it's a beautiful day

Är det någon som känner att våren är påväg? Eller är det bara jag som är allt för optimistisk och fötränger att det bara är januari och vintern ska hålla i sig i minst en månad till? Jag vaknade av att solen sken in i mitt rum och det tycker jag är ett väldigt gott tecken. Och det är dessutom svinhalt ute = snön smälter!

Åkte en sväng till Haninge C med Anela för att reda upp lite unfinished business med biblioteket. Det fixade sig, jag ägde dom totalt...trodde jag -.- Det visade sig att jag ändå hade en skuld på 15 kr, var visst en vecka sen med böckerna. Duktiga jag! Och så inhandlade vi en massa smaskens saker, åkte hem till mig, satte på en film åt glass och drack smoothies. (Jo jag vet jag skulle vara nyttig och allt det där, men det har jag. I en hel vecka faktiskt! Och så drack vi nyttiga smoothies för att kompensera upp glassen lite ;)) Vilken underbar dag!
tjaa

anela här :)

sitter hos nadja o väntar på henne... hon leker med några hyllor :D
hon fick mig att skriva till S, och det visade sig att han INTE var sur på mig, muhahahaa
kommer sova som en stock ikväll fan, tack najda <3

nu ska vi iväg o handla, vi lär inte höras fler gånger så... por que? hehehe

CIAAAAO

2000 gram choklad senare

Min familj känner mig allt för väl. Dom vet exakt vad som gör mig glad och lycklig. Och i år (fel, förra året blir det nu) kände de sig lite busiga och gav mig 2000 gram marabou choklad. Jag ville bara spricka av glädje! Men två kg choklad sätter sina spår allt. Igår tog jag min sista bit choklad och dessutom min sista pizza tugga. Nu ska jag bli hälsosam och duktig precis som jag har varit innan. Så ingen mer choklad, pizza eller donken mat (tack och lov att jag inte jobbar längre). MEN, enligt iform är det bra att äta choklad för en sund platt mage så lite choklad får det bli ändå ;)


årskrönika 2010

Blogga varje dag var det, ehehe. Men jag har haft fullt upp...faktiskt. Jag lovar.

Jag har sen jag såg att Filip och Fredrik skulle göra en årskrönika om 2010 velat se den. Missade den på tv, glömde att den visades på nätet och när jag väl kom ihåg så krånglade mitt internet så det enda jag fick se var reklam. Men nu, nu har jag äntligen fått se den! Va den vad jag förväntade mig? Nja, kanske inte riktigt. Är den värd att se ändå? Ja helt klart! Och dom utsedde helt klart rätt klipp till Årets Ögonblick!
Jag har aldrig hört talas om den denne pojk men man ser på kommentarerna på andra av hans klipp att han inte är så omktyckt. Han mimar till andras låtar och han blir hånad för det men på det här klippet äger han ALLA! That's  the  spirit! En som aldrig ger upp.

året är nu 2011

Nu har mina papper från CSN kommit. Mina föräldrar och jag har gemensamt kommit fram till att ett studielån passar bäst just nu. Min envisa far som alltid sett ner på det där har gjort en totalvändning. Återbetalningarna får vi tänka på sen. Nu måste jag bara fylla i allt och jag HATAR papper som har med pengar att göra. Ska anställa nån som kan göra allt sånt åt mig. Och fylla i och ordna alla mina viktiga papper...vad kallas dom...jo en assistent! Ha, för så viktig är jag :P Nej men tänk hur skönt det vore.

Hoppas alla haft trevliga nyårsfiranden. Vi hade det otroligt trevligt och mysigt med släkten :)Tolv vindruvor, ett för varje månad på året."Hej, låt mig presentera er familjen Laktos Intoleranta!"

RSS 2.0