barnarbete och lite crazy-dance förgyllar ens kväll

Vilken dag,
åkte en sväng till Odenplan för att få min fina nya bettskena som är...ORANGE ^^ Jätte fin är den, höhö.
Kom hem och kämpade lite med min älskare bubble troubble, kom ingen vart. Och sen bar det iväg till Söder med Kajsa och Sofia och till den saknade Kafé 44. Va ju ett tag sen som vi va där.
Ikväll spelade Erik med sitt band Sthlm Boogie och sen va det Andreas Moe med band. Dom va alla grymt bra, många grattulationer till er för en lyckad kväll.

Efter spelningen så drog vi vidare för att ta en fika nånstans.
- Absolut inte Donken!
Va ju vårat motto, men helt hopplös just då med tanke på att det va stängt i stort sett överallt förrutom Donken och Kafé 44. Varför vi inte stannade kvar där har vi fortfarande ingen bra förklaring till. Vi slutade iaf upp på Donken till slut, men no regreats där iaf ;)
Efter att vi fått vår fika och vi skämtat klart om allt och alla där så försökte vi slita Kajsa från sin plats. Hon hade ju haft turen att få platsen med perfekt utsikt på den söta donken-killen. Sofia och jag hade däremot inte den turen, vi hade utsikt på nåra hardrock-killar och nåra araber. Och dom njöt av det mer än oss kan jag ju säga.
Vi lyckades få iväg en besviken Kajsa  mot dörrarna  till slut när hon bestämde sig för  att hon ville ha en glass (dum ursäkt för att fortsätta få titta på donken-killen) men ångrade sig sen.
Vi drog iaf vidare till stationen där i stort sett allt möjligt hände och mer hände på stationen. Dans, sång, diskusioner, bilder, hånande...
Tack för en underbar kväll tjejer, måste göras om defenitivt!
Imorn ger vi oss ut på stan och röjer right. Hummlegården, here we come ;)

Kommentarer
Postat av: kaajssa

haha tack för att du var tvungen att dra upp en massa detaljer!

Du är en underbar dansare och vi ska åka till hummlegården idag, eller stoppar snöstormen oss?

2008-03-21 @ 12:16:35
URL: http://ajsela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0