makes no sense

Vad är det med alla idag. Står det "prata inte med mig" skrivet i fejan på mig eller?! Eller är det bara jag som har missat något kanske? Är det nån som kan svara på det...
Ska sluta ta kontakt med människor, allt går bara käpp rätt åt helvete när jag gör det. Vart har samvetet och det trevliga i männikorna tagit vägen. Ett hej och nåt i stil med "jag är upptagen, snackar sen" skulle duga väldigt bra för mig.
Vad är det för fel med mig idag, jag borde aldrig ha gått upp imorse -.-

you are my sunshine

Solen skiner även idag, underbart!

Jag börjar bli rädd för att somna. Dom senaste nätterna har jag vaknat av att jag gråtit, dunkat mitt huvud mot väggen, nästan ramlat, stått på sängen och jag vet inte vad mer. Sånt händer kanske ofta vad vet jag, men jag har aldrig varken ramlat från sängen eller slagit i huvet i väggen. Så nu har jag en massa bulor och blåmärken över hela kroppen, suck.

Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan följa med brorsan och handla. Här ska det bakas bullar :D

eastmaninstitutet

Att gå upp kl 6 på morgonen för att gå till tandläkaren långt åt helvete efter en sömnlös natt suger, speciellt när det är lov.
Det gjorde fruktansvärt ont att bli undersökt av min tandläkare/käkspeciallist. Hon petade på ställen som jag inte ens visste existerade i min mun. Hon kom iaf fram till att jag troligtvis har en inflamation i vänstra käkled och jag behöver bettskena + jag måste kolla upp om jag har reumatism, igen. Det jag kom fram till var att det suger att få speciallist vård, Odenplan är jätte mysigt sisådär 8 på morgonen och jag borde verkligen inte dricka latte igen. Magont är inte trevligt.

Mitt lov har annars inte varit så speciellt innehållsrikt. Eller jo kanske lite. Va inne i stan med Sofia i måndags, det va najs. Länge sen som vi bara gick runt och hade det trevligt som vi hade det då. Typiskt bara att klackar ska göra så ONT att gå i. Sen har det inte hänt så mkt. Tränat och...hm, jo träffade typ en minidel av mina kusiner igår. Gick runt i stan med dom sen så drogs det vidare till Fiskis där Fiama hade sin födelsedags fest. Träffade mr. Mario där också, det var ett tag sen.

Solen skiner ute och jag tror faktiskt jag ska ta en promenad i min ensamhet innan jag ska dra vidare till Hallonbergen

Fimi blev igår officielt en tonåring, grattis!

änglar, javisst

Förmiddag
Jag lyckades pallra mig hela vägen till skolan, men blev stoppad av fikasuget. Träffade vår gamla svenska lärare Ann-Sofie. Önskar man hade haft henne i svenska nu också.
Struntade i sv-lektionen med Anna, fick utskällning så fort man kom upp till hemvisten -_- Eva-Lena tog också modet till sig att skälla ut Sofia och mig en aning. Vi som är så duktiga flickor borde gå till lektionerna och verkligen satsa på ett högt betyg, jaadå.


Eftermiddag
Nu är både Sofia och jag duktiga och är verkligen på Eva-Lenas lektion. Ska egentligen sitta och planera vad för tidning jag vill göra, men skriver lite här instead. Har fått en massa extra uppgifter som måste göras under lovet om jag ska hinna ikapp alla andra.
Just nu känner jag: Ja men det e klart allt ska göras, pieceacake liksom.
Nästa vecka lär det nog bli: Äh orka, gör det imorgon. (så kommer det låta varje dag tills det är försent.)

Nä nu ska jag ta det här lite mer på allvar och skriva en kort planering iaf. Peaceout

P.S imorgon fyller Aneglo 19, så grattis på honom i förskott :)

hela världen är en rad underverk, men vi är så vana vid dem att vi kallar dem vardag

Dagarna verkar bara bli mer och mer värdelösa. Funderar starkt på om man inte ska stanna i sängen imorn och sjukanmäla sig...Nej jag ska vara duktig och gå till skolan. Fast jag glömmde iförsig att plugga till NK-provet, suck.

Madde och jag fixade en mkt mysig fika idag. Åkte in till Sabis och köpte kakor sen åkte vi tillbaka till skolan där vi tog fram hennes termos med te och parkerade våra bakdelar på en varsin stol och gick inte därifrån förän nån timme efteråt, minst. Lite olika folk kom och slog sig ner hos oss lite då och då med.
När ska jag ta modet till mig. Allt låter så lätt när man pratar om det, men när man väl är där så går det inte. Det bara säger stopp. Kan lika gärna bara glömma allt för närmre än såhär kommer jag aldrig komma, och jag är inte ett dugg nära.
Sofia kom efter tolv nån gång och då gick vi runt i skolan med Kajsa. Träffade Tintin och höll honom sällskap tills Johan kom. Har verkligen saknat dom pojkarna ^^


I should know better

Tänk allt vi går igenom tillsammans. Nu märker jag verkligen av hur stark vår vänskap är, att vi kan göra så sjuka saker utan att döma varandra.

Jag vill sova, är sjukt trött, men kan inte sova. Eller rättare sagt det är nåt som stoppar mig från att gå och lägga mig. Kanske vaknar jag aldrig upp igen? ;O
Dagen ha varit...speciell. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, kanske lite som en berg-och-dalbana på alla sätt och vis. Kom ca 50 min försent till fotolektionen och who cares dånade i mina öron när vi gick in i klassrummet . Gjorde egentligen ingenting av nytta i skolan. Sofia och jag va med Kajsa under lunchen. Vi satt nere i hennes hemvist och lyssnade på musik och flumdeppade. Jag vart visst lite frånvarande efter det visade det sig, med tanke på vissa kommentarer. Åkte till donken med Madde och Sanna sen efter lunchen, köpte lunch till lat-stefan och åkte tillbaka till skolan. Sofia dumpade mig och Madde på engB igen, synd :(

Gick och käka på donken med Åsa, Johanna och Nord efter skolan. Hade låånga disskusioner om vissa. Kändes bra att av reagera sig på ett lite annorlunda sätt, genom andras problem ^^ Det måste fan ha funnits nåt i maten för efter donken besöket vart vi tjejer hyperflummiga, och det fortsatte resten av kvällen. Hade det riktigt najs najs med er verkligen :) Längtar tills det blir varmare och ljusare ute så att Johannas och min  "terapi-timma" efter kyrkan, kan bli lite mysigare ^_^

Dagens låt tillägnat till oss:
Good bye my lover - James Blunt



Inlägget skulle ha blivit publicerat igår kväll, men blogg.se hatade mig visst just då

only the time will tell

Tiden går allt för snabbt. Det är verkligen sådär att jag inte håller reda på vad det är för dag, datum eller vecka. Tiden räcker inte till till allt som jag vill göra, men jag försöker så gott jag kan.

Helgen har varit lugn, väldigt skönt måste jag säga. Jag har fått sova ut ordentligt och så.
Träningen gick bra as usual. Dannie kom dit och åkte med hem till oss. Jag va allmänt osocial och irriterade mig på allt som han och min kära brorsa hittade på. Jag behövde sömn och choklad men just då fick jag ingetdera! Så vem fick lida om inte dom.
Peppe o co gjorde oss en kort visit idag. Va så länge sen som jag träffade småtjejerna. Lika underbara och hyper som vanligt :D Hoppas att allt är bra med dom och med resten av deras familj <3

Hade glömt bort vad jag hade lovat Anela att göra tills Kajsa påminde mig idag. Hmm, får se om det blir av but I have been doing some thinking. Om jag lyckats göra det förut varför ska det inte gå att göra det nu. Och förra gången va det lite jobbigare så, ah. Får se hur det blir som sagt.

P.S Plåtningen i onsdags gick som sagt mkt bra. Och det tyckte även vår lärare Stefan och chefsredaktören Petra :D Och på tal om p.s så hade p.s I love you biopremiär i fredags. Nån som vill joina mig på bio?

tidiga mornar

Jag borde få priset för världens klantigaste, låste in mina kära nycklar i skåpet -.- Det värsta är att jag va medveten om det, men va bara för seg för att reagera. AAAHHH!!!!

14 feb

Jungfrun 23. augusti - 22. september
I din iver efter att visa intresse
kan du komma att oavsiktligt
verka närgången på en människa,
som du inte känner speciellt bra.

Borde läsa mitt horoskop på morgonen instead. Allt stämmer ju -.-

love to the people

Tandläkare suger. Dom vet aldrig vad dom ska göra -.- Va jätte duktig, trodde jag, och kom 20 min tidigare till Folktandvården i handens närsjukhus. Men neeej nej inte ska jag vara där inte, jag skulle till Handen terminalen, surt. Men jag kom fram till slut iaf efter att ha gått igenom vind, eld och livsfarliga broar och all sån shit med KLACKAR. Dom tog nåra röntgen bilder så va allt klart. Onödigt kanske?

Sitter på MUM-lektionen och bloggar, det gör även Sanna och Madde XD Sen ska vi planera hur vi ska rymma från lektionen ner till matsalen. Sofia, den tönten, har fortfarande inte kommit till skolan typiskt hehe. Hon är på väg iaf.

Just ja, idag är det alla <3-dag också. Så ha en trevlig Alla <3-dag på er! ^^
Nu ska vi ner och käka spagetti och kötbullar a lá Lady & Lufsen

don't close your eyes for the world

Läste äntligen ut boken Såld. Efter typ tusen år känns det som, men jag är en långsam läsare liksoom. Jag säger det ännu en gång, läs boken det är verkligen värt det. Det känns overkligt att såna saker kan hända, men dom händer hela tiden, överallt.

Imorgon är det Alla <3-dag, så passande -.- Visst jag älskar all romantik och all sån shit, men om man själv inte får vara med om den så är det inte lika roligt längre!
Vet ännu inte vad man ska hitta på men blir nog nåt med mina kära kompisar.

Kajsa kom hem idag. Visst hon va inte alls borta länge, men du har varit saknad!

det finns ingenting vi inte kan, för vi har varann

Vår vädret är kommen, men är den här för att stanna denna gång?

Åkte till Södertälje med Sofia för att plåta Simon Korkis. En barnskådis som ska vara med i Habib som sänds i september nån gång på tv. Fick uppdraget av Petra från tidningen Aktiv, genom Stefan (fotolärare). Gick bra, konstigt om det inte skulle ha gjort det. Vi fick ganska detaljerade instruktioner om vad vi skulle göra och hur bilderna skulle se ut och så. Simon var en trevlig kille också. Efter plåtningen gick vi runt i mysiga Södertälje ^^ Love that place

Jag: Stefan vad står det på mejlet? *tittar nyfiket*
Stefan: Oj, här var det väl beskrivet. Om ni inte klarar av det här så ska jag personligen kicka ner er till BF!
Jag: Ehe, tack...Stefan.


Besökte Stefan nåra tusentals gånger efter att jag fått mejlet. Kom alltid med nya frågor -.- Om jag inte va hos honom satt jag fast klistrad vid telen och snackade antingen med Sofia eller Petra. Imorn ska bilderna visas, så wish us good luck!

I don't wanna close my eyes

Sitter och väntar på att Armageddon ska börja igen, sen ska det sovas. Måste bara säga att Armagedon är en av dom bästa filmerna som gjorts och Bruce Willis är grym!

Lugn dag, slutade 2 timmar tidigare. Va ute med Sofia och spelade basket efter skolan och sen tog vi en lååång promenix. Det var najs najs. Tack för pratstunden Sofia :*

Nä nu börjar filmen igen. Natti natti

Becky fyller år idag, grattis på henne! <3

goder afton mitt folk

Nu så känns det betydligt mkt bättre, men jag kan få ett bakslag när som helst.
Sofia kom aldrig till skolan så jag fick sjunga själv! Det lät ju en aning förskräckligt, men det vägrade killarna och Johanna medge för mig. Hade sällskap med Nathalie på bussen efter att vi sprunigt maratonloppet för att hinna med bussen. Det var en helt ok ensemble-dag.

Nu så har jag, nästan, precis pratat klart med Sofia på tele. Innan dess snackade jag med Kajsa i nån timme också. Kommer sakna henne, men tiden kommer gå snabbt. Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till Scrubs.

Måste bara få skriva lite nadja-klagomål. Jag har så j*vla ont i hela kroppen! Nu känner jag mig lite mer som mig själv.

kommer det bli den sista

Det går inte längre. Jag har sagt det ett bra tag nu, men nu känner jag att jag är på bristningsgränsen. Allting är bra, då borde jag väl också känna mig bra. Borde jag inte?

Efter lördagens händelser så inser jag att det inte finns någon som verkligen känner mig helt. Som vet precis allt om mig. Varje gång så chockar jag folk med något nytt om mig själv. Det är inte så roligt faktiskt. Vissa tycker om att vara mystiska och ha hemligheter som ingen vet om, men jag tycker verkligen inte om det. Inte för att jag har världens hemskaste hemligheter men jag har mkt inom mig som jag gärna vill få ut. Men jag ska jobba på att prata mer med er mina kära vänner. Saknar er en massa just nu.

Idag är en helvetsdag. Jag vaknade och tänkte att nu, nu så är det en bra dag. Men allt det förändrades så fort jag kommer till skolan. Känner mig helt värdelös och ensam. Jobbigare blir det när Sofia inte är här och Kajsa och Shnas och dom är på praktik. Så hos dom kan jag inte heller söka tröst hos.
Jag vill hem, hem till min säng och krypa under täcket. Där jag kan vara i min egna värld. Här i skolan så tänker jag bara för mkt hela tiden. Och just nu kan jag verkligen inte konsentrera mig.

En ganska hemsk tanke slog mig just nu. Tänk hur många det är som känner precis som jag gör just nu. Skillnaden är att jag känner såhär just nu, idag. Men andra måste gå igenom det här varje dag. Känna sig ensamma och kriga med sina egna känslor. Det är dom man ser ner på så mkt fast egentligen så är det dom som är dom starkaste individerna. Så tänker man inte alltid, men jag menar varje dag får dom kämpa med att klara sig igenom dagen och jag vill bara lägga av direkt...

friluftsdag

Friluftsdagar är så sköna. Man kan i stort sett göra vad som helst. Antingen närvara på någon aktivitet eller sova bort hela dagen. Men är man närvarande får man se ut och vara precis hur som helst. Älska! Tipspromenad va vad som gällde för oss idag. Gick med Sofia, Madde, Farry och Pelle the man.

Måste tacka Maddes kära moder ännu en gång för gratis-klippningen. Det va jätte snällt verkligen. Och btw, jag blev über kär i deras lägenhet. Jag ska flytta in dit har jag bestämt, så förbered dig Madde på att ha mig som inneboende ^^

Dagen avslutades med en mysig middag lagad av Sofia, Sanna och mig. Korv specialare á la oss blev kvällens rätt. Efter att vi ätit kom Kajsa och Anela med chips och Cola. Kvällen fortsatte med Guitar Hero III och tramsande framför kameran. Tack så mkt för en trevlig kväll tjejer <3

Imorn är det dansträning, som jag har längtat. Fast jag är småförkyld ska jag ge gärnet. Min eftertraktade kusin ska komma och hälsa på imorn och eventuellt sova över också. Ska bli najs, men måste möta upp honom inne i stan innan träningen så ska upp en aning tidigare. Men bara lite *visamedfingrarna* >_< Så ajöss med er, see ya!

det går inte att glömma

Det här går inte längre. Jag försöker hålla skenet uppe, men det går inte längre.

Imorse så tittade jag på Montel Williams Show som varje morgon. Denna morgon när jag verkligen inte orkade mer. Jag orkar inte längre med allt smygande och alla lögner och viskningarna om nätterna. Och då så sa han något som verkligen träffade mig. "Minst var åttonde som tittar just nu har det jobbigt hemma, på jobbet eller bär på en hemlighet. Var åttonde som tittar just nu tror att han/hon är ensam om detta, men det är de inte."
Verkligheten har aldrig kännts så verklig som den gör nu. Och jag vet inte om jag kan... om det är passande att säga allt som jag behöver säga.

Ya no tengo a quien contarle lo que tengo en mi cabeza

jag försöker, jag lyckas

Jag har mått piss i stort sett hela dan. Varit frånvarande, huvudvärk och inte orkat med nåt alls, men ändå klarade jag av hela skoldan utan att skolka. Madde kommenterade just min närvaro idag. Har varit närvarande på alla lektionerna denna vecka, hurra för mig!

Jag märker att Anna von Schmalis har starka åsikter om trafficking. Klassen har fått välja mellan två böcker att läsa och den ena handlar just om trafficking (Såld). Den andra handlar om langare och deras värld (Snabba Cash). Det är meningen att vi ska få diskutera båda böckerna och dess innehåll, men Schmalis pratar bara på om trafficking. Den människan kommer alltid med så många överraskningar. Men intressant kommer det verkligen att bli, no doubt about it.
Fredag imorn, idrottsdag och Sofia, Madde och jag ska på promenad, ska bli najs. Maddes snälla moder ska senare på dagen klippa Sofia och mig också ^^

Dagens födelsedagsbarn : Jessica 18, Selma 18 och Johanna 16. Grattis på er! :D

sometimes solutions aren't so simple

Var hos studeivägledaren igår och pratade om mina ind. val och ah, min framtid i stort sett. Har ju varit så himmlans osäker på om jag valt rätt med att gå media. Men efter besöket hos henne så såg jag allt med nya ögon. Jag tänker för taktiskt och oroar mig ständigt för hur det ska gå för mig i framtiden. Alla vekar ha en plan på hur deras framtid kan se ut , men jag har verkligen ingen aning. Jag lever för dagen liksom, hur ska jag då kunna veta hur jag vill leva senare. Allt är bara fantasier i mitt huvud. Kommer jag ens att lyckas med mitt liv?
Ett tips som jag fick av henne va iaf att jag ska tänka mindre taktiskt och mer realistiskt. Så nu så är valen för ind. val inför 3:an gjorda. Är nöjd med mina val faktiskt, men får hoppas på att jag får mina första handsval bara.

A modul : Matematik C
B modul : Ensemble B

Musik är bra för hjärnans utveckling och hjälper själen att finna lugnet.

heartbeat

am I alone in your heart?
have I a hope with your heart?
not knowing tears me apart
and I'm doing all I can do just to be close to you
everytime that we meet I skip a heartbeat

I know, maybe I'm a pain in the ass
but still everytime that we meet I skip a heartbeat

to my beloved once and some more ;)


rubrik

Har tittat igenom andras bloggar för att hitta lite inspiration för dagens inlägg. Men det står helt still i huvudet. Vet inte alls vad jag vill skriva, och jag som alltid har något att skriva om.
Najs dag har det varit ändå. Inte alls jobbig. Har lite ångest nu bara med tanke på att jag vräkt i mig en massa onödig skit. Men men, dagen kallas för fett-tisdan av en anledning.
Känner mig ovanligt lugn just nu. Känner mig inte alls stressad, upprörd, överdrivet glad...bara i balans. Om man fick gå och lägga sig såhär varje dag vore en dröm.

blaahhaa blaahhaa

Nu är måndagen över, äntligen. Har kännts ganska bra idag, förutom hela skämmas-ihjäl-grejen i skolan. Den kan vi glömma bort tycker jag. Nu vet både Sofia och jag hur det känns för Sanna sometimes. Jag lider verkligen med dig ^_^

Åkte tåg med Kajsa till skolan idag. Fick spribga som en tönt för att hinna, men insåg att jag missat tåget ändå. Tog ett senare och under lunchen så fick jag tillbaka min kära plånbok. Hade långtråkiga lektioner som ändå gick ganska så snabbt. Skoldagen avslutades med ensemble. Hade ingen lust alls, men efter att ha haft en halvtimmes rast så va Sofia och jag på det flummigaste stadiet av dan XD Fick nya grupper också, lär nog gå ganska bra skulle jag tro. Valde ut sju låtar också som jag har suttit och lyssnat på nu den senaste halvtimmen. Har svårt att välja favvo-låten. Så jag kanske kan hitta hjälp hos er därute, mina få trogna läsare, hehe ^^

Takida - Curly Sue
Bullet for my valentine - All the things I hate
Eric Clapton - Layla
Suzanne Vega - Moonlight shadow

Timberlake - What goes around

Creed - One last breath

Gavin DeGraw - I just wanna be

Hoppas ni kan vara till nån hjälp ^^


scary shit

Jungfrun 23. augusti - 22. september
Lördag 2 feb
Du kan ha gjort något, du vet, att du kommer få höra för länge.
Men ärligt talat: Skall du inte bara låta de andra snacka?

Haha hell yes XD Snacka på bara

RSS 2.0