on to that feeling

Regnet har kommit för att stanna verkar det som. Det är inte okej!

Har nu kommit hem efter 10 dagar på Gotland. 10 dagar med tretton konfirmander och ett helsikes bra ledarteam! Tio dagar med skratt, gråt, glädje och ilska. Har aldrig känt mig så trygg men samtidigt så utsatt i en grupp. Vi klickade bra, nästan direkt. Just därför kände jag mig så sårbar, vad än de sa skulle verkligen kännas. Som tur var sa de inget som sårade. Allt var nästan för underbart.

Allt som sas behövdes sägas. Vi behövde rensa luften lite för att kunna bli ännu bättre. Vi behövde veta exakt hur den andre kände. Vi skäller på varandra för att kunna älska varandra ännu mer efteråt.

Gruppfoto på högklint

Högklint

Lunch på Crêperiet

Lagom slitna dagen innan hemresan

 

Fler bilder kommer på Facebook för den som är intresserad ;)

 

pusshej


RSS 2.0