abdulah, kondone?

Ja så va det ännu en gång söndag. Imorn så är det spelningen i skolan. Inte alls som det var planerat från början, men det kommer antagligen en lite större i slutet av terminen. Det blir typ inge folk alls den här gången, men men. allt händer och blir som det blir av en anledning.

Torsdag. Chill dag. Åkte till Kista med Sofia och va där i stort sett hela dan. Åkte förbi skolan en snabbis innan det bara. Sen drog man ivg till marinera träningen som va en PITA. Haha länge sen man använde det uttrycket, inte sant? :P

Fredag. Ja det va meningen att vi skulle på en tjejmiddag hos Sanna, men det blev inte av. Madde kunde inte och det verkade inte som om nån hade nån vidare lust egentligen. Så det blir en annan dag istället. Sov hos Sofia istället. Vi åkte till Coop för att köpa mat men slutade upp med det vanliga. Dricka, chips och godis -.- Vi hade en trevlig kväll iaf, as usual. Nu har det verkligen gått sex år med den människan.

Lördag. Nice nice dag. En tidig och lång dag. En abdulah dag ^^ Började med att jag fick plundra Sofias kylskåp själv denna gång. Det var för tidigt för henne för att gå upp :P Drog iväg till ledarutbildningen sen. Hade första hjälpen utbildning. Det var jätte roligt verkligen. Vi fick arrangera egna olyckor och sånt med smink och allt. Jätte roligt va det, för mkt att skriva om. Efter det så drog jag vidare till Tyresö där det var tjejkväll hos Andrea med resten av tjejerna från gruppen. Tack för en trevlig kväll tjejer :)      Kondone ? ;) haha

Och nu är det den internationella slapp dagen, Söndag. Brorsan fyller 14. Så grattis på honom ^^ Ska gå och göra nåt lite vettigare av dagen nu. Kankse öva lite inför imorn eller nåt. Hm, undra om jag inte tar och ringer nån också... men men det va allt för mig just nu.

Kommentarer
Postat av: Catti

haha bäästa ordet eller vad?
hur hade ni det förresten?
Well well imorn är det måndag.. och du vet vad som gäller!! :D taalk and smile hihi ^^

2008-01-20 @ 19:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0