california here we come

Nu har snorarmén med sina granater och pansarvagnar besegrat mitt imunförsvar. Jag är sjuk, Sebastian är sjuk...så det är off to work anyways. Får halsa i mig en massa thé så att jag åtminstone kan prata ordentligt.

Det verkar gå en våg av surprises. Förra fredagen var det överraskning för Catti och nu i lördags var det för Carlos som är all grown up och fyllt 18 år!

Grattis machoman ;)
(fler bilder finns på face)


fabian 16 år

Wow, 16 år! Tänka sig att min lillskit har blivit så stor. Usch, nästan så man fäller em tår för att han har blivit så stor. Grattis på födelsedagen broder min ♥
"shhhhhhhhh. I'm telling you: your voice, my ears. A bad combination."

"I am awe-some. Deal with it fucker!"

"Monkey power! Straight from the jungle."

"Hey, don't... don't say anything. Why don't you put it in an email, then I can ignore it at my pleasure."

Hahaha, sitter och fnissar för mig själv, nej rättare sagt skrattar så jag snart kissar på mig (lättroad såhär dags). Jag såg en annons på metro här om dan om bloggerskan Karen som blivit känd efter att ha startat en blogg där hon skriver ner allt som hon spelat in under natten. Allt hennes man sagt...i sömnen! Det är verkligen bra grejer och man (jag) kan inte sluta skratta när jag läser allt. Det här är några av mina favoriter. Enjoy! :)

"I feel all rolley polley rolley polley. rolley pony PONY.... Splat!"

"If I wanted to see a long nose and a big ass, I'd look at a horse."

"Yes I'm sad, but if you stood further away, I'd be happier. No, further away. Well, let's face it, just fucking CUNT OFF! Thank you, I appreciate it."

"Shhhhhhhhh. shhhhhhhhh. I'm telling you: your voice, my ears. A bad combination."

"You're pretty. pretty pretty pretty pretty pretty.... [long pause] Now fuck off and be pretty somewhere else. I'm bored."
[hand tangled in my hair, massaging my scalp] "I'm stuck. I'm stuck. Your pubes! You got to shave."

"I haven't put on weight. Your eyes are fat."

"I'd rather peel off my skin and bathe my weeping raw flesh in a bath of vinegar than spend any time with you. But that's just my opinion. Don't take it personally."

"I can't control the kittens. Too many whiskers! Too many whiskers!"


get ready pull them switches no wishes go no confetti bitches

Skolan har börjat nu, började igår. Känns så konstigt att ha börjat i den skolan jag aldrig trodde jag skulle börja i, Stockholms Universitet. Tycker inte om deras lokaler och att vart man än går så får man en äcklig sjukhus och källare känsla. Inte mysigt eller trevligt någon stans. Personalen verkar iallafall en aning mysigare :) Ännu vet jag inte vem som går i min klass, det får jag väl reda på om två veckor till när mina lektioner börjar. Så det är något super positivt med det hela, två veckor till av ledighet :) OCH, 7-eleven butiken där kommer vara mitt hem fo' sure! Min morbror äger den butiken så hans fru och min kusin jobbar där. Så jag får gå backstage och vara fett med cool yeeah ^^

Var och lunchade med mina boys Anton och Julio i Haninge C. Alltid lika trevligt sällskap :) Fy vad jag kommer sakna dem! Snackade lite om lördagens händelser och andra knasigheter. Visst jag fick stå och vänta på de, men det va det värt ;)

         100116
Bild från i lördags - haha älska Maddes min :D


Light will guide you home

Sista lediga helgen. På måndag börjar skolan och verkligeheten igen. Usch!

Fredag, dagen inleddes med ett besök hos Stephan med Madeleine och Sofia. Sedan en heldag med Kajsa. Lunch, shoppande, ångest över shoppandet, glädje över shoppandet och en massa skitsnack. Kom hem med ny jacka från älskade New Yorker, en klänning från JC och en handväska från Accessorize.Åkte sedan vidare till överaskningsfest/middagen till Catti. Hunn' you deserve the best! Och det kommer gå jätte bra för dig i Västerås. Love you wifie ♥20091228 - kusinträff ♥

En aning sent jag vet, men bättre sent än aldrig!FamiliaMan är bara så gammal som man känner sigSimoneBoysenJustine

min hjältinna

har aldrig uppskattat henne som jag gör nu. just den här låten har etsas fast sig i min hjärna i mer än en månad nu. Har nog plågat dom flesta med min underbara stämma sjungandes på låten.

Så här har jag spelat in en helt egen version så att ni också kan höra min UNDERBARA stämma :D dagens teknologi, hur kan man låta bli att älska den.

You wish don't you haha. Tyvärr, ni får höra Shakira herself sjunga låten did it again. Jag vill inte vara anledningen till några trauma...eller hörselskador. Enjoy!


gott nytt år

dålig på att uppdatera i knoooow!
ska bli bättring jag lovar :) men min dator vill inte alls samarbeta med mig längre. stängs av lite när den själv känner för det :/

Gosh det är ju ett nytt år nu! Helt otroligt att människor har levt på denna planet i hela 2009 år och är inne på sitt 2010:e. Hoppas det blir många fler. Hmm så nyår, det var en händelsefull kväll. Eller ah, jag och fabian & co sprang fram och tillbaka lite från ställe till ställe tills vi hitta ett bra ställe.

Kvällen började med lätt middag hos familjen Rojas. Super trevligt, skålades och pratades. Sen drog vi vidare till fisksätra där vi skulle fira tolvslaget. Kaos är inte ens tillräckligt för att beskriva hur det var där. Kön var cp lång, biljett bokningarna var helt fel, platser fattades, INGEN räkna ner till tolv slaget (folk började kramas och skåla lite när de kände för det), maten tog slut, besticken tog slut, spriten va dyr, servicen var sämst och enligt min insider källa så fanns det en massa andra problem. Vi hade kul iallafall! Vi får allt att bli bra tillslut :)

När vi skulle dra vidare så va självklart alla klara förutom jag. Vilket leder till allt springande jag nämnde för vi tappa bort varandra hela tiden och jag hade inte mina skor, sen hade jag inte min jacka. En massa spring helt enkelt. Tillslut kom vi framm till Catti och Fiama där det var...drag...för vissa haha. Stackars däckade människor. Vi hade kul kul kul! Tack så mycket för den fina kvällen vänner! Och en del efterlängtade telefonsamtal blev det också (you know who you are) ;) haha

bilder kommer sen, nu ska jag ta tag i mitt motionerande

RSS 2.0