dance til you drop

Lovet är äntligen här. Och den välkommnas med öppna armar, indeed!

Vill bara säga, min farsa och jag är GRYMMA på att dansa! :D Ja det är tillåtet att skryta ibland.
Men såhär är det. Familjen Villarreal Araya var ute och härgade i Stockholm i lördags kväll. En chilensk fest i Alvik fick det bli, där de hade en danstävling för publiken. Vi skrev upp oss för skojs skull vilket ledde till en första plats till oss. Haha, hade jätte roligt verkligen.
Merengue, twist, cumbia bjöds det på. Då hade vi en delad första plats med ett annat par. Alla andra åkte ut och vi fick köra en sista omgång. Rock n roll och salsa. Salsa, yes! Rock n roll, oh no, har aldrig dansat det i mitt liv!! Blev av med ena skon och det enda man hörde var mina skrik när min farsa fick mig att hoppa. You don't wanna know, men snacka om att jag garva den kvällen, haha. (Hoppas på bilder senare)

Så kvällen bjöd på danstävling, nya conections, trevliga dansstunder med brodern min och fulla fallande fjortisar.
Som sagt, man vet aldrig vad som kan hända när man är ute med la familia Villarreal Araya ;)

På söndagen fick vi det äntligen gjort.
Efter mässan i kyrkan och fika med mkt trevligt folk så åkte vi vidare till Abbes grav. Abbes grav, känns konstigt att skriva det, att säga det. Vi tände våra plastljus, de enda ljusen på hans grav och åkte hem. Kära vän, vi ses nästa söndag fo sho!

Just ja, grattis Rickard Cruz för första platsen i Marinera Norteña. En andra plats räckte visst inte för dig i år. Hoppas du tog alla i Paris med storm ;)
Och Machoman, hoppas du får en trevlig Grekland resa. Hoppas du får maskar i fötterna och en hemsk bränna. Nej nej, jag är inte alls bitter.
Catti, du är väl...BRA! :D

minns ni?And I try, oh my god do I try
I try all the time, in this institution
And I pray, oh my god do I pray
I pray every single day
For a revolution.

And so I cry sometimes when I'm lying bed
Just to get it all out what's in my head
 And I, I am feeling a little peculiar

And so I wake in the morning and I step outside
And I take a deep breath and I get real high
And I scream from the top of my lungs
What's going on?Den är mäktig, erkänn!
*_*_*Är man bra eller? :D
(Eller a bortsett från att de flesta fått det)

it still hurts

Jag vill och har varit på väg, men ändå är det något som sätter stopp för mina planer. Det har gått snart två månader. Nästa lördag, den 2 november 19:00 har vi fått leva utan honom i två månader. Och jag känner mig så förbaskat falsk. Falsk, dum, äcklig som person...ah, hemsk bara.

Varje dag, varenda eviga dag finns han i mina tankar, han och hans familj. Och ändå har jag inte tagit tag i det. Träffade Omar på gymet idag och han frågade om vi varit och hälsat på dem. Jag skämdes, jag verkligen undvek att svara, min mamma fick svara åt mig. Jag skäms och tar ändå inte tag i det. Sa det till min mamma sen när vi var på väg hem. Varför har vi inte gått upp, varför har vi inte gått upp som en familj iaf. Det är svårt, jävligt svårt men det måste bli gjort. Det känner jag i djupet av mitt hjärta och det gör även min mamma. Det sa hon. Jag skäms ännu mer när jag kommer på mig själva att tänka på min mamma som känslokall när det gäller det här. Hon kände honom lika bra som min pappa och det är klart hon också sörjer. Jag skämdes som en hund och ville bara sjunka genom jorden när hon sa att det inte gått en dag som han inte funnits i hennes tankar.

Vi tog upp det här med min pappa, men jag orkade inte prata mer om det. Jag vill prata om det, men har inte det. Inte med någon. Mina föräldrar fortsatte prata om honom och hans familj när det knackade på dörren. Hans mamma stod utanför. Jag vill gärna säga att jag tog tillfället i akt och kramade om henne och pratade med henne. Vill verkligen säga det, men jag var för feg. Jag lyckades inte ens öppna dörren. Sen när båda mina föräldrar stod där med henne och tröstade henne gick jag och gömde mig. Jag vågade verkligen inte.
Vad är jag för en feg människa som inte vågar säga vad jag tycker till en människa som jag ser som en i familjen?

Jag och min pappa vill gärna tro att han vakar över oss. Att det var han som fick oss att prata om honom och skickade ner sin mamma till oss. Kan det vara en bit på vägen för oss, kanske vågar vi ta steget snart...

Be proud of me, cause I know I am

Hade Matte C prov idag. Vilken mardröm! Trodde jag skulle dö, att se alla de talen...AAHHH!!!
Eller okej, så illa kanske det inte va riktigt, men lite läskigt ändå. Ett G kan jag räkna med iaf och det kommer jag nöja mig med en hel del med tanke på att jag fattade nada.

Nu är veckan i stort sett slut. Sen är det lov, praktik, lov, skola, lovskolalovskolalovskolaSTUDENTEN!
Jag fasar inför det just nu, men ändå längtar jag som bara den...

behöver en ny start pronto

Känner att allt bara går utför just nu. Allt gick ju så bra och smidigt. Jag var duktig för en gångs skull, what went wrong?
Behöver verkligen en ny start. Det värsta är just det att jag vet att jag kan. Jag vet att jag kan klara av allt det här bara jag får ta min tid och just nu behöver jag en omstart. Nu behöver jag bara skita i allt och börja om från början. Jag lovar allt kommer att bli inlämnat men inte just nu. Snacka om att jag kommer att ta tag i allt under lovet och praktiken. JAG MÅSTE!

Skolan går åt helvete och Frankenstein kan ni stoppa upp nånstans...

mitt hjärta saknar(Daniela och Keyla)

Jag längtar så mycket efter att få åka till Spanien igen. Längtar efter människorna, maten, platserna, mina kusiner, ALLT! Förhoppningsvis bär det va snart! :D


nåt att tänka på

1. I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you..

2. No man or woman is
worth your tears, and the one who is, won't make you cry.

3. Just because someone
doesn't love you the way you want them to, doesn't mean they don't love you with all they have.

4. A true friend is someone
who reaches for your hand and touches your heart.

5. The worst way to miss
someone is to be sitting right beside them knowing you can't have them.

6. Never frown, even when
you are sad, because you never know who is falling in love with your smile.

7. To the world you may be
one person, but to one person you may be the world.

8. Don't waste your time on
a man / woman, who isn't willing to waste their time on you.

9. Maybe God wants us to
meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful.

10. Don't cry because it is
over, smile because it happened

11. There's always going to
be people that hurt you so what you have to do is keep on trusting and just be more careful about who you trust next time around.

12. Make yourself a better
person and know who you are before you try and know someone else and expect them to know you.

13. Don't try so hard,
the best things come when you least expect them to.

bara för dig

Eftersom maddeluskan sitter och tjatar röven av sig att jag ska skriva mkt här så får jag väl skriva lite till. (VARNING! det kommer bara bli en massa blaj)

Jadu, vet ni att Darin ska släppa en ny platta. Japp, flickidolen är tillbaka med en ny skiva där han bla sammarbetar med Kat de Luna, som han förresten tycker är väldigt snygg. Och allt som står i tidningarna om att de är på G, det är bara en massa skiiit snack mm-m. Och visste ni att han bott i Berlin ett tag. Han har visst många fans där som inte är lika skrikiga som våra fjortistjejer. Och nu bor han hemma hos mamma i Vällingby. Mhmm, det är så det ligger till med Darin, vår Idol.

OCH VET NI VAD, prison break har säsongspremiär den 20 oktober :D Vet ni hur länge vi hemma har väntat på det här eller. Ojoj ni skulle bara veta...

ja, nu så har inte så mkt mer att bjuda på.

PUSSHEJ

MADDE GNÄLL INTE!!!!!

baaaah

Har kollat igenom bilderna från min b-day och har märkt att jag finns med på ett FÅTAL bilder. Haha märks inte ens att det va min fest :P men men...de flesta bilderna finns att se på facebook.

(Ah, den här dan går så segt. Har suttit här framför datorn all day long, och ska sitta nån timme till.)


 Jag efterlyser någon som vill hjälpa mig med Matte C nu i veckan...

ps. visst är den nya designen fin ^_^ tack så mkt älsk för den :D

surprise :D !!!

hihi, Halloj Nadja :)
hoppas det inte gjorde nånting att jag tog mig friheten att fixa till din blogg eftersom du ville att jag skulle göra det. Hihi. Såå, ja :) här är din nya blogg! Hoppas du blir nöjd :)

ENJOY!
Puss babe!

/tuss


Snällaste sötaste Sanna, klart jag gillar den nya designen :D I löööve it :D
Tack så hemskt mkt

pusshej

/gadjet

we all have dreams

Det är bara en kletig massa i mitt huvud. Tankar och funderingar bara snurrar runt. Jag saknar min mormor, hon är och har alltid varit min fristad från mitt liv. Och nu när jag behöver henne är hon inte här. Kom hem!

Problem inom släkten.
Matte C.
Humörsvägningar.
Mens.
Skolan.
Framtidsplaner.
Utseende fixering.
Ångest.


Markera, DELETE!

Om det vore så lätt.

Imorgon är det en ny dag, en ny vecka och en ny sida av mig ska börja ta form (förhoppningsvis)

RSS 2.0