viktiga beslut har tagits

Det har från min sida sagts att skolan går hyffsat men bläcket säger något annat. I fredags fick jag en kallelse till studievägledaren.
Jag har inte klarat kontrollskrivningar, inte tentor men jag är en höjdare på att skriva labrapporter. Tyvärr kommer det inte att räcka för att klara av basåret. Matten har alltid och kommer alltid att vara min sweetheart men fysiken och kemin, de kommer aldrig att få en plats i mitt hjärta. Det har nu funderats, disskuterats och visualiserats om hur min framtid kan se ut. Vad som kommer bli av mig och min framtid. Så för första gången kommer jag att ge upp något stort...eller nej jag ser det inte som att ge upp, jag bara möblerar om i min tillvaro lite. Basåret var inget för mig, och det här året var faktiskt ett fundera-på-vad-jag-ska-och-vill-göra-år. Och det har jag gjort. Jag kommer inte tillbaka efter jul, istället ska jag söka till så många kurser jag bara kan. Om jag så måste betalar jag för en kurs så jag kan plugga under våren. Jag tänker inte sitta hemma och rulla tummarna i 6 månader! Sen till hösten ska jag söka till socionom och eventuellt till journalistik. Det är min plan, min dröm och jag ska fanimej lyckas den här gången!



(Kommer sakna alla sjuka timmar med konstiga lärare och knasiga formler)
 

snark

Har pallrat mig till skolan. Till vår alldeles sista kemilektion! Glädje! :) Nej nu kanske Amal blir ledsen, det har ju ändå varit...kul ehm. Eller nåt. Och så blir det avslutning på Oleary's, kul, men icke ska jag få gå inte. Nej för de har valt torsdag fucking eftermiddag när jag jobbar -.- Jag vill också ha kul och äta sen lunch med de :(

Mata monstret fort fort fort! Jag är sjukt hungrig och ingen vill luncha med mig. Saknar gymnasiet då jag kunde dra med mig minst en på en tidig lunch. Eller ah, de flesta rusade till matsalen så fort matsalen öppna. Men inte här inteeee, här är man för fin för det. Haha, nej så är det inte heller, jag är bara grymt hungrig och trött. Så det blir ett riktigt flum inlägg.

Enjoy :)

Filip hälsar med en puss och kram ;)


new moon

Sitter och lyssnar på New Moon soundtracket som jag vann på premiären. Turen kan vara på min sida ibland! :)
Den är dyster, den är häftig och den är glad. It's everything I ever wanted...kind of. Bra är den iaf, helt klart värd att lyssna på. Finns en hel del mästervärk med

sea wolf - the violett hour
death cab for cutie - meet me on the equinox
lykke li - possibility

bon iver & st. vincent - rosyln

for example!

Har ni inte varit och sett filmen än? GÅ OCH SE DEN! Mycket bättre än första filmen enligt mig. Allt ont jag sagt om Kristen Stewart...no hurt feelings I hope. Excelente! Det är ordet för filmen. Manuset var bra, skådespelarna bättre och effekterna...wow riktigt bra gjort.

fredag den 13:e

Min pappa har legat på sjukhuset hela helgen, sen torsdags. Och där är vart jag också har spenderat helgen. Det har varit hemskt men nu är det bättre and his finally home again :) men med smärtor fortfarande. Igår spenderade vi hela dagen där. Det finns ingen plats på jorden där tiden går långsamare än på sjukhuset. Usch vad hemskt! Men det finns visst saker de inlagda kan underhålla sig med ;)

Och de flesta där såg ut som han tjockisen på bilden, haha!

Ja, just ja! I hade a purpose med detta inlägg :) Var och såg Paranormal Activity i fredags med Farry och hennes homies. Det var riktigt kul, det var det. Men kanske inte resan hem direkt. Sak samma tänkte säga några få ord om filmen. Filmen i sig var bra. Konstiga ljud, dörrar som rör sig, saker som flyttat på sig oförklarigt etc etc. But, now comes the but! Den var allt för seg. Jag, som jag nu har märkt, som är väldigt svår skrämd om inte det finns blod inkluderat tyckte den va ganska så tråkig. Den var bra, men skräckfaktorn var låg. Farry klämde nästan ihjäl min hand och flera småtjejer skrek som om de själva blev mördade på plats, men lilla jag satt där oberörd. Tills de tio sista minuterna. Då vart det, jobbigt, Då dödade jag Farry när jag hoppa på henne haha. Så ja, är man lättskrämd gå och se den. Är man inte det, hyr filmen. Betala inte för att se den på bio! Fast nu när jag tänker efter. Om man tagit bort alla skrik från publiken och allt hyschande, hade jag helt klart blivit skraj! (och så ryktas det om att den här i sverige är censurerad...)

 

 


grattis mamita linda ♥

Idag fyller min mor år. Min underbara, starka och allt för envisa mor. Te quiero con todo mi corazón!
Så typiskt att du som förtjänar det bästa ska få en födelsedag som denna, men det kommer lösa sig och förhoppningsvis kommer vi kunna ge dig det du förtjänar snart. Det som vi hade planerat till dig.

And damn you papi! Jag ber för dig och tänker på dig. Bli bra, vi behöver inte det här just nu, vi behöver dig! Du förtjänar inte det här, att det ska komma så plötsligt :(

Pero como olvidar si me enseñaste a volar
Si hoy por ti puedo andar caminos sin tropezar

Till min mor och far ♥



välkommen till pilateselin.se!

Har varit alldeles för lat att ladda upp bilderna som jag tog på Elin för någon vecka sedan. Men såg alldeles nyss att Pilates-Elin har öpnnat sin hemsida, med MINA bilder :D här kommer en länk, ni får klicka er runt lite. Enjoy :)

"om hon börjar gråta och vill hindra dig från att publicera bilden så har du en bra header!"

Jag har aldrig varit en stor bloggläsare. Visst, jag läser mina vänners bloggar men that's it! Det har inte kommit fram någon som fångat mitt intresse direkt. Men nu, ojoj nu så har jag hittat en som jag verkligen tycker OM! Haha, eller iallafall inlägget som jag läst idag. Kolla in den om ni vill bli storbloggare ;)

I can't find the words to explain

Wow, vilken dag. Jag kom i tid, för första gången på en vecka. MEN men men, jag sov halva fysiklektionen, haha. Man kan ju inte vara duktig på allt direkt.
Åkte iväg med min papi för att leta efter en present till min kära mamita som fyller år imorn. Vi hittade inget, eller vi gjorde det men det va alldeles för dyrt. Och jag får visst inte betala på kredit, så det sög.

Åt middag med Farry, eller jag åt middag och hon åt paj :P Satt och snackade om allt och planerade inför hennes projekt som jag ska hjälpa henne med. Hon ska söka till en skola i NY och jag ska fota åt henne. Ska bli så kul :)
Har saknat dig en massa Farry Haider


you got me walking on the moon

Kontrollskrivning i matte och fysik, i don't wan't to talk about it. USCH!

Åkte till staden för att träffa Catti, så att jag kunde få mina penar jag lagt ut på biljetterna till NEW MOON! Snart så är det dags :D

Jobb, Sebbe min pojke var glad att se mig. Han hade mycket att visa mig som han fått efter kalaset i lördags. Nu är han en stor pojke på hela 6 år och en hel tand mindre. Den tappade han när de va i Cypern under höstlovet.

  

Folk gillar trevliga tågchaufförer. Jag var så trött på vägen hem från jobbet så jag missade alla trevliga meddelanden vi fått av vår tågchaufför men hörde det sista som vi fick när jag gick av på t-centralen.
- Så vill jag tacka för denna resa och hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll. Tack även för att ni...
 Tänk hur mycket trevligare det låter än det gamla vanliga
- Nääästa. T-centralen. Se upp för dörrarna. Dörrarna. Stängs. Släpp dörrarna...NU!

Det är få människor i denna värld som förtjännar ren och underbar lycka, men du min underbara Catherine Rosio Jimenes är en av dem. Jag är glad för din skull om det här går vägen, really I am. Men som jag sa tidigare idag, lite sotis är man kanske ändå men bara för att jag också vill ha det fina som du och många andra har.

Dagen har avslutats med ett ytterst trevligt telefon samtal. Ett nästan 2 timmars samtal, kul :)

Theres something that you do baby, that got me walking on the moon ♥

skitsnack, killsnack och mer skitsnack

Har haft en super helg med mina underbara muñecas! Tjej-kusin-träff hos Vero. Alla var inte med men vi hade det kul vi som var där. Så länge sen man träffade Gabbie så det var helt klart en höjdpunkt. Självklart är det en höjdpunkt att träffa alla! Det får göras om snart igen, helt klart :D


Måste ju nämna att jag var på Fridays med finaste Sofia också. Gissa vilken dag...FREDAGS! Haha. Vi hade det jätte mysigt och så träffade man på en gammal god vän där också. Det var trevigt, kul att höra att allt gått bra för dig :)

jag skrattar idag, kanske gråter jag sen

Skola. Känslor. Chock. Så kan man nog summera dagen. Det har varit en slitig dag. Livet bara slänger på oss en massa skit när vi minst behöver det.

Ta inget för givet. Att förlora en nära på det sättet är jobbigt. slitsamt. chockerande. precis som dagen varit. Jag beundrar hennes mod att gå in i klassrummet efter att ha fått nyheten, jag beundrar hennes lugn som hon haft efter det. Vi kände oss alla på oss vad som hänt men hoppades på det bästa. Vi fick tyvärr våra värsta farhågor bekräftade senare. Life is a bitch! But I will pray for you.

Jag har en ny syn på hösten. Hösten är en tid för sorg, för att sörja över det vi inte längre har, sörja över de som vi har förlorat.


Var stark, vi tänker på dig...


one, two, three, four...party!

Gosh, jag får ju aldrig vila. INGEN sömn den här helgen, at all!
Har sett att det klagats över störande grannar på Fejjan. Säger bara, ingenting är som att höra mina grannar. OMG, finns inget värre! Mina ljus och annat skit som jag har på mina hyllor ramlar ner på min säng för att de har så hög musik, kl 1:00, en torsdag, när de har lov men inte jag. Inte. Okej. Ah, och sen så får jag bakgrundsmusik på morgonen när jag vaknar också. Mm, för de har ju glömt stänga av skiten! Okej, nu tror jag att det känns lite bättre, tack! :)

Ja, i onsdags var det fotouppdrag. Modell: Elin Forsell. Hur det gick: mycket bra! Kvinnan är urgullig och gjorde det så enkelt för mig. Hon visste precis vad hon ville och inte ville ha, underlättar det hela mucho mucho. Tack till Madde och Sofia som lånade ut sina bebisar så jag kunde göra detta!

Helgen har, om man bortser från min sömnlöshet, varit bra. En lyckad fest och uppvisning i fredags. Haha, kul var det. Eller vad säger du Catti ;) Med mycket Ramlösa blir allt kul, mhhmmmmm.
Och i lördags var det en mindre lyckad uppvisning men det var kul ändå. Och idag har jag spenderat dagen i staden med Agneta och Iraida Valdivia (sångerska från Peru)


RSS 2.0