Krossade rutor och KENT

Nu har julen varit och snart är det nyår. Firade julen hos släkten i Jakan. Det var trevligt med mycket mat och julklappar. Fick allt jag kunde önska mig, familjen var tillsammans, alla var glada och pengar, kläder, gymkort och Guitar Hero III fanns under julgranen :)

Va i stan med brorsan och ett helt gäng (Fio, Joel, Becky, Erik och Silvia) i torsdags. Mellandags rean i Gina Tricot är ett riktigt helvete. Man kunde nästan se all hat i tjejernas ögon när man tagit nåt som dem spanat in eller när man råkade krocka in i dem. Och kommentarerna man fick höra när man stod i kön. Ojoj, "Hon stod väl inte framför oss nyss? Ah, såg du hur hon trängde sig?!! Näe nu ska jag ställa mig framför, nu ska hon få se". Shiet, det var nästan som en kamp mellan liv och död där inne. Komma fram till kassan med det man har gör man ändå tillslut. Iallafall, jag kom hem med en jeanskjol frän Gina, ett par jeans från H&M och en skiva som brorsan och Becky så snällt köpt till mig, tack :)

Sofia kom hem till mig med Kajsa och Anela efter att jag vart i stan. Hon sov över, och igår var det min tur att sova över hos henne. Tiden gick åt att äta, titta på film, äta och snacka. Runt halv tre fyra så flyttade tom brödrosten och co in i hennes rum. Så vi åt mer XD Vi snackade i flera timmar med KENT som bakgrundsmusik. Jag är verkligen glad att ha dig som kompis Sofia <3 Vi somnade runt fem på morgonen och vaknade inte förän min farsa ringde runt halv tre på eftermiddan. Då gick vi upp satte på tv:n och fortsatte att käka tills det var dags för mig att gå hem.
Anela och Kajsa överaskade mig med ett trevligt besök senare på kvällen. Vi stod och snackade i min trappuppgång som alltid. Johanna, Lena och en annan kompis kom förbi också. Alltså fick jag två trevliga besök. Men sen så vart det inte så trevligt längre. Sista besöket ledde till krossade fönster rutor och polisförhör. Det var så att efter att Johanna och co gått så stod Anela, Kajsa och jag kvar vid min dörr. Två snubbar smällde smällare utanför porten så Kajsa stängde porten för att slippa allt oväsen. Nån minut senare så kom en snubbe tillbaka och öppnade porten, slängde in en smällare, garvade och gick därifrån. Kajsa och Anela sprang lite halvt panikslagna under trapporna medan jag chockad stod kvar och tittade på killen och sen på smällaren. Sen när det började smälla så fattade jag vad som hände och stängde dörren. Sen när jag öppnade dörren igen var hela trappuppgången fylld med rök och det fanns plast rester överallt. Vi sa till min farsa vad som hänt och han gick ut för att skälla ut killarna som gjort det, som btw var i 20 årsåldern. Moget av dem att göra så. De nekade till allt som min farsa sa så han gick in för att glömma allt och lugna ner oss. Istället för att bara gå därifrån så va killarna tvugna att komma tillbaka och börja kaxa mot min farsa. Han sa till dem att dem var fulla och borde gå därifrån istället, men dem svara att dem inte alls var fulla. Näeej, neej. Ena killen började puttas och min farsa puttades tillbaka så blev det mer aggresivt för varje minut. Sen så tog den andra snubben ölflaskan, som inte alls var full, och kastade den mot oss. Den krossades och vi sprang in och stängde dörren. Väl inne så hörde vi två smällar mot våra köksfönster och på det tredje så small det rejält. De hade slitit av vår grind ock kastat den. Så, ett solur av järn, grinden och en plaststol hade kastats mot våra fönster. Ni kan gissa hur det såg ut efter det. Jag ringde polisen och min farsa och nåra grannar försökte hålla kvar killarna tills polisen kom, men dem kom undan. Polisen kom tillslut och vi blev förhörda. Allt är över nu och allt som finns kvar av kvällens händelse är våra krossade rutor. Tur att ingen blev skadad. Allt är över, men ändå är jag rädd att något mer kan hända. Det kommer säkert inte hända något men man vet aldrig.
Shit asså, man tror att man är trygg i sitt egna hem men det är man visst inte längre. Inte här iaf. Vänta bara, nån dag så kommer nån att bli skadad av dem där smällarna.
Hoppas att allt är bra med er Kajsa och Anela.

Imorn är det en ny dag och jag ska kanske vara med Johanna och Lena så Sofia hänger nog också på :)
Gonatt.

p.s långt inlägg...I knooow ;)

GOD JUL!

Ja och nu är det jul igen. Nu är allt fixat med julklappar och allt. Orkar inte skriva så mkt mer än GOD JUL PÅ ER ALLA. Och lycka till Tatjana med allt bus ;)

Jag ska nog gå och sova nu så jag orkar gå upp imorn. Hoppas på att hinna förbi Sofia innan vi drar vidare. Åh, jag ville verkligen träffa henne idag, men vad ska man göra när man har en morsa som har svårt att bestämma sig för vissa saker.

Hello there, it's christmas time again!

Två dagar kvar till julafton nu. Är det nån som har märkt det eller? Ingen julkänsla at all. Det enda man märker av julen är julstressen. Asså gud vilket helvete det va i Kista. Inge roligt alls, och jag som tänkte ha klackar på mig idag. Säger bara, om jag skulle haft det, då skulle jag nog inte suttit här just nu. Men det är roligt att gå i Kista ändå. Man träffar alltid på nån man känner. Träffa på familjen Cruz ett x-antal gånger, och Andrea gick runt där också. Hon ska visst till Italien imorn, lyckos. Ha en trevlig resa Andrea :D

Det var en bra dag idag. Inte en enda gång höjde nån rösten. Haha förutom brorsan när jag trakasserade honom. Vi är ett bra team, han och jag. Ojoj vad vi sprang i Kista när vi skulle köpa morsans present. Vi var så diskreta och smidiga man bara kunde bli. Vi var nästan som...osynliga, hehe. Jag älskar verkligen honom, mer än han nånsin skulle kunna förstå. Jag förstår inte ens det liksom.
Köpte en hel del julklappar ändå, men Sofia. du är helt omöjlig att köpa till. Så förvänta dig en del samtal imorn angående det :P

Ja, igår så hade vi vår traditionella julkväll med "the gang". Den blev nog allt från traditionell som den kan bli tror jag, men trevlig ändå. För det första var det bara jag och Shnas som köpt presenter och hon ville behålla sin, haha. Och sen var det bara Sofia, Shnas, Kajsa, Anela, Johan, Mario och jag här. Johan och Mario överaskade oss rejält när dem knackade på. Trodde inte att nån mer skulle komma. Älskar att bara sitta och se på när alla försöker över rösta varandra som de gjorde igår. haha, jag ska nu ge upp att bli hörd när jag är med dem :P Vi snackade en massa minnen. Insåg hur mycket jag har saknat alla och jag önskar att vissa saker kunde vara som förr. Som det var precis innan vi slutade...

klassen
(typiskt att Sofia ska vara den som fotar också -.-)

I wish i lived in a fairytale

Hektisk dag det har varit. Sov som en stock inatt och vakna vid elva av väckar klockan. Det var så fint ute med solljuset mot all frost. Synd bara att det inte var snö.
Åkte in till stan med Sofia vid två tiden efter ett gräl med my parents. De kan vara så himmla envisa ibland. Gör och säger allt för att bevisa att de har rätt och som vanligt får jag ge med mig till slut. Efter stan iallafall så åkte vi hem för att äta och sedan gav vi oss av till Heron City. Där gick vi på bio med Sanna, Madde och co. Såg Good luck Chuck, rolig film som jag kan tipsa. Hade det jätte trevligt med er idag :)

Snart så spricker jag tror jag. Börjar bli så...ah vet inte ens vad det är som är fel. Ibland känns allt så bra och sen så försvinner det på ett ögonblick. Snälla, gör mig inte besviken igen. Det är det enda jag ber om, orkar inte med det längre. Fan vad svårt det blev att skriva helt plötsligt. Finns så mkt jag vill säga, men det kommer bara inte ut. Borde antagligen säga allt face to face till personerna men är för feg. Varför ska jag vara en sån fegis hela tiden? Antingen är jag för feg eller så tar jag dumma risker och förstör allt. Bra att veta att jag har er mina kära vänner och kusiner vid min sida när jag behöver er. Hoppas bara att ni är så ärliga som ni påstår.

Är jag för påfrestande igen?

I
s there an happy ending for me out there?

We talk about life, we talk about death, and everything in between

Loov, lov, looooov! Det ska bli så skönt med lov, verkligen.
Blåsakademin och esteterna hade en fin show som förra året. Det var nog bara det man kom till skolan för, för ingen info om när man börjar eller vilken tid och så fick vi inte. Som varje gång. Fika hos Stefan vart det inte heller.
Med tanke på att vi sluta tdigt så gick Sofia och jag ändå inte från skolan efter drygt en halvtimme efter alla andra. A, av vissa skäl som inte ska tas upp här inte, hehe. No regrets iallafall.

Följde med hem till Sofia efter avslutningen och fick pannkakor och vin av hennes mormor. Haha, orka att Sofia ska vara såå lättpåverkad. Roligt hade vi iallafall :) Pratade om aaaallt.
Vid fyra tiden så gick jag hem för att sedan träffa Sofia senare. Somnade och vaknade sen igen vid halv sex av att brorsan väkte mig. Sofia och jag gav oss därefter ut i kylan och gick en promenad. Det är allt det som jag har saknat som kommer tillbaka. Allting är så bra just nu. Sakerna fungerar hyffsat hemma, allt fungerar bra med kompisarna och det händer roliga saker hela tiden. Och det är ... LOV!

Haha, så många roliga kommentarer som vi slängde ur oss och inte en enda kan jag komma ihåg nu. Det kan kanske bero på att jag börjar bli trött. Imorn ska vi åka in till stan och bara gå runt. Sen ska vi på bio med Madde och hennes kompisar för att fira hennes födelsedag. Idag är det hennes dag, GRATTIS MADDE! <3

Jag är sådär jobbigt nervös över ingenting speciellt.  Vill att allt ska gå snabbt, men det kan nog inte gå segare än såhär.

Me like

Och så var julpysslet i skolan slut. Det va jätte roligt tycker jag. Vår gran vann och alla förutom Frida och jag lyckades byta ut den mot en riktig gran. Kom sent till skolan, men det fanns ändå inte mkt jag kunde göra. Verkar som om alla hade ledigt idag ju, ingen va i skolan.

Har varit en chill dag. Kom hem lite sent efter att brorsan blev plåtad av Olav i skolan. Va roligt att se hur han ansträngde sig för att min brorsa skulle göra som han ville, hehe. Skulle ju ut och gå med Sofia idag men det blev inte av. Hennes öga va svullet så hon kunde inte se och så. Gick en promenad med Anela istället. Ingen av oss kunde sluta babbla ju :P Känns bra iaf, har inte så mkt att säga nu efter vårt samtal. Gick hem till Sofia för att se Ugly Betty innan jag gick hem. Hon kanske inte kan komma ut, men jag kan ju alltid gå till henne och hålla henne sällskap ändå.

Imorgon är det avslutning och lovet börjar, ÄNTLIGEN! På torsdag ska jag på bio med madde och annat folk och på fredag kommer folk hem till mig. Länge sen man umgicks med the old people. kommer blir roligt. Juste, MADDE FYLLER ÅR IMORN. GRATTIS! :D

Nu ska jag gå och titta på Scrubs.


Tomorrow is a new day, why be stuck in the past

Vilken dag asså. Runt varje hörn så väntade en överaskning. Horoskopet sa att allt skulle gå fel idag och att jag lika gärna kunde gå och lägga mig igen. Men jag sket i det, som vanligt egentligen, och tog dagen som den kom. Allting gick bra, jag var glad, pepp inför konserten och ganska så utvilad. Pysslade i skolan och allt var frid och fröjd. Hade det jätte roligt också. Sofia och jag fick besök av Dimitrij uppe på media, han va visst ute och tog en promenad, det var trevligt. Han satt där ett tag med sin kompis och tittade på när jag slet med den där jävla julgranen och min tomteluva tills dom fick nog av Kalevis musik eller nåt :P Det var liksom samma sak om och om igen. Alla höll på och bli galna på den musiken, hehe. Vi va och spionerade hos Sofia ett tag också.

Julpyssel är så roligt. Synd bara att Sofia och jag ännu en gång inte hamnade i samma grupp. Det är inte roligt att vara rivaler haha, man måste ju vara så taskig då. Förlåt fruktskålen :P Det är mkt bättre i år än förra året iallafall. Julgranarna är roligare XD (mer om det kommer imorn)

Det var meningen att vi skulle ha vår konsert idag, men den blev inställd. Vad besviken jag blev, och några trodde jag blev sur men det blev jag inte, bara besviken. Men som jag brukar säga, allting händer av en anledning, right. Så förlåt ännu en gång fruktskålen för att jag kanske visade något annat!

Life is like a box of choclate, you never know what you're gonna get. Det passar in på den här dan verkligen, antagligen därför my mate Sofia har den på sin blogg med ^^ Läser varandras tankar va.

Har ledarutbildning imorn, fick reda på det idag. Är inte så high på det riktigt så jag tror jag skiter i det faktiskt. Tror jag ska dra ut Sofia på en promenad istället, måste ut och gå. Har kännt mig så instängd, är ju van att gå ut på vintern. Gjorde det jämt med Sofia förut, saknar det. Fast kylan så ska jag dra ut henne, det är bara att klä sig varmt och gå ut. Och med mitt nya motto om att vara mer positiv och mindre tjurig och lat så ska jag göra det.







It's all over now

Ja, nu så är det söndag. Och helgen är över. Så mkt att säga känns det som, men ska inte tråka ut nån och allra minst mig själv...
Julmiddag med gruppen i fredags som sagt. Det var trevligt, men lite segt i början bara. Kom hem runt 5 och vi hade med oss en fripassagerare. Jennifer sov över hos oss. Fick gå upp vid tio för hon skulle hem och sen efter det så fick vi inte så mkt mer sömn. Stack hem till Joel på kvällen. Det var väl trevligt där, men det var annat på vägen hem. Inget att ta upp nu när det börjar lösa sig igen.

Repade med "bandet" i skolan idag. Dom människorna är några som jag verkligen kommer att sakna sen. Man trivs med dom och så är det roligt att spela tillsammans med dom. A, förrutom att dom också retar mig för min längd -_- Men annars så är dom astrevliga ^_^
Hur kan en människa vara så himmla envis och...finner inget ord för vad hon är. Hade med sig sin budyguard till pojkvän till skolan också. Uuuh, va skraj man blev då. Han va ju fan trevligare än hon. Får se hur det går med sjungandet imorn helt enkelt, får ta ett snack till med henne tror jag.

Jag är lugn det är jag, men nervös som fan innerst inne. Eller kanske inte nervös, jag ser bara fram emot det. Det kommer att gå bra det vet jag. Det sista jag ska göra iaf är att jämföra oss med dom andra. Alla låter fan bra, är stolt över allihop. Nu ska jag sova och tänka på nåt annat.

Natti natti

I know, she knows that im not fond of asking...

True or fals, it may be...Well, she's still out to get me
Tänka sig att den låten fortfarande ger mig ryssningar


Äntligen fredag, en efterlängtad dag. Känns dock som om det redan har varit helg. Kom hem nyss. Va hos Sabbe och käka middag, Grattis på henne hon fyller 17 :)
Igår va det Lucia. Gick upp kl 6 på MORGONEN! Tänk er mig gå upp så tidigt och komma i tid till bussen och allt. Fattar inte hur det där gick till. Men 8 va vi i skolan iaf och väntade på att Luciatåget skulle börja. Tråkigt jämfört med Jordbromalms Lucia Staffan var en stalledräng, skolka från skolan, låg i sin säng. Skolan den  e skit han tänkte, sedan han några öl snabbt sänkte. Jag behöver inte plugga idag, jag blir fotbollsproffs en dag... HAHA skönast ju XD

Efter Luciatåget så va Sofia och jag kvar i skolan och fikade med Kajsa, Lelle och Emmelie med två m. Ni skulle bara hört hur mycket de lät vid kafet. Jag tror nog att hälften av skolan vet vad som hände på Kajsas fest så högt som de snackade. Haha, man kunde inte sluta skratta när man lyssnade på dom. Det var trevligt tills vi blev för trötta för att vara kvar. Stack hem snabbt som attan och sov till kl 14:30. När jag vaknade så kom chocken, jag hade inte märkt att morsan fortfarande var hemma när jag kom hem. Och inte heller hade jag märkt att farsan och brorsan också var hemma. Ingen hade orkat att åka till jobbet eller till skolan så det var lugnt att jag skolkade jag med. Det här är ju jätte ovanligt hemma hos mig! Jag sov från och till nåra timmar till, tills brorsan kom och skrek i örat på mig. Ja, han hade tråkigt och ville baka lussebullar med mig. Det vart nog tredje världskriget i köket tror jag. Deg och mjöl precis överallt. Hehe, men det var trevligt. Hans ide var det att baka, men ändå vart jag kvar själv och bakade (och han kallar mig för den okunnige).

Allting är mycket bättre idag än va det var igår. Vi kan samsas igen, men hur länge kommer det att dröja innan vi är tillbaka till ruta ett igen. Får vara glad så länge det varar I guess :)
Jag kvar i skolan lite extra idag och fixade med min broschyr. Snart så är den färdig. Kände mig lite borta i skolan faktiskt. Folk gick förbi mig som jag kände utan att jag såg dom. Jag som får ångest när jag inte hälsar på folk som jag känner. Men ah nu är den skadan skedd.

Nä. nu ska jag se om my parents är klara att åka till nästa party ;)

See ya

Om ni bara lyssnade

Nu är allt julpynt uppe. Julgran och allt. Saknar när man var liten, när man pyntade tillsammans med familjen, bakade och hade det mysigt. När va det egentligen som det senaste var så här, kommer inte ens ihåg det. Idag pyntade jag iallafall men brorsan, det var trevligt. Lite småtjaffs i början som vanligt men sen så gick det bättre. Jag tycker om att göra saker med honom synd bara att han inte alltid förstår det. För feg för att säga det till honom är jag också, feg för att jag ändå kommer att såra honom på nåt sätt efteråt. Te quiero hermanito! Varför ska det bli såhär när jag beyhöver dig som mest, när vi behöver varandra som mest.

Jag känner inte för att fira jul längre. Har ingen julstämmning riktigt. Stressigt i skolan, folk mår dåligt, problem vart jag än vänder mig och pank är man också. Vill att alla ska vara glada, skratta och le tillsammans. Och varför ska jag alltid försöka vara alla till lags. Men det är nog bästa sättet, jag ska ännu en gång vara alla till lags så att alla kan vara glada. Så blir ni glada nu, ni får som ni vill. Om ni bara skulle fatta hälften av allt som snurrar i mitt huvud så...ah jag vet inte längre. Vill bort härifrån ett bra tag. Bort från allt och alla.


Slowly I'm breaking through

Ny vecka nya problem, right?
Försov mig ännu en gång. Skolan har varit så himmla seg. Det är bara en vecka kvar till lovet men det känns som om det är en evighet kvar -_-

Känns som om jag är i en helt annan värld än alla andra. Som om jag bara flytter med liksom. Nu är det mesta över men ändå känns det inte lika bra som jag trodde att det skulle göra. Nu känns det nästan värre. Saknar tiden då man var helt flummig hela tiden.
Sofia var jätte flummig idag iaf :) Det piggade upp en faktiskt. Hände inte så mkt i skolan..eller jo på ensemblen hände det saker. As usual. Nu så satte vi Aneglica på hennes plats, hon ska inte komma och kaxa längre. Efter snacket jag hade med henne lät allting bättre (jag tar åt mig äran ja :P)

Va hos Sofia efter skolan idag. Länge sen jag va där känns det som. Det var trevligt, vi spelade gitarr, sjöng, käkade en massa och pratade. Känns bättre nu ska jag säga. Va tvungen att säga det till dig Sofia, varna dig eller nåt. För jag är verkligen jätte orolig för dig men har som sagt inte vågat säga något innan. Nu slipper vi alla missförstånd också.

Imorgon ska vi börja med vår plåtning. Hur ska det gå egentligen. Har tre modeller, men en vägrar svara på mobilen och den andra har vi inte bestämt nåra kläder till. Får se hur det går imorn helt enkelt. Önska oss lycka till.

Good natt

Det är som att ta en svalkande dusch mitt på torget

Nu är det äntligen fredag (och Fridas födelsedag. GRATTIS! :D) Lång dag som alla andra. Kom sent till desktopen och sket i resten av lektionerna. Åkte in till stan med Sofia istället, det va chill. Många bra fynd till vår plåtning gjorde vi också. Sofia borde vara stolt över mig också för den delen, jag fick ingen mat under tiden vi va där och jag höll ändå humöret uppe. I vanliga fall brukar vi annars sluta upp med att bråka om nåt onödigt.
Det är otroligt hur mycket det kan regna på en dag. Verkade som om det regande nonstop ju. Regn, regn, regn...Men det gjorde mig glad att se att det regande. Iaf ibland, konstigt men sant. Regnet fick mig att se saker på ett annat sätt och så gjorde det att jag och Sofia snackade mer än vanligt eftersom vi fick trängas under paraplyet. Jag har saknat det, saknat oss. Det var ett tag sen som vi snackade på om inget och bara var. Jag känner mig som en jävla självupptagen bitch.

Jag vill lära dig att dansa, om det någon gång blir av.

Genrep.
Finns det något som är värre än det, men ändå roligt. Bortsett från att man fick skrika och tjata på att folk skulle komma, så var det faktiskt ändå ganska trevligt. Hade en lång pratstund med söta Becky. Hon fick om och om påmina mig om vad jag gjorde där, varför jag ville vara där. Visst jag älskar att dansa, men allt som kommer med det är så jobbigt. Hon har en hel del intressanta saker att säga och att få höra om hur det är på REA var roligt. Tänk om man själv skulle ha fått en sån chans när man var i hennes ålder. Synd bara att jag inte har tagit chansen att prata med henne såhär innan. Det finns många i dansgruppen som jag skulle vilja prata lite mer med, typ mer "djupa" samtal om jag säger så.
Det var någonting som hände där också. Vet inte vad, men förstår nästan vad det kan bero på och så. Jag vet att det är svårt att lägga saker bakom sig och gå vidare, men seriöst börjar det inte gå lite för långt nu. Och allt fjäskande är bara för mycket. Visst jag skulle också vilja att allt var som förut, men det kan det bara inte. Varför inte bara vara nöjda med hur det är nu, vara glada att vi kan ha det så som vi har det nu?

Nu har jag bestämt mig, jag vill vara kille. Tänk hur mycket enklare det skulle vara. Lättare att hitta kläder, lättare att fixa håret, lättare att komma i form och det är lättare att...urinera. haha.

Ne, nu ska jag gå och sova. Har en lång dag framför mig imorn. It's the day, uppvisningen. Undrar verkigen hur det kommer att gå, känns lite som vå första stora uppvisning kändes. Men det kommer säkert gå bra. Imorn är det även Kajsas fest och Miss LatinoAmerica, som Daisy är med på. Jag hoppas att festen blir lyckad och att det går bra för Daisy, det gör det säkert.

Gonatt, see ya

Panik!

Nu börjar paniken spridas. Hur ska det här gå egentligen. Varje dag har jag varit i skolan och trott att allting gått så bra. På utvecklingssamtalet för nån vecka sen så gick allting bra, men nu vet jag inte längre. Plus att Anna von Schmalis är en häxa och helt oförstående gör inte saken bättre. Jag vill höra någon säga att allt ska gå bra. Jag saknar mina gamla svenska lärare.

Snart så är den här veckan över, äntligen. Längtar så in i helvete. Veckan har bara inneburit en massa stress. Saker som måste göras och ställen som man ska vara på. Tror jag har nämnt det innan. Men inte förän nu när jag tänker på allt som ändå inte blivit gjort har jag märkt att det har...sugit musten ur mig. Skönt att det snart är lov.

Nu är det lunch, ska gå och äta mina pannkakor nu. Om jag får bort Sofia från sin judiska tomte hah. Ska försöka få med Danne också.

See ya

Världen är full av olika färger, precis som den är full av olika människor

Vilken jävla dag asså. Jag ville bara stanna kvar under täcket och sova, sova. Stanna kvar i min egna lilla värld där allting är så mkt bättre än verkigheten. Men det förstördes av väckarklockan, som jag vakna av fast mobilen va på ljudlöst, weird. Idag var jag verkligen på robot-mode. Allting gjorde jag med automatik.

Att sitta framför en dator i två timmar och försöka skriva ut EN bild är nog lite för mkt. Inte ens med digitala bilder kan jag få till färgerna rätt  -__-  Men det gick till slut, lärde mig en hel del dessutom. Slapp dag har det ändå varit. Foto hela dan.

Början på min "resa" har gått bra ändå. Hållt mig till det jag ska äta och göra. Visst kunde det ha gått bättre med vissa saker, men det är ju ändå bara första dan. Ska försöka få lite positiv feeling av Anela. Hon har tillräckligt så att det räcker till alla. Joy to the people!

Man ska glädjas med dom som glädjs och gråta med dom som gråter...eller nåt
Det var Torkels och Annas budskap idag. Hade ingen ork att åka till kyrkan idag men kände att det var bäst så ändå. Speciellt med tanke på hur jag va mot Johanna igår, ännu en gång förlåt! :P
Efter en timme så var tanken om att åka hem väldigt frestande, men vad skulle jag göra hemma istället. Jag stannade kvar och höll käften bara så att jag inte skulle säga nåt opassande. Jag skulle ha hållt mina händer i styr också, lyckades tappa ett stearinljus på soffan. Klumpig som jag är.

Det här går till alla där ute! Oavsett hur ensam man känner sig så har man ändå alltid någon där. Ibland även den man minst anade skulle finnas där...

Nu ska jag spela tetris innan jag går och sover,
buenas noches

Att man jämt ger sig ut på samma resa

Del II

Måndagen har närmat sig sitt slut. En dag närmre till helgen.
Skoldagen var inte helt slut när jag skrev sist. Vi hade ensemble sen, två och en halv helt vrickade timmar kan jag säga. Den började lika segt som allt annat men tog en helt annan vändning efter första rasten. Det var som om alla hade gått och tagit ett lyckopiller eller nåt. Alla kom in med en helt annan energi. Sofia, Nathalie och jag sjöng som vi aldrig gjort förr, Nikola ville börja strippa och ja mer behöver man nog inte berätta hah. Eller jo, jag klämmde mitt finger på ett stativ buhu :(

Ledarträff i kyrkan igen. Samma sak all over again. En runda om det senaste, snack om en massa datum (som alla ändå till slut glömmer bort) och en Plopp till alla :) Johanna berättade om sin kväll med fransmannen på msn också. Jag måste erkänna och svälja min stolthet, avis som bara den blev jag. Men vem skulle inte bli det om man fick chansen att snacka med en riktig charmig och HET fransman. Aja, det finns andra saker att bekymmra sig om ändå. VIKTIGARE saker!

Allt snack om fransmannen fick mig att inse att jag saknar Taizé. Jag saknar alla trevliga människorna, tiden som man fick för sig själv, chokladen och bagutterna till frukost. Jag saknar till och med dom skitiga toaletterna hehe. Hoppas bara att det inte kommer att bli som i sommras när jag blev helt nere och inte alls mig själv. Men det är ju ändå annorlunda nu. Nu vet jag att jag har mina kompisar vid min sida. Det allra viktigaste dåra är att jag har min familj på ett enda ställe. Alla tillsammans på riktigt nu. Nu är det en ny början för mig...ännu en gång samma resa.

Välkommen till min nya blogg!

Ja, nu så har man skaffat sig en blogg precis som alla andra :P Finare än min förra är den iallafall. Tack till Sanna som hjälpte mig att komma igång. Har fortfarande mkt att lär mig, men det kommer.

Segaste måndagen ever! Har bara suttit och spelat jetman och tetris på lektionerna. Ah, förutom den här dåra. Den här lektionen har vi suttit och snackat blogg och redigerat. Nä nu bråkar sofia med mig, så jag måste dra.

See ya

RSS 2.0