Krossade rutor och KENT

Nu har julen varit och snart är det nyår. Firade julen hos släkten i Jakan. Det var trevligt med mycket mat och julklappar. Fick allt jag kunde önska mig, familjen var tillsammans, alla var glada och pengar, kläder, gymkort och Guitar Hero III fanns under julgranen :)

Va i stan med brorsan och ett helt gäng (Fio, Joel, Becky, Erik och Silvia) i torsdags. Mellandags rean i Gina Tricot är ett riktigt helvete. Man kunde nästan se all hat i tjejernas ögon när man tagit nåt som dem spanat in eller när man råkade krocka in i dem. Och kommentarerna man fick höra när man stod i kön. Ojoj, "Hon stod väl inte framför oss nyss? Ah, såg du hur hon trängde sig?!! Näe nu ska jag ställa mig framför, nu ska hon få se". Shiet, det var nästan som en kamp mellan liv och död där inne. Komma fram till kassan med det man har gör man ändå tillslut. Iallafall, jag kom hem med en jeanskjol frän Gina, ett par jeans från H&M och en skiva som brorsan och Becky så snällt köpt till mig, tack :)

Sofia kom hem till mig med Kajsa och Anela efter att jag vart i stan. Hon sov över, och igår var det min tur att sova över hos henne. Tiden gick åt att äta, titta på film, äta och snacka. Runt halv tre fyra så flyttade tom brödrosten och co in i hennes rum. Så vi åt mer XD Vi snackade i flera timmar med KENT som bakgrundsmusik. Jag är verkligen glad att ha dig som kompis Sofia <3 Vi somnade runt fem på morgonen och vaknade inte förän min farsa ringde runt halv tre på eftermiddan. Då gick vi upp satte på tv:n och fortsatte att käka tills det var dags för mig att gå hem.
Anela och Kajsa överaskade mig med ett trevligt besök senare på kvällen. Vi stod och snackade i min trappuppgång som alltid. Johanna, Lena och en annan kompis kom förbi också. Alltså fick jag två trevliga besök. Men sen så vart det inte så trevligt längre. Sista besöket ledde till krossade fönster rutor och polisförhör. Det var så att efter att Johanna och co gått så stod Anela, Kajsa och jag kvar vid min dörr. Två snubbar smällde smällare utanför porten så Kajsa stängde porten för att slippa allt oväsen. Nån minut senare så kom en snubbe tillbaka och öppnade porten, slängde in en smällare, garvade och gick därifrån. Kajsa och Anela sprang lite halvt panikslagna under trapporna medan jag chockad stod kvar och tittade på killen och sen på smällaren. Sen när det började smälla så fattade jag vad som hände och stängde dörren. Sen när jag öppnade dörren igen var hela trappuppgången fylld med rök och det fanns plast rester överallt. Vi sa till min farsa vad som hänt och han gick ut för att skälla ut killarna som gjort det, som btw var i 20 årsåldern. Moget av dem att göra så. De nekade till allt som min farsa sa så han gick in för att glömma allt och lugna ner oss. Istället för att bara gå därifrån så va killarna tvugna att komma tillbaka och börja kaxa mot min farsa. Han sa till dem att dem var fulla och borde gå därifrån istället, men dem svara att dem inte alls var fulla. Näeej, neej. Ena killen började puttas och min farsa puttades tillbaka så blev det mer aggresivt för varje minut. Sen så tog den andra snubben ölflaskan, som inte alls var full, och kastade den mot oss. Den krossades och vi sprang in och stängde dörren. Väl inne så hörde vi två smällar mot våra köksfönster och på det tredje så small det rejält. De hade slitit av vår grind ock kastat den. Så, ett solur av järn, grinden och en plaststol hade kastats mot våra fönster. Ni kan gissa hur det såg ut efter det. Jag ringde polisen och min farsa och nåra grannar försökte hålla kvar killarna tills polisen kom, men dem kom undan. Polisen kom tillslut och vi blev förhörda. Allt är över nu och allt som finns kvar av kvällens händelse är våra krossade rutor. Tur att ingen blev skadad. Allt är över, men ändå är jag rädd att något mer kan hända. Det kommer säkert inte hända något men man vet aldrig.
Shit asså, man tror att man är trygg i sitt egna hem men det är man visst inte längre. Inte här iaf. Vänta bara, nån dag så kommer nån att bli skadad av dem där smällarna.
Hoppas att allt är bra med er Kajsa och Anela.

Imorn är det en ny dag och jag ska kanske vara med Johanna och Lena så Sofia hänger nog också på :)
Gonatt.

p.s långt inlägg...I knooow ;)

Kommentarer
Postat av: kaajssa

alltså jag hoppas verkligen att det kommer bli rättegång! Dom ska fan inte komma undan :|
Jo med mig är det bara bra och jag hoppad det är det med dig med! :D

btw, jag gillar din blogg starkt! Dom kan bli lite långa med jag kan inte sluta läsa ändå ;P

Hoppas du hade det bra på nyår också och jag håller med dig angående SMÄLLARE, dom borde fan förbjudas för privatpersoner! Det e så jävla farligt.

Puss&Kram

2008-01-01 @ 23:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0