kärlekstunnel eller spöktunnel?

Vårt äventyr på Grönan igår inkluderade självklart en åktur i Kärlekstunneln, som inte är så kärleksfull om jag själv får säga så. Läskiga troll, barnskratt, byggställningar, halvdöda gruvarbetare och dödskyssar från stadens bagare. Vad låter det mer som, kärlekstunnel eller spöktunneln? Vem tycker att barnskratt är romantiskt. Det är det mest skrämmande ljudet som finns när det är i en tunnel. Usch, Karin och jag hade en tanke när vi åkte i tunneln. Om vi fick designa hela tunneln så skulle det finnas bilder och klipp från historiska kärleksfilmer som Notebook. Och kärleksrepresentater så som Romeo och Julia och....ah dem.  
JAG VET! Det skulle finnas en massa choklad också... :D


Vi gjorde en mycket fin bildserie också, men som jag inte har bild på. Såklart. -.-' 

* hålla hand * titta varandra djupt i ögonen * kyssa varandra * hångel *

Haha, är vi inte bäst. Men är så mycket bättre när man ser alla bilder.


grönan med det bästa ledarteamet

Igår var det mulet och grått, men vi tog oss till Grönalund ändå. Vi åkte allt, i speedtakt. På två timmar tog vi oss igenom allt tror jag. Allt som var värt att åka iallafall. Och ja, jag åkte insane vilket var...insane. Oh my vad jag skrek!

Innan hade vi en trevlig middag på en mongolisk restaurang som jag fixade fram. Minns inte vad den heter men det är den på vasagatan, hihi. Jätte trevligt hade vi :) Synd bara att inte alla var med.

På bergochdalbanan:
Jag är så trött. Jag orkar inte ens skrika MEEERR AAAAAAHHHHHH!!

Tack för en underbar kväll <3

du är bara en av många människor jag drömt om

Jag vill kunna ladda upp bilder. Det vill inte ge med sig och bara sammarbeta.

Jag har saknat att blogga. Har satt mig framför datorn flera dagar och börjat skriva men så strejkar hela bloggen och ingenting går som  jag vill att det ska. Sommaren är här och det är fint och soligt ute. Har inte kunnat njuta av solen en enda dag ännu. Men på måndag börjar min semester på riktigt!

Imorgon är det konfirmation. Känner hur separationsångesten smyger sig på mig. Hur ska jag klara mig utan alla dessa "underbara" människor. Eller ah, flera är underbara på riktigt :) Och Timmy som inte ens bor här. Honom kommer man säkert aldrig se mer. Nä, jag klarar nog inte av det här!

we are the champions

Nu är jag tillbaka från spanien. Och vet ni vad....VI VANN! Helt otroligt ju! :DAv någon skum anledning så kan jag inte ladda upp fler bilder så ni får nöja er med denna för tillfället. Vågar inte lova några fler för då kommer det inte att bli av alls.

Hm, såå spanien i fem dagar. Vi hann faktiskt inte med så mycket. Hade velat åka till storstan Madrid men det hann vi inte med. Dagarna gick bara ut på att träna, träna, träna och äta. Vi sov knappt :P Men det jag däremot hann med var att skicka in min tallrik med mat tre gånger till köket innan jag vart nöjd och därmed reta upp kyparen RIKTIGT ordentligt. Jag hade beställt en omelett med champinjoner, det var allt som fanns med i den rätten. Ägg och champinjoner. Och sen när de kommer ut med den så ser jag att den är bombad med skinka. Så jag klagar och kyparen skickade in tallriken och sa att de skulle komma med en ny. 20 min senare kommer de tillbaka och då är tallriken halvfull. De har inte alls tillagat en ny, de har bara plockat bort all skinka för hand. Det fanns tom skinka kvar. Jag skickar tillbaka tallriken ännu en gång och så kommer de tillbaka med en omelett med tonfisk. Ah, jag fick nöja mig efter det. Catti tyckte jag var allt för jobbig efter det.

Att spendera fem dagar med gruppen i spanien var underbart. Var så skönt att umgås med dem i en annan ny miljö. Och att vi vann också var ju underbart!


   

RSS 2.0