inte så enkelt längre

Det har tagit emot rejält nu känner jag. Tror faktiskt att jag har tagit mig vatten över huvudet. Hur ska jag hinna med allt som jag måste hinna med. Nej, jag är inte superwoman. Det har jag insett nu, den hårda vägen tyvärr. Men det ska nog lösa sig. Om jag gör allt steg för steg så fixar sig allt tillslut.

Semesteransökan
Skriva ner muntliga redovisningen
Plugga inför tentan
Betalat allt som ska betalas
ID-kort dags!
Körkortspapper

Imorgon ska jag ta tag i skolan. Jag ska iförsig in till stan med söta Sofia och shoppa lite smågalet inför sommaren men jag ska nog kunna klämma in det nånstans. Och sen blir det jobb...hmmm. Det fixar sig! Jag får sätta på en film åt Sebbe-mannen och plugga samtidigt.

Nu har vi bokat hotel, bokat flygbiljetter och jag har ansökt om en extra vecka ledigt från jobbet! Jag längtar så! En vecka i Spanien och göra absolut ingenting. Jag hade velat åka till ett annat land för omväxlings skull men får jag komma iväg en vecka så bryr jag mig inte om vart vi åker :)

på äventyr med Nadja och Kajsa

Det bara blir bättre och bättre. När vädret är på topp är jag och mitt humör på topp!

I måndags var jag inne i stan med söta Kajsa och hade picknick på Kungsträdgården med Bolero take-away mat och njöt av det finfina vädret. Dagen fortsatte med Nadja och Kajsa äventyr på IKEA och Skärholmen centrum. Haha we're awesome you and I! Vi borde ge ut en "Hur man shoppar på IKEA på 30 min"-guide. Och en på hur man klarar sig med en massa gigantiska varor i en galleria. Det var inte det enklaste men det gick. Hoppas det gick bra för dig att komma hem också :)
Blir det en favorit i repris snart Kajsa-Majsan?


svårt beslut

Dagens i-lands problem:

Det får inte plats något mer i mina lådor. Hur mycket jag än försöker omorganisera och hålla det fint så fungerar det inte. I have a choise to make.

1. Göra mig av med saker.
X. Sluta shoppa så mycket.
3. Köpa en ny byrå. 

Det gör för ont för att göra mig av med mina saker. Och sluta shoppa...hahaha who am i kidding!
Så jag får ta och köpa en ny byrå helt enkelt :) Har redan börjat kolla lite på blocket så imorgon får jag ringa runt lite.

lady gaga släng dig i väggen?



HAHAH! Helt grymma snubbar! De är sjukt duktiga.

Men nästa klipp är en ängel. Jag är kär...på riktigt. Dude, call me in ten years! älska!



Han har fått mig att se låten med helt nya ögon. Sån inlevelse...

jag lever idag

Solen är tillbaka! Värmen från våra grannar Ryssland hoppar över oss...bara sådär. Så stod det iallafall på Aftonbladet igår men det verkar som om de hade feeeel. Ha! Så gå ut i solen och njut innan den bestämmer sig för att svika oss ännu en gång. Har vi tur händer det inte.

Efter att ha varit hemma i två långa långa veckor riktade jag mina steg mot skolan igen. Jag hade inte missat så mycket som jag trott och så kanske det bara är en tenta som jag måste skriva och inte två. Det vore skönt.

Jag vill ha pengar, NU! Har ni sett allt fint som kommit in på HM, och alla badkläder. Billigt som f*an är det också. Jag ska nog iväg och inhandla en bikini innan allt försvinner. Resten kan vänta.

Zumba Fitness är min nya favorit workout! Det är så sjukt kul och man får träningsvärk. Mina lår och rumpa har fått ta en hel del stryk :P Får se hur resultatet blir sen :)

life will smile for you

Det var meningen att jag skulle till skolan idag. Jag har inte varit där på två veckor så kände att det var dags. Jag hade tom gjort mina läxor igår. Allt var klart och fixat. Men sen vart det morgon och jag har haft en FRUKTANSVÄRD huvudvärk. Det kändes som att ha en baksmälla gångern 1000! Jag var nära på att få se gårdagens middag men det slapp jag tack och lov. HGar fått vila hela morgonen för att nu vara pigg och glad till jobbet :) Skolan fixar sig ändå.

Har fått lite sällskap av mamma idag då hon också blivit sjuk. Hon kan ju vara så smart ibland, hon känner sig lite förkyld och hostar lite så hon dricker min super starka hostmedicin. Sånt leder aldrig till något bra. Hon har haft magvärk hela morgonen efter det. Stackar lilla mamma.

Alla känner till Extreme Home Makeover. Ett team som klarar av allt. Ett team som håller ihop i vått och torrt. Inte i dagens program. Under alla år som det programet har gått har jag aldrig sett dem bråka. Idag fick jag se all drama man inte fått se innan. Hahah lite kul var det faktiskt :P

Har Zumba Fitness hemma nu! Guuuud va kul det är! And believe me, it's working! Man har kul och man svettas minst lika mycket som på gymmet om inte mer. Däremot vet jag inte om man får någon träningsvärk vilket nästan är ett måste för mig. Det får vi se imorgon.


Solen skinner, livet är allt härligt ibland :D Now of to work

jag ogillar detta starkt

Jag har köpt ett par nya skor. Skor som var på rea, 49 kr kosta de. Det kallar jag för RIKTIG rea, men riktig rea kommer alltid med konsekvenser. För det första är det strl 37, jag har egentligen 38, när jag pröva "utställningsexet" satt den bra. När jag kom hem märkte jag att den andra skon var grymt mycket mindre. Så nu får jag gå in dem. Och jag HATAR att gå in skor. Hatar skavsår hatar allt som kommer med. Finns det ingen gå-in-manick. När jag blir stor och rik ska jag anställa nån stackare som får gå in mina skor!

Det här är föresten mina nya bästa vänner. Den som står längst fram är den senaste medlemmen och även min favorit. Ja jag får favorisera ^^

shopaholic

300 kr är vad jag har fått betala för att få höra att det inte finns något större fel på mig och få en äcklig sörja att dricka. Söta mamma boka en tid åt mig hos doktorn, tog ledigt och följde mig dit och sen bjöd jag henne på glass :)

Att det är farligt att låta mig gå själv i affärer är en lögn, en myt, una mentira. Det är farligt oavsett om jag går själv eller inte, speciellt när jag är med min mamma. Hon uppmuntrar mig till att slösa bort mina pengar! Jag fick med mig två par örhängen, ett par vita ballerina skor, ett "suddgummi" till ljusa skor och ett par inlägg till my mother. Jag kan vara så snäll när jag vill :)

Nu ska jag ta en power-nap. Min medicin gör mig så sömnig, inte bra! Får ju ingenting gjort.

there's a love that cannot lie

Nothing can stop me now!
Jag har varit sjuk i drygt en vecka nu. Både feber och hosta som lever sitt egna lilla liv -_- Jag tycker det kan sluta nu!

Helgen har bjudit på en hel del festligheter med familjen. I fredags var vi på en fest i Alvik, lugnt och trevligt var det om man bortser från min hosta och FEBER som bestämde sig för att komma just då (fan ta min eviga förlylning!). Igår jobbade jag några timmar och sen åkte vi till viksjö där det bjöds på pastel de choclo, tårta, trevligt sällskap och allsång :) Vi firade mi tio som fyllde 50, felicidades! Och ja idag, idag är det söndag och solen skiner i Jordbro. Vädret är helt underbart. Sitter ute i solen och njuter, pappa står vid grillen, pippifågeln har jag på axeln, kan det bli bättre. Me love! Mormor är här och snart kommer det några bekanta. Nu känner jag hur min mage skriker efter mat!

Sofia och hennes lover boy Antonio åkte igår iväg till Berlin. En vecka ska de spendera där och bara ha det bäst. Jag vill också! Ni får ha det bäst turturduvor ♥


RSS 2.0