sammarbeta bara

Photoshop suger och vill inte vara min vän idag! Hata mediatorgets datorer!!! Gaaaaaahhh!

let me shine

Solen skiner och livet leker!

Fullspäckad vecka! Plugg varje dag, träning, förberedelser inför helgen och nu upprepar jag allt som jag skrev på mitt förra inlägg. I tisdags var jag och fika med sötaste Havik. Fikade på drottninggatan och sen satt vi och stekte på kungsträdgården. Mysigt som bara den!

(En av bilderna på Havik från plåtningen i studion)


Mösspåtagning idag! Vet ju egentligen inte alls hur detta går till men jag ser fram emot det iallafall hihi ^^
Sen ska vi in till stan och sitta på någon uteservering och bara njuta av livet. Kan det bli bättre eller? Ehm jo, bort med plugget! Då blir Nadja glad :)

Så ser ni studenter med mössorna så kan det vara lilla jag ;)

student -09
JAG VILL HA! JAG VILL HA!

this one is for you

Haha, Madde frågade nyss när jag ska blogga igen så här kommer ett inlägg. Tillägnat dig Madde ;)

Jag har verkligen haft fullt upp, som bara den! En massa skoluppgifter, träning och som gräddet på moset så ska jag bli sjuk. Har verkligen inte tid att ligga hemma och vara sjuk. Så här är jag som den duktiga flicka jag är och kämpar på med min snoriga näsa och min hosta. Kommer skrämma livet ur alla snart så mycket som jag hostar.

Fick nyss ett mycket trevligt samtal av en person som jag saknar så oerhört mycket. Och självklart kan hon inte komma på min tävling på söndag. Men fika blir det sen när jag kommer tillbaka från Italien :)

Allting kommer verkligen så olägligt. Den här veckan bara har jag MINST två uppgifter att lämna PER dag och så är det tävling i helgen. Vilket betyder att all min lediga tid kommer att gå till träningar, förberedelser och plugg. Det är i såna här tillfällen då jag verkligen önskar en sten kunde ramla ner på mig som en gåva från himlen. Att ligga i koma ett tag skulle nog sitta fint fint.

haninge natur


nu gäller det!

Nu sitter vi här och väntar tills matsalen stänger så vi kan börja montera upp våra bilder nere i forum. Allt har gått jätte bra verkligen. MEN, vaktis "glömde" att säga till sina kollegor att någon måste stanna och låsa och larma skolan ikväll. Fast det är faktiskt inte vårt fel. Nej, de får lösa det på något sätt tycker vi!

Önska oss lycka till, nu ska vi gå och fördriva tiden på ett vettigt sätt. ^

dålig uppdatering

Jag har blivit riktigt dålig på detta ännu en gång, men det har varit mycket på sistone.

Min hjärna slutar aldrig att arbeta. Mina underbara små gubbar där uppe jobbar på dygnet runt.
Och på torsdag är det utställning. Idag har vi bakat mer än 100 muffins och imorn ska vi från kl 8 börja fixa med allt. Jag orkar seriöst inte! Idag har det varit en bra dag med glada miner, inga tjafs och allt har bara rullat på. Men jag tror inte mitt psyke kommer orka trycket. Hela dagen kommer att spenderas i skolan imorgon! Och idag har jag sökt till högskolan.

Jag vill vara en liten flicka igen


söndag

Sol, sol, sol...och regn?

Solen höll i sig ett bra tag men ah, det va kanske för bra för att vara sant? En dags regn är helt ok, bara solen kommer tillbaka snart. Var ute och gick redan vid tolv fast det dåliga vädret. Det var inte kallt så det var helt perfekt. Visade Nando och Dennis vårt underbara Jordbro, deras nya hem. Jordbro är faktiskt inte så hemskt som folk påstår om jag får säga mitt! Sen träffade jag Sofia och Tobbe för att gå på en fotorunda. En fotorunda som slutade upp med sandaler i lera och upptäcktsfärd till Nynäshamn. Astrevligt hade vi det!

När våren är här börjar folk sakta men säkert krypa ut ur sina nästen. Folk börjar träffas igen! Igår runt två var jag ute med Taner och Lelle och njöt av solen. Vi var nere vid fotbollsplanen där det var ett gäng som spelade fotboll. Solen kommer, folket kommer. Och idag kom Taner och Tintin och hämtade upp mig och Shnas och vi tog en tur till Vega baren. Det är härliga tider påväg!

en tjurskalle, en pessimist och en nadja

Det är torsdag och solen har stekt på för fullt! Våren är här för att stanna den här gången. Vårjackan är framme och solglasögon är lånade av finaste Kajsa :)

Dagen har varit helt onödig då jag försov mig till 9, kom till skolan och hade bara historia (där vi smet och åt lunch, rullade till Handen, köpte kaffe och strövade omkring) och studentmöte. Men kom självklart för att träffa mina babes men möttes av en tjurig Sanna, som inte hade någon teori om sitt dåliga humör, och en typisk Maddelusk. Jag däremot var hur glad som helst och lät mig inte påverkas av mina flicks. Jag älskar ju er ändå, hihi! <3

Sofia har legat hemma och vart sjuk, bli frisk. Imorgon måste du hålla mig sällskap och njuta av solen på håltimmen!

Jag efterlyser en cykel gott folk. I år tänker jag banne mig ha en cykel att åka omkring på. Om ni vet någon som är intresserad av att sälja sin fina mormors cykel till en cykel sugen tjej så är det bara att säga till! :)

RSS 2.0